Få tilskud til nye vinduer og isolering

Prisen falder, hvis du skal bygge om. Der er afsat halvanden milliard kroner i skattereform til tilskud til renovering af boliger i år.

nyt vindueDet bliver billigere at lave om på din bolig. Renten og priserne på både håndværkere og byggematerialer er allerede faldet, og nu kan boligejerne snart få et statsligt tilskud.

Det er et resultat af skattereformen, som blev vedtaget af Venstre, De Konservative og Dansk Folkeparti i går.

Få tilskud til energibesparelser i dit hjem

Ifølge reformen kommer der en renoveringspulje på halvanden milliard kr., hvor "der i 2009 kan ydes tilskud til renovering og bygningsarbejde, bl.a. energibesparende foranstaltninger, i helårsbeboelse".

Hvad aftalen præcis kommer til at indeholde vides endnu ikke. Det skal de tre partier i gang med at finde ud af nu.

Få tilskud senest lige efter sommerferien

På forhånd har de ikke været enige. De Konservative har tidligere meldt ud, at partiet ville lade staten betale en fjerdedel af regningen, hvis folk energirenoverede - f.eks. efterisolerede eller skiftede vinduerne ud med mere energirigtige vinduer - deres boliger.

Dansk Folkeparti mente derimod, at boligejerne generelt kunne få et tilskud eller et fradrag, hvis de investerede i deres bolig - med andre ord var der altså også muligt at få støtte til f.eks. et nyt køkken eller badeværelse.

Når partierne er blevet enige, vil de hurtigst muligt fremsætte et lovforslag. Meldingen fra Finansministeriet i dag var, at tilskuddene kan fås senest lige efter sommerferien.

Kilder og henvisninger

Kommentarer (3)

 1. jeanette
  hey jeg er lidt forviret her jeg ville høre om man kan få tilskud nogle steder til nye energi A vinduer. jeg skifter mine gamle termo ud og skal hulmurs isoleret også her til januar. Kan jeg få noget tilskud nogle steder ???? Tak :)
  (0)Svar og se andres svar


 2. abdurrahman Yilmaz
  Hej,

  Jeg bor i et 150 kvm hus, når der er snevejr, så smelter sneen på taget nogle steder, jeg er utilfreds med luftisoleringen, varmen forsvinder fra taget.

  Venlig Hilsen

  Abdurrahman Yilmaz
  (0)Svar og se andres svar


 3. Harry Abildgaard Rasmussen
  Hej, Jeg har et spørgsmål, om køb af ny yderdør, hvor de optudate rammer er opfyldt, rent e
  nergimæssig. Er der tilskud til ovennævnte i øjeblikket?????. Alt blir lavet efter bogen og af en Tømremester.
  det er en dør til 25000.kr. Og hvor skal man evt. henvende sig. P.F.T. Harry.
  (0)Svar og se andres svar


Annonce
Annonce

Bolius - et helejet Realdania selskab