Inspiration til badeværelset

Små og store. Antik og minimalisme. Fliser, badekar, LED-lys, stribet tapet og et bruseforhæng monteret på et gammelt harmonikastativ. Se badeværelser i forskellige afskygninger her.

Praktiske hensyn betyder ikke nødvendigvis, at dit badeværelse skal være kedeligt. Nedenfor har vi samlet en række anderledes eksempler på, hvordan du kan indrette dig på badeværelset. 

Når lyset skaber ny rumopfattelse

Også væggene og lyset kan du lege med i forsøget på at forny dit badeværelse. Kig videre og se badeværelser, hvor glas og lysindfald skaber velværerum. 

Danske BoligArkitekter

En arkitekt kan se muligheder i dit hus, du måske ikke selv ser. Danske BoligArkitekter.dk er en sammenslutning af arkitekter, der har specialiseret sig i om- og tilbygninger – find inspiration blandt hundredevis af om- og tilbygninger, og find netop den arkitekt, der passer til dit byggeprojekt.

Vi kan desværre ikke nå at svare alle kommentarer. Hvis du har et konkret spørgsmål, er du velkommen til at bruge vores gratis brevkasse Spørg Bolius. Hvis vi dog besvarer spørgsmål, er det bedst muligt ud fra generel viden og ud fra de oplysninger, du giver os, men husk, at et generelt svar aldrig kan erstattes af konkret rådgivning på stedet. Derfor kan Bolius ikke påtage sig ansvar for eventuelle konsekvenser ved at anvende svaret.

Bolius - et helejet Realdania selskab