Erfaren backend-udvikler til Videncentret Bolius

Vil du være med til at udvikle backendløsninger til Bolius’ digitale univers, der støtter danskerne i at træffe valg, der forbedrer livskvalitet i boligen? Vil du være del af et team med dygtige kollegaer, stor fleksibilitet og digital kreativitet? Så skal du søge jobbet som backend-udvikler hos Bolius.

Videncentret Bolius har siden 2002 arbejdet for at forbedre livskvaliteten for alle gennem deres bolig. Over en million danskere får årligt glæde af den viden, når de søger svar på deres spørgsmål hos Bolius, og 200.000 danskere forbedrer årligt deres bolig med udgangspunkt i rådgivning fra Bolius. Bolius ligger typisk på top 20 listen fra Dansk Online Index over de største internetmedier i Danmark og samme tendens fortsætter.

Bolius arbejder med at sætte dagsorden på en lang række forskellige områder. F.eks. arbejder vi p.t. med indsatser som Bo trygt!, Vandet kommer og Bo bæredygtigt.

Videncentret Bolius er ejet og finansieret af foreningen Realdania, og derfor er vi 100% ikke-kommercielle. Det betyder, at vi i hverdagen ikke er styret af salg og bundlinjer, men at vi kan fokusere på vores kerneopgave med at skabe og udbrede viden om boligen, der kan komme alle danskere til gode.

Kvalifikationer

Vi forventer

 • at du er erfaren backend udvikler (+4 år).
 • har erfaring med PHP/MySQL, Symfony og gerne TYPO3 eller andet objektbaseret CMS.
 • Det vil være en fordel, hvis du også har erfaring med GitHub og AWS

Som backend udvikler, vil du arbejde sammen med udviklere, projektledere, udbredelsesfolk (marketing) og journalister for sammen med dem at skabe koncepter, der bidrager til at øge livskvaliteten for danskerne gennem deres boliger. Du skal være selvkørende i forhold til udvikle digitale løsninger, men også lige så gerne udvikle løsninger sammen med vores andre udviklere og journalister.

Projekter

Du vil deltage i aktuelle projekter, som Bo Bæredygtigt, men også være en del af vores satsning på en ny Bolius app. Vi arbejder med udvikling af et CDP, der skal understøtte vores arbejder med data og personalisering i appen og på Bolius.dk. Her vil du utvivlsomt også få en vigtig rolle.

Personlige kompetencer

 • Evnen til at indgå i faglige sammenhænge, hvor formålet er at skabe det muliges kunst.
 • Gejst til at inspirere til forbedring af processer og produkter.
 • Lyst til at samarbejde og dele viden med dine kollegaer.

Om den digitale afdeling

Du kommer til at arbejde i en digital afdeling med det beskedne mål at skabe øget livskvalitet for danskerne. Den digitale afdeling driver alle digitale platforme i Videncentret Bolius, herunder men ikke begrænset til bolius.dk, og du vil blive omgivet af dygtige kollegaer, som også er med til at skabe et godt arbejdsmiljø.

Vi lægger stor vægt på, at der skal være plads til fleksibilitet. Fleksible arbejdstider, der sikrer ro på arbejdet og i privatlivet, og muligheden for hjemmearbejdsdage. Vi arbejder og udvikler os i et højt tempo, og derfor prioriterer vi også den enkelte medarbejders udvikling og uddannelse højt.

Bolius tilbyder dig:

 • En energisk og idérig arbejdsplads med kreative og entusiastiske kollegaer
 • Lækre omgivelser i Realdania’s fredede bygning på Jarmers Plads i København, tæt på offentlig transport og P-pladser.
 • Stor frihed og stort ansvar i en KPI-drevet virksomhed med ambitiøse mål
 • Løn, der modsvarer din erfaring, og som i øvrigt står mål med stillingens krav. Hertil kommer pensions- og sundhedsordning, samt øvrige benefits som telefon, massageordning, god frokost mv.
 • Gode kollegaer, der fejrer både solskinsdage med is, julen med gaver og hinanden med fredagsøl/sodavand.
 • Høj grad af work-life balance.

Sådan søger du

Du vil blive ansat i afdelingen Bolius Digital og refererer til digital teamleder, Katrine Birkedal Frich.

Løn efter kvalifikationer.

Ansøgningsfristen til denne stilling var d. 8/2 2022. Det er ikke længere muligt at sende ansøgninger via Elvium. Hvis du har spørgsmål til stillingen kontakt Claus Mackinney-Valentin Digitalchef: 30 13 99 99 / cmv@bolius.dk