6 nye tendenser til dit køkken i 2019

Teknologi, friske farver og praktiske køkkenøer. 2019 byder på nye køkkentendenser. Læs her, hvad du skal holde øje med, hvis du køber nyt køkken i 2019.

2019 byder på nye køkkentendenser. Se her, hvad du skal være opmærksom på. Foto: PR.

I 2019 er det 20 år siden, Kvik lancerede begrebet samtalekøkken, der siden dannede skole for indretning af både store og små køkkener. Mange af de samme grundprincipper går igen i det nyeste køkkendesign, men der er kommet flere nye farver, løsninger og skuffer til. Og så har teknologien taget over. Alt – fra ovn til opvaskemaskine – kan fjernstyres fra mobilen.

I den anledning kigger vi på 2019 – hvilke tendenser skal du være opmærksom på, når du køber nyt køkken eller renoverer det eksisterende. Se listen her.

LÆS OGSÅ: Nyt køkken

Vi kan desværre ikke nå at svare alle kommentarer. Hvis du har et konkret spørgsmål, er du velkommen til at bruge vores gratis brevkasse Spørg Bolius. Hvis vi dog besvarer spørgsmål, er det bedst muligt ud fra generel viden og ud fra de oplysninger, du giver os, men husk, at et generelt svar aldrig kan erstattes af konkret rådgivning på stedet. Derfor kan Bolius ikke påtage sig ansvar for eventuelle konsekvenser ved at anvende svaret.

Bolius - et helejet Realdania selskab