Hvornår kan jeg beskære min klatrehortensia?

Hej Bolius

Hvor når må jeg beskære en klatrende hortensia. Den danner hegn til naboen, har meget saft og knopper allerede nu.

mvh

Torsten

Hej Torsten

Du har valgt en af mine yndlingsklatreplanter : klatrehortensia.

Når først at planten har slået godt an, så vokser den kraftigt og skal beskæres og evt. udtyndes en gang i mellem.

Inden den begynder rigtigt at vokse igen fjerner jeg normalt de visne blomsterstande.

Den egentlige beskæring og udtynding foretager jeg altid i april.

 

 

Med venlig hilsen

Vi kan desværre ikke nå at svare alle kommentarer. Hvis du har et konkret spørgsmål, er du velkommen til at bruge vores gratis brevkasse Spørg Bolius. Hvis vi dog besvarer spørgsmål, er det bedst muligt ud fra generel viden og ud fra de oplysninger, du giver os, men husk, at et generelt svar aldrig kan erstattes af konkret rådgivning på stedet. Derfor kan Bolius ikke påtage sig ansvar for eventuelle konsekvenser ved at anvende svaret.

Bolius - et helejet Realdania selskab