Inspiration til boligens gulve

Gulvet i din bolig er en vigtig del af dit hus. Du, familiens og alle gæsters fødder er konstant i kontakt med gulvet – og netop derfor er det vigtigt at vælge et gulv, der både er behageligt for strømpefødder, nem at gøre rent og lækkert at se på. Bliv inspireret i galleriet her.

Gulvet er en af de største flader i dit hjem. Og såvel slidstyrke som udseende kan variere alt efter gulvtype, materiale, form og farve. 

Uanset om du skal lægge nyt gulv eller ønsker at gøre noget ved de gamle, så har vi samlet lidt inspiration, du kan dykke ned i i galleriet her.

Danske BoligArkitekter

En arkitekt kan se muligheder i dit hus, du måske ikke selv ser. Danske BoligArkitekter.dk er en sammenslutning af arkitekter, der har specialiseret sig i om- og tilbygninger – find inspiration blandt hundredevis af om- og tilbygninger, og find netop den arkitekt, der passer til dit byggeprojekt.

Vi kan desværre ikke nå at svare alle kommentarer. Hvis du har et konkret spørgsmål, er du velkommen til at bruge vores gratis brevkasse Spørg Bolius. Hvis vi dog besvarer spørgsmål, er det bedst muligt ud fra generel viden og ud fra de oplysninger, du giver os, men husk, at et generelt svar aldrig kan erstattes af konkret rådgivning på stedet. Derfor kan Bolius ikke påtage sig ansvar for eventuelle konsekvenser ved at anvende svaret.

Bolius - et helejet Realdania selskab