10 multifunktionelle møbler, der sparer plads

En sofa, der med et snuptag forvandles til en køjeseng, og et vægophængt billede, der også fungerer som spisebord. Der er mange kreative møbler, som specielt er gode i små boliger

Pladsbesparende møbler med flere funktioner kan være smarte, hvis du bor småt, men de kan også forlænge et møbels levetid. En vugge bliver fx normalt overflødig, når barnet vokser ud af den, men det gælder ikke modellen, som vi viser i nedenstående galleri, for den kan nemlig forvandles til to gyngestole.

Bolius har samlet 10 multifunktionelle møbler, der både kan bruges i små lejligheder og andre steder, du har brug for mere plads, eller hvis du bare synes om ideen om møbler, der kan lidt af hvert. 

Vi kan desværre ikke nå at svare alle kommentarer. Hvis du har et konkret spørgsmål, er du velkommen til at bruge vores gratis brevkasse Spørg Bolius. Hvis vi dog besvarer spørgsmål, er det bedst muligt ud fra generel viden og ud fra de oplysninger, du giver os, men husk, at et generelt svar aldrig kan erstattes af konkret rådgivning på stedet. Derfor kan Bolius ikke påtage sig ansvar for eventuelle konsekvenser ved at anvende svaret.

Bolius - et helejet Realdania selskab