Hvis du vil slippe for at se på vaskemaskinen eller rod i dit bryggers, kan det godt lade sig gøre. I hvert fald med Jonas Hjortshøj Sørensens og Mathilde Gludsteds ”opfindelse”, hvor et såkaldt skydeelement – en slags mobilvæg – kan skydes ud i rummet og fungere som rumdeler. Vil du omvendt have dit bryggers/entré til at være større og se mere indbydende ud, kan du skyde væggen til side igen.

Læserne har kåret forslaget som den bedste idé til bryggers i Bolius Idépris i april 2011. Dermed vinder Jonas Hjortshøj Sørensen og Mathilde Gludsted 30.000 kr.

Læs mere om den spændende idé om nogle få dage på Bolius.dk.

Strygebræt gemt i skuffe

Der er 20.000 kr. på vej til Anette Tukjær i Svendborg. Hun har været med at skabe et funktionelt bryggers, hvor strygebrættet er gemt i en skuffe og kan klappes ud, og hvor en plexiglasplade med dekorativt papir både ser flot ud og skåner væggen for beskidt arbejdstøj.

Bryggers i garagen

Thomas Petersen fra Højbjerg ved Århus belønnes med 10.000 kr. for sin idé om at lave et bryggers i den gamle garage, mens det gamle bryggers i huset bliver til legerum.

30.000 kroner for det bedste naboskab

Se og læs mere om de 3 vindere på bolius.dk/idepris.

Her kan du også læse om den nye konkurrence i maj, hvor kategorien er ”Naboskab” – her kan du og alle andre interesserede deltage og vinde store pengepræmier. Sidste frist for at være med i konkurrencen er 11. maj 2011.