Husk farven på din maling - sådan

En bøtte med maling i skuret, men hvad er det nu for en farve, bøtten gemmer? Få et fif til, hvordan du kan huske farven på din maling.

Slip for at tage skulle tage låget af malerbøtten for at tjekke, hvilken farve der gemmer sig indeni. Mal i stedet en stribe med den pågældende farve på låget. Det er en nem måde at holde styr på alle resterne af maling. Foto: Torben Klint

Skuret eller pulterrummet bugner af bøtter rester af maling. Der er både den knækkede hvide til loftet, karmene på badeværelset og børnenes knaldgule hylder.

Men hvilken farve er i hvilken bøtte?

Med et ganske enkelt lille fif behøver du nu ikke åbne bøtten for at tjekke.

Inden du afslutter den første maleopgave, efter du har taget hul på en ny bøtte maling, maler du lige en streg på låget med farven, der er i bøtten. Så kan du nemt se, hvilken farve bøtten rummer, næste gang du skal male.

LÆS OGSÅ: Husets Kalender

Vi kan desværre ikke nå at svare alle kommentarer. Hvis du har et konkret spørgsmål, er du velkommen til at bruge vores gratis brevkasse Spørg Bolius. Hvis vi dog besvarer spørgsmål, er det bedst muligt ud fra generel viden og ud fra de oplysninger, du giver os, men husk, at et generelt svar aldrig kan erstattes af konkret rådgivning på stedet. Derfor kan Bolius ikke påtage sig ansvar for eventuelle konsekvenser ved at anvende svaret.

Bolius - et helejet Realdania selskab