Billedgalleri: Inspiration til vinterhaven

I de sene vintermåneder udgør mange haver en fantastisk blanding af smukke morgener med frostglasur på grenene og forår, der pibler lige under overfladen. Se de flotte billeder af vinterhaver her.

Få en flot have om vinteren

Perlende rimfrost, tåge, isklædte grene og en jordbund, der huser spirerne til forårets blomster. Vintermånedernes haver tager sig flot ud – se selv i galleriet herunder

Vinter i haven

Når foråret pibler frem

Så snart foråret nærmer sig, er det tid til at plante nyt, luge ud, gøde og gå til kamp mod dræbersneglene. Og allerede i vinterens sidste måneder begynder de første skud at varsle forårets komme. Vintergækker pryder mange haver, men der er også mere sjældne forårsbebudere, Se eksempler på smukke forårshaver og lad dig inspirere. 

Foråret spirer

Få en smuk vinterhave

LÆS OGSÅ: Vinter i haven

Vi kan desværre ikke nå at svare alle kommentarer. Hvis du har et konkret spørgsmål, er du velkommen til at bruge vores gratis brevkasse Spørg Bolius. Hvis vi dog besvarer spørgsmål, er det bedst muligt ud fra generel viden og ud fra de oplysninger, du giver os, men husk, at et generelt svar aldrig kan erstattes af konkret rådgivning på stedet. Derfor kan Bolius ikke påtage sig ansvar for eventuelle konsekvenser ved at anvende svaret.

Bolius - et helejet Realdania selskab