De bedste gør det selv-profiler på Instagram

Få masser af inspiration og konkrete tricks til DIY-projekter i boligen på Instagram. Vi har fundet en række profiler, du bør følge.

Instagram bugner af inspiration til projekter, du selv kan give dig i kast med. Fotos: Se nedenfor.

Du har sikkert (også) sukket over de der kreative typer, der bare liiige stykker et par tiloversblevne effekter sammen, og vupti, så var der et misundelsesværdigt smukt stuebord med indbygget magasinholder, naturligvis.

Hvis du af natur ikke er helt så vaks til selv at finde på gør det selv-projekterne, er der heldigvis masser af inspiration at hente på Instagram.

Nedenfor ser du en række danske DIY-profiler (Do It Yourself), som vi på Bolius er ret vilde med. De deler hver dag ud af alle deres gode idéer, så du selv kan gøre dem kunsten efter. Projekterne spænder vidt, men fælles for dem alle er, at de er nemme at gå til også for de knap så fingerfærdige.

Følg profilerne, så du dagligt kan få DIY-inspiration direkte i dit Instagram-feed.

God fornøjelse!

1. Livingonabudget.dk

Det ligger lidt i profilnavnet, men Louise fra livingonabudget.dk er eminent til at lave fede DIY-projekter, der ikke koster en formue. Her har hun lavet rå lysestager ud af sten og muffer fra byggemarkedet!  

2. Monsterscircus

Få masser af DIY-tips (og savl lidt over den misundelsesværdige indretning) hos monsterscircus, der her har lavet sin egen stilfulde magasinholder. 

3. Sabinasverden

Der er masser af kreative gør det selv-projekter hos sabinasverden, der har gang i alt fra pudetryk til bygning af småmøbler.

4. Frkhansen

Hvem vil ikke gerne pynte haven med sådan en vandmelonranke? Der er masser af inspiration at hente hos dygtige frkhansen, som også har tegnet flotte tegninger, som du selv kan printe ud og farvelægge.

5. Flair_blog

Michelle-Marie står bag profilen flair_blog. Højskolelæreren deler ud af sine mange finurlige projekter se bare kombinationen af syltetøjsglas og beton, der kan bruges som vaser eller urtepotter.

6. Craftingwithcaroline

Caroline fra København er dygtig til at få en masse ud af selv de mindste ting. Fx når hun tryller en tom yoghurtbøtte om til en smuk, blomstret opbevaringsbeholder. 

7. Katarinanatalie

Er du mest til sort-hvide farver i din indretning, bør du kigge forbi katarinanatalie. Her har hun "hacket" et IKEA-espalier til planter og lavet det om til en smart opslagstavle i køkkenet. Nemt, pænt og praktisk!

8. Diy.denmark

Så simpelt, men alligevel så fint! Elpærer brugt som vaser. På profilen diy.denmark er der masser af gode idéer til nemme gør det selv-ting. 

A photo posted by DIY Denmark (@diy.denmark) on

Og hvis du skulle have lyst til at følge endnu flere profiler på Instagram, er du meget velkommen til at følge med på Bolius' profil, hvor vi deler billeder af alt om hus og have.

Du kan også følge Bolius på Pinterest, hvor vi både har inspiration og praktiske råd til hus og have.

A photo posted by Bolius (@boliusdk) on

Vi kan desværre ikke nå at svare alle kommentarer. Hvis du har et konkret spørgsmål, er du velkommen til at bruge vores gratis brevkasse Spørg Bolius. Hvis vi dog besvarer spørgsmål, er det bedst muligt ud fra generel viden og ud fra de oplysninger, du giver os, men husk, at et generelt svar aldrig kan erstattes af konkret rådgivning på stedet. Derfor kan Bolius ikke påtage sig ansvar for eventuelle konsekvenser ved at anvende svaret.

Bolius - et helejet Realdania selskab