Barselsvikar som projektleder for indsatsen Bo Bæredygtigt i Videncentret Bolius

Har du solid erfaring med projektledelse? Er du struktureret og har gode evner til at planlægge og eksekvere? Kan du facilitere og drive processer, og har du øje for at koordinere og engagere dine kollegaer. Så er det dig, vi leder efter.  

Bo Bæredygtigt er en 5-årig indsats, hvor vi i Videncentret Bolius skal hjælpe danskerne til at blive klogere på, hvordan de kan bo mere bæredygtigt. Gennem viden og råd vil vi inspirere dem til en mere bæredygtig adfærd i og omkring boligen. Vores dygtige projektleder går på barsel, og derfor leder vi efter en engageret og erfaren projektleder, der har lyst til at træde ind i et velkørende projekt og drive det videre i et 1-årigt vikariat.

Jobbet

Som projektleder i Videncentret Bolius skal du stå i spidsen for en af vores største indsatser og blive en del af holdet bag Bo Bæredygtigt. Du får ansvaret for at strukturere og koordinere de forskellige spor, som indsatsen Bo Bæredygtigt arbejder inden for – både med at udvikle og producere viden og indhold i samarbejde med fageksperter, journalister og redaktører, og planlægge og udføre opgaver i samarbejde med vores kampagneleder og øvrige kampagnefolk. Det kræver overblik, sans for opfølgning og detaljer samt gode samarbejdsevner. Du arbejder organiseret, har gennemslagskraft, sans for ledelse og vil have ansvaret for at styre processerne i projektet, følge handlingsplanerne, sparre og afrapportere til projektejer og ledelse. Du har begejstring for dit arbejde og evner at motivere teamet, lede og fordele opgaver i projektet og træffe beslutninger.   

Dine kompetencer

Vi forventer ikke, at du er ekspert i bæredygtighed, men et godt kendskab og forståelse af emnet vil være en fordel. Til gengæld forventer vi, du har flere års erfaring i projektledelse gerne med erfaring fra organisationer, der i virke og formål har fællestræk til Videncentret Bolius. Erfaring fra formålsdrevne organisationer (NGO'er osv.) eller bureauerfaring vil også være en fordel. Din baggrund er en længere videregående uddannelse gerne med solid erfaring inden for formidling, kommunikation eller lign.

Dine opgaver

  • Følge de overordnede handlingsplaner 
  • Facilitere proces og scope løbende udviklingsopgaver  
  • Planlægge milepæle, styre og lede projektets opgaver i mål, mødeledelse  
  • Facilitere, motivere og lede team, prioritere og fordele opgaver, stå for daglig kommunikation, sparring og opfølgning  
  • Afrapportering, sparring og drøftelser og reference til ledelse 
  • Træffe beslutninger i samarbejde med projektejer om retning og prioritering 
  • Styre og håndtere økonomi, budgetter og ressourcer  

Hvem er vi 

Vi formidler fagligt baseret viden og inspiration til alt, der vedrører boligen og haven. Vi har i øjeblikket stort fokus på energikrisen, og bæredygtighed fylder meget i stort set al vores formidling. Vi har mange forskellige faggrupper ansat, der dagligt arbejder med at få bredt viden ud på mange kanaler i tæt samarbejde med både eksterne medier og faglig branche,  

Hos Videncentret Bolius arbejder fageksperter, journalister, kommunikationsfolk, programmører og grafikere side om side. Det hjælper os, når vi arbejder for at gøre danskerne klogere på deres bolig.   

Videncentret Bolius er ejet og finansieret af foreningen Realdania, og derfor er vi 100 % ikke-kommercielle. Det betyder, at vi i hverdagen ikke er styret af salg og bundlinjer, men at vi kan fokusere på vores kerneopgave med at skabe og udbrede viden om boligen, der kan komme alle danskere til gode.  

Vi sætter trivsel og velvære højt på dagsordenen. Sammen med Realdania holdes der sociale arrangementer, ligesom en spontan anledning til kage aldrig får lov at fare forbi. I løbet af ugen har du mulighed for at deltage på spinning-, yoga- og gymnastiskhold. Flere gange årligt er der fælles arrangementer, og hvert år afholdes der mesterskaber i Wordfeud, bordfodbold og bordtennis.   

Vi lægger stor vægt på, at der skal være plads til fleksibilitet. Fleksible arbejdstider, der sikrer ro på arbejdet og i privatlivet, og muligheden for hjemmearbejdsdage. Vi arbejder og udvikler os i et højt tempo, og derfor prioriterer vi også den enkelte medarbejders udvikling og uddannelse højt.  

Vil du være med på holdet?

Vikariatet forventes at være 1-årigt. Du vil blive ansat i formidlingsafdelingen i teamet for projektledere og teamledere og referere til formidlingschef og projektejer, Kristine Virén. Hvis du har spørgsmål til stillingen, kan du kontakte Kristine på kv@bolius.dk eller 40431189.  

Hvis du ønsker at søge stillingen, så send ansøgning og CV. Husk at udfylde spørgsmålene via Elvium-ansøgningssystemet, hvor du først skal oprette dig. Det gør du via ansøgningslinket

Tiltrædelse: 3 januar  

Ansøgningsfrist: Der vil løbende blive læst ansøgninger og afholdt ansættelsessamtaler.