Beregn selv dit varmetillæg som pensionist i ejerbolig

Med Bolius' beregner kan du undersøge dine muligheder for varmetillæg. Beregneren dækker langt hovedparten af borgere i egen ejerbolig, men har visse begrænsninger. Prøv den her.

Person sidder og regner på økonomi på sin iPad

Med beregneren på siden her, kan du undersøge dine muligheder for varmetillæg. Foto: Henrik Frydkjær.

Beregn dit eventuelle varmetillæg her

I nedenstående beregner kan du undersøge dine muligheder for varmetillæg. Beregneren dækker langt hovedparten af borgere i egen ejerbolig, men har visse begrænsninger. Under "Beregnerens forudsætninger" kan du se, om din situation er dækket ind.

Beregneren rummer visse mindre begrænsninger, som er anført under "forudsætninger". For en mere præcis beregning, som dækker flere individuelle forhold, kan vi henvise til en tilsvarende beregner på borger.dk, som du finder her.

Hvis beregneren viser, at du kan få varmetillæg, skal du udfylde denne ansøgning online på borger.dk for at modtage det. Har du problemer med at udfylde formularen, kan du ringe til Udbetaling Danmark. Du kan også henvende dig til kommunens borgerservice og bede om at blive fritaget for digital selvbetjening og i stedet få en ansøgningsblanket.

     

Se beregnerens forudsætninger

  • Beregning er baseret på opvarmning med oliefyr
  • Ved opvarmning med fjernvarme eller el reduceres varmehjælpen med cirka 10 - 20 procent afhængig af varmeregningens størrelse
  • Det er endvidere forudsat, at der ikke bor andre personer i boligen end ansøger og en eventuel samlever
  • Har du spørgsmål, kommentarer eller forslag til vores beregner, vil vi meget gerne høre fra dig. Send en mail til web@bolius.dk

Vi kan desværre ikke nå at svare alle kommentarer. Hvis du har et konkret spørgsmål, er du velkommen til at bruge vores gratis brevkasse Spørg Bolius. Hvis vi dog besvarer spørgsmål, er det bedst muligt ud fra generel viden og ud fra de oplysninger, du giver os, men husk, at et generelt svar aldrig kan erstattes af konkret rådgivning på stedet. Derfor kan Bolius ikke påtage sig ansvar for eventuelle konsekvenser ved at anvende svaret.

Bolius - et helejet Realdania selskab