Bolius' Brugerpanel

Alt vi gør, har til formål at øge boligejernes livskvalitet. Men hvordan kan hjælpe boligejerne, hvis vi ikke er i tæt dialog og har stærke relationer til dem? Derfor har vi oprettet et brugerpanel. Og du er mere end velkommen til at blive en del af det.

Bolius' Brugerpanel

Derfor har vi brug for din mening

Bolius er til for boligejerne. Det er vores eneste og uvildige formål. Men hvordan kan vi øge livskvaliteten for boligejerne, hvis vi ikke er i tæt relation med dem? Derfor har vi altid brug for et panel, der kan hjælpe os til at blive bedre. Hvad synes du om hjemmesiden? Hvordan kan vi blive bedre til at være i dialog med jer, på de digitale platforme hvor I befinder jer? 

Bolius er til for dig. Derfor er det en naturlighed for os, at du har en stemme. Du får indflydelse på vores videncenters fremtid gennem brugerpanelet. Det er også gennem brugerpanelet at du giver din mening til kende gennem brugertests.

 

Velkommen i brugerpanelet

Du er inviteret til at blive en del af Bolius Brugerpanel, uanset hvor godt du kender os. Du behøver ikke være teknisk anlagt, eller opfylde andre krav. 

Vi vil høre, hvordan din oplevelse med Bolius er. Ofte vil det foregå gennem online spørgeskemaer, og måske et telefoninterview. 

Du kan også være den afgørende stemme på nye ideer. Det kan være hvis vi vil lancere en ny app eller lave guides på hjemmesiden. Det kan også være, at vi vil høre dine inputs til hvilke emner, du savner at høre mere om eller få fokus på. 

Sådan bliver du en del af Bolius Brugerpanel

Har du lyst til at være med til at præge bolius.dk?

Din deltagelse foregår på frivillig basis. Du kan selvfølgelig, til enhver tid, vælge at sige ja eller nej tak til at deltage i brugerpanelets tests, interview og undersøgelser. Og har du ikke længere tid til at deltage, er det også nemt at melde helt fra.

For at få mest mulig gavn af din feedback, har vi brug for lidt baggrundsviden om dig, når du tilmelder dig. Alle dine oplysninger vil dog blive behandlet anonymt og Bolius videregiver ikke dine oplysninger til andre. 

Hvis du har spørgsmål til Bolius Brugerpanel, kan du kontakte koordinator Lisca Maria Findahl Nielsen på lfn@bolius.dk eller mobil 31497517       

 

Bolius - et helejet Realdania selskab