Få et gratis klimatjek af dit hus

Klimaet forandrer sig, og det har konsekvenser. Så derfor tilbyder cirka 190 kloakmestre og anlægsgartnere boligejere et gratis klimatjek, der kan forhindre, at deres hus bliver oversvømmet under skybrud.

Cirka 190 kloakmestre og anlægsgartnere tilbyder et gratis klimatjek af din bolig.

Cirka 190 kloakmestre og anlægsgartnere tilbyder et gratis klimatjek af din bolig. Foto: Henrik Frydkjær.

Klimaforandringerne har konsekvenser for blandt andet mængden af nedbør og antallet af voldsomme storme. Det stiller også ekstra krav til din bolig, og derfor tilbyder cirka 190 kloakmestre og anlægsgartnere et gratis klimatjek af din bolig. Med det gratis klimatjek kan boligejerne få undersøgt deres bolig og vurderet, hvad der skal til for at undgå oversvømmelser af boligen i tilfælde af skybrud og monsterregn.

Sådan får du et gratis klimatjek

Det er nemt at bestille et gratis klimatjek. Gå ind på klimatilpasning.dk, hvor du finder en liste over de virksomhed, som tilbyder et gratis klimatjek, og så er det bare at ringe eller skrive til virksomheden og bede om et gratis klimatjek.

Vi kan desværre ikke nå at svare alle kommentarer. Hvis du har et konkret spørgsmål, er du velkommen til at bruge vores gratis brevkasse Spørg Bolius. Hvis vi dog besvarer spørgsmål, er det bedst muligt ud fra generel viden og ud fra de oplysninger, du giver os, men husk, at et generelt svar aldrig kan erstattes af konkret rådgivning på stedet. Derfor kan Bolius ikke påtage sig ansvar for eventuelle konsekvenser ved at anvende svaret.

Bolius - et helejet Realdania selskab