Chicken & Stilettos

En blog om totalrenovering og istandsættelse af en gammel andelslejlighed på 165 m² i hjertet af København K. Gør det selv’er og handywoman Stine Stroyer blogger om udfordringerne ved at købe en faldefærdig erhvervsandel og om at omstøde den til en normal bolig. Det handler om tankerne og drømmene om, som par, at gøre alting selv og om at have is i maven, når vi støder på udfordringer.

Selv en gammel skorsten kan shine indefra

Selv en gammel skorsten kan shine indefra

søndag 29. januar 2017

Byggeansøgning er indsendt med drømmen om to skønne brændeovne. Så hvad pokker stiller man op, når det pludselig ser ud til at gå op i røg, uforudsete udgifter og skorstensfejerens strenge...

Byggeansøgning med et tvist

Byggeansøgning med et tvist

søndag 16. oktober 2016

Hvordan forholder man sig, når byggeansøgningen pludselig fører til regler om nybyggeri på en lejlighed, der allerede er opført?

Drømmebolig eller hjemløs?

Drømmebolig eller hjemløs?

søndag 3. juli 2016

Kan et 160 år faldefærdigt værksted blive et rigtigt hjem en dag og kan det overhovedet lade sig gøre, at omstøde erhvervsstatus til privat bolig?

Handywoman på fuld tid

Handywoman på fuld tid

tirsdag 14. juni 2016

Vi vil totalrenovere og istandsætte en 165 m² stor lejlighed i midten af København. Som udgangspunkt skal vi gøre alting selv, dels fordi vi gerne vil, men også fordi vi har et byggebudget, der ikke...

Bolius - et helejet Realdania selskab