Kreativ, digital kommunikatør til Danske BoligArkitekter, 15-20 timer

 

Om jobbet

Som en del af holdet får du mulighed for at prøve kræfter med flere spændende arbejdsområder inden for kommunikation og digital markedsføring. Du skal bl.a. versionere vores inspirationsstof, så det fungerer på forskellige digitale platforme. 

Dine primære arbejdsopgaver bliver:

  • Skrive og redigere artikler til vores website og nyhedsbreve
  • Versionere artikler til egne og eksterne medier 
  • Lave posts til Sociale Medier (Pinterest og Instagram)
  • Upload af indhold i vores CMS system (Typo3)
  • Opsætning af nyhedsbreve (Marketo)
  • Lettere billedredigering i Photoshop 

Om dig

Du brænder for kommunikation og har et øje for, hvad der fungerer på forskellige digitale platforme. Du er vild med sociale medier og forstår de muligheder, de byder på, og så interesserer du dig for tekst og billeder og måske endda arkitektur. 

Måske er du under uddannelse eller nyuddannet i fx journalistik eller kommunikation. Måske er du freelanceskribent og på jagt efter et stabilt deltidsjob. Er du kommet i besiddelse af de nødvendige kompetencer på anden vis, vil vi også meget gerne høre fra dig. 

Om os

Danske BoligArkitekter er sat i verden for at hjælpe boligejere med at få kontakt til dygtige arkitekter, samt at synliggøre de positive resultater man får, når man inddrager en arkitekt i sine byggeplaner. Vi har i øjeblikket 80 selvstændige arkitekter, som hjælper boligejere i hele landet. Hver måned besøger små 45.000 byggelystne brugere vores website danskeboligarkitekter.dk, hvor vi inspirerer med hundredvis af eksempler på om- og tilbygninger samt nybyggerier.

Vi har derudover en hurtigt voksende skare af 50.000+ følgere på sociale medier og til vores nyhedsbrev. Også her er det vigtigere end nogensinde, at vi får vores primære budskab om at benytte en arkitekt formidlet på en inspirerende og engagerende måde.

Vi deler flittigt vores populære indhold med interesserede medier, og derfor vil du kunne finde vores artikler i såvel digitale som trykte medier fx Bo Bedre og Idényt. 

Vi tilbyder

Et spændende job med fleksible forhold og gode muligheder for både faglig og personlig udvikling. Vi forestiller os, at du er her 15-20 timer om ugen. Danske BoligArkitekter har til huse i Videnscentret Bolius, der ligger i hjertet af København. Her kommer du til at samarbejde og dele arbejdsplads med de øvrige 40 medarbejdere i Bolius, hvor vi har et fladt hierarki, masser af energi og en uformel omgangstone. 

Ønsker du at søge stillingen

  • Send din ansøgning (max 1½ side) og dit CV. Husk at udfylde spørgsmålene via Elvium-ansøgningssystemet.
  • Vedlæg meget gerne et par skriftlige eksempler, der dokumenterer dine evner som digital kommunikatør. 
  • Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte projektleder Pernille Hjorth på phj@bolius.dk eller mobil 53 73 06 18. 

Tiltrædelse

Senest 1. september 2020, gerne før. 

Ansøgningsfrist

Senest mandag den 10. august 2020 med samtaler løbende.

Om Danske BoligArkitekter

Formålet med Danske BoligArkitekter er at øge livskvaliteten for boligejere i Danmark, ved at hjælpe dem til at få en bedre bolig. Det gør vi ved at inspirere dem med gode eksempler på vores website, og ved at hjælpe dem med at finde den rette arkitekt til deres eget projekt. Ordningen drives i fællesskab af Danske Arkitektvirksomheder og Bolius, og støttes af bl.a. Realdania og Dreyers Fond.