Inspiration til din nye terrasse

Skal din nye terrasse være af træ eller sten? Skal den hænge sammen med huset? Og hvordan skal den indrettes? Bliv inspireret i billedgallerierne.

En terrasse kan skabe en dejlig overgang fra boligen til haven. Og så er det ét af danskernes yndlings opholdssteder henover foråret og sommeren. Derfor er det ikke uvæsentligt, hvordan terrassen ser ud - og hvordan den er indrettet, så den passer til dine behov.

Har du brug for viden og idéer til din terrasse kan du læse vores omfattende temaside om terrasser, hvor vi har samlet vores mest relevante artikler på én side.

LÆS TEMASIDEN: Terrasser

Galleri: Bliv inspireret til din nye terrasse

Mangler du inspiration til din kommende terrasse, kan du i stedet se med her, hvor vi har samlet tobilledgallerier med forskellige terrasser.

Kreative, specielle og fascinerende terrasser

Flotte terrasser i træ

LÆS OGSÅ: Valg af terrasse

Vi kan desværre ikke nå at svare alle kommentarer. Hvis du har et konkret spørgsmål, er du velkommen til at bruge vores gratis brevkasse Spørg Bolius. Hvis vi dog besvarer spørgsmål, er det bedst muligt ud fra generel viden og ud fra de oplysninger, du giver os, men husk, at et generelt svar aldrig kan erstattes af konkret rådgivning på stedet. Derfor kan Bolius ikke påtage sig ansvar for eventuelle konsekvenser ved at anvende svaret.

Bolius - et helejet Realdania selskab