Brug Bolius’ omregner og vælg den rette pære

Det er svært at huske, hvor mange lumen din sparepære skal være for at matche en glødepæres watt. Prøv Bolius’ nye omregner, som du kan printe og klippe ud og gemme i pungen.

Print, klip og læg den i din pung.

Print, klip og læg den i din pung.

Er du træt af at stå forvirret i supermarkedet og forsøge at huske, hvor mange lumen din nye sparepære skal have for at matche din gamle 60 W glødepære?

LÆS OGSÅ: Nu er det slut med glødepærer

Bolius har lavet en praktisk omregner, du kan have liggende i din pung. På den måde kan du hurtigt tjekke, hvilken lysstyrke din nye pære skal have, så du undgår at købe den forkerte pære og få halvmørke stuer og dunkle kroge i dit hjem.

LÆS OGSÅ: Farvel glødepærer: Sådan får du det bedste lys uden

Sådan gør du

  1. Print denne artikel ud ved at klikke på det lille printikon i højre hjørne.
  2. Klip omregneren ud og læg den i din pung.

Vi kan desværre ikke nå at svare alle kommentarer. Hvis du har et konkret spørgsmål, er du velkommen til at bruge vores gratis brevkasse Spørg Bolius. Hvis vi dog besvarer spørgsmål, er det bedst muligt ud fra generel viden og ud fra de oplysninger, du giver os, men husk, at et generelt svar aldrig kan erstattes af konkret rådgivning på stedet. Derfor kan Bolius ikke påtage sig ansvar for eventuelle konsekvenser ved at anvende svaret.

Bolius - et helejet Realdania selskab