Studentermedhjælper til Digital kommunikation

Vil du med ind i maskinrummet på Danmarks største webportal med arkitekter med speciale i private boliger? Har du et godt sprog, og mod på at arbejde med den digitale produktion af vores redaktionelle indhold – fra SEO til SoMe? 

Så er det måske dig, der skal være vores nye studentermedhjælper.  

På vores website danskeboligarkitekter.dk kan boligejere søge viden og inspiration til deres egne byggeprojekter, og få kontakt til en arkitekt, der kan hjælpe dem i mål med boligdrømmene.    

Som en del af teamet får du mulighed for at arbejde med den digitale markedsføring af vores 85 arkitekter på diverse platforme. I tæt samarbejde med redaktionen vil du blive inddraget i at give Danske BoligArkitekters inspirationsindhold digitalt liv, ligesom du vil indgå i det løbende publiceringsflow af vores nyhedsbreve.  

Vi leder efter dig, der… 

… er i gang med en videregående uddannelse inden for kommunikation, journalistik, digital marketing eller lignende, og har minimum et år tilbage af dit studie.  

… er god til at formulere dig på skrift og kan skrive levende og fejlfrit til digitale medier. 

… har særlig interesse i digital kommunikation, og lyst til at byde ind med ideer til, hvordan vi i Danske BoligArkitekter får vores budskaber ud over rampen på de forskellige platforme. 

… har mod til at arbejde med søgeord, sidetitler, metabeskrivelser og tekstindhold for at forbedre page ranking. 

… har en god fornemmelse for de virkemidler, som kan benyttes i online markedsføring og har lyst til at være hands-on i arbejdet med at få dem til at spille optimalt for at nå vores mål og KPI’er. 

… forstår at data og indsatser hænger sammen, og som måske allerede har erfaringer med at arbejde i Analytics eller med SEO. 

… har blik for det visuelle og en naturlig forståelse for, hvordan man fanger læsere/følgere med billeder, der understøtter den historie, der fortælles. 

… kan arbejde selvstændigt og bidrage til den gode holdånd. 

Dine primære arbejdsopgaver bliver: 

  • Upload af nyt indhold til vores website. Vi bruger Typo3
  • Opsætning af nyhedsbreve (Marketo)
  • Indsamling af data fra nyhedsbreve
  • Redigering og opdatering af content
  • SEO-opgaver
  • Assistance til community management
  • Billedredigering i Photoshop
  • Redaktionelle ad-hoc opgaver

Vi tilbyder

Et spændende studiejob med gode muligheder for at udvikle dine færdigheder inden for digital kommunikation. Danske BoligArkitekter har til huse i Videncentret Bolius, der ligger i hjertet af København. Her får du tre engagerede og skønne kolleger samt mulighed for at samarbejde og dele arbejdsplads med de øvrige 50 medarbejdere i Bolius – herunder flere andre studentermedhjælpere.  

Vi har en lækker frokostordning, massageordning og en medarbejderforening med masser af sociale aktiviteter. Vi giver også tilskud til dine studiebøger. 

Stillingen er normeret til 10-15 timer om ugen og arbejdstiden tilrettelægges fleksibelt i forhold til dit studie.

Sådan søger du

Hvis du har spørgsmål eller vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte sekretariatsleder Pernille Hjorth på mobil 53 73 06 18.

Send din ansøgning via nedenstående ansøgningsknap.

Vi har ansøgningsfrist d. 14. juli 2023 og kalder til samtale i uge 30 og 31. Tiltrædelse er primo august 2023.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Om os

Danske BoligArkitekter er en sammenslutning af ca. 85 selvstændige arkitekter, der har særlig ekspertise inden for private boliger. Hver måned besøger små 25.000 byggelystne boligejere vores website, danskeboligarkitekter.dk, hvor vi inspirerer med hundredvis af eksempler på om- og tilbygninger samt nybyggerier, og hjælper boligejeren med at få etableret kontakt til den rigtige arkitekt.  

Vi deler flittigt vores populære indhold med interesserede medier, og derfor vil du kunne finde vores artikler i en lang række medier fra eksklusive boligmagasiner som fx Bo Bedre over dagblade som Politiken og Berlingske Boligen til digitale inspirationssites. Du finder os også på Facebook, Pinterest og Instagram, hvor vi samlet set har 80.000 engagerede følgere.