DANMARKS FLOTTESTE BRÆNDESTABEL

Cirka 100 danskere sendte deres bud på Danmarks flotteste brændestabel ind til Bolius i oktober. En jury valgte ti ud - og herefter har læserne på bolius.dk stemt - og fundet vinderen af Danmarks flotteste brændestabel 2017.

IAN COLLINS VINDER

Det blev et utrolig tæt løb mellem to af brændestablerne - men i sidste ende trak Ian Collins fra Herning det længste strå.

Med 2015 stemmer vinder Ian Collins Danmarks flotteste brændestabel. På andenpladsen med 1853 stemmer kommer Jørn Hansen fra Hvalsø, mens podiet rundes af med Else Søby fra Løkken, der fik 974 stemmer. 

Ian Collins' præmie for at vinde konkurrencen er et weekendophold for to gennem Small Danish Hotels.

- Det er da bonus at vinde noget for at lave noget til sig selv, men også fedt andre synes det ser godt ud. Så det bliver lækkert at komme væk en weekend med min kæreste. Hun har trods alt hjulpet med at stable brændet, så jeg må hellere tage hende med, siger den glade vinder.

Jørn Hansen og Else Søby samt Maj-Britt Fischer fra Lyngby og Ejvind Jensen fra Skive vinder hver bogen "Norwegian Wood" af Lars Mytting. Vinderne er kontaktet direkte. 

Du kan se hele top 10 herunder.

Få inspiration og gode råd:

Brænde

Brænde

Tema

Publiceret: mandag 3. november 2014

Brænde er billigt at fyre med i din brændeovn – hvis du vælger det rigtige. Få styr på køb og salg af træ, og hvordan du kløver brænde, laver den bedste brændestabel og tjekker, om brændet er tørt.

Pristest: Her er de billigste brændepriser i 2017

Pristest: Her er de billigste brændepriser i 2017

Test

Ajourførtdato: tirsdag 17. oktober 2017

Bolius har undersøgt, hvor du køber det billigste ovntørrede brænde af bøg, ask, eg, birk og blandet løv i oktober 2017. Sammenlign brændepriserne og få gode råd om køb af træ til brændeovnen.

5 ting, du bør tjekke, når du køber brænde

5 ting, du bør tjekke, når du køber brænde

Tips & Råd

Ajourførtdato: søndag 16. oktober 2016

Bliv ikke snydt, når du køber brænde. Læs hvilke 5 ting, du bør undersøge, før du køber brænde, og når du får det leveret.

Bolius - et helejet Realdania selskab