Teamleder med interesse for kommunikation og data i Videncentret Bolius – barselsvikariat

Kan du udvikle og sparre om kommunikations- og kampagnestrategier, udarbejde og eksekvere en fastholdelsesstrategi baseret på data og brugerindsigt på egne såvel som paid kanaler? Forstår du dig på brugerrejser, segmentering og triggere? Er du derudover klar på at overtage stafetten for et godt team, der arbejder med kampagner, medier, visuel produktion og data på tværs af alt?  

Så er det dig, vi leder efter til et barselsvikariat fra 1. maj og ca. et års tid frem.  

Jobbet

Vi formidler viden og inspiration via indhold på bolius.dk, vores nyhedsbreve, videoer, projekter, PR, app, Magasinet Bolius, sociale og eksterne medier. Efter mange års vækst i antal brugere er vi i endnu højere grad fokuseret på fastholdelse og loyalitet. Du skal hjælpe os til at målrette og forstå brugerne bedre, så vi kan gøre vores kommunikation endnu mere relevant og skabe større værdi. 

Du skal sammen med medarbejderne i og på tværs af teams bidrage til vores arbejde med kommunikation på interne og eksterne medier. Du skal sparre på budskaber og grafisk udtryk, indgå i analyse og evalueringsarbejdet. Du skal bidrage til videreudvikling af arbejdet med data på tværs af platforme, sikre brugerrejser, triggerpunkter, automatisering og arbejde med segmentering. Din profil er nok ikke kanalspecifik, til gengæld har du arbejdet med ovenstående på tværs af især owned kanaler som e-mail, web og app. Med et bagkatalog på 4000 artikler og et stort fokus på data og personalisering er der masser, du kan kaste dig over.  

Dine opgaver består af:  

  • Ledelse af teamet Udbredelse og Relationer, herunder trivsel, kompetenceudvikling, prioritering, daglig kommunikation og sparring
  • At indgå i vores data og personaliseringsprojekt (DAP) med app, nyhedsbrev og bolius.dk som omdrejningspunkt
  • Bidrage til vores kommunikations- og kampagnearbejde, give sparring på plan, koncepter og resultater i samarbejde med kollegaer på tværs af alles kompetencer og arbejdsområder
  • Udfordre og udvikle os på data- og personificeringsdelen og indtænke og eksekvere på det i vores kampagner. Vi er godt på vej, og der er meget potentiale – det kan du hjælpe os endnu mere med at se
  • Kunne sparre og optimere med team på vores kanaler samt sikre afrapportering
  • Indgå i et mellemlederteam, der samarbejder med andre teamledere og projektledere for at koordinere og prioritere i samarbejde med ledelsen 

Du får personaleansvar for et team bestående af 6 fuldtidsansatte samt 3 studenterhjælpere/praktikanter. Teamet arbejder med kommunikationsopgaver, kampagner- og konceptudvikling, visuel produktion, aktører og branding af Videncentret Bolius, presse, social media, aktivering af vores brugere i Bolius app’en samt nyhedsbreve, udbredelse på bolius.dk, SEO/SEM, data og personalisering, dataanalyse- og evaluering.  

Hvem er vi?

Hos Videncentret Bolius arbejder fageksperterne side om side med journalister, kommunikationsfolk, programmører og grafikere. Det hjælper os, når vi arbejder for at gøre danskerne klogere på deres bolig.    

Videncentret Bolius er ejet og finansieret af foreningen Realdania, og derfor er vi 100 % ikke-kommercielle. Det betyder, at vi i hverdagen ikke er styret af salg og bundlinjer, men at vi kan fokusere på vores kerneopgave med at skabe og udbrede viden om boligen, der kan komme alle danskere til gode.  

Vi sætter trivsel og velvære højt på dagsordenen. Sammen med Realdania holdes der sociale arrangementer, ligesom en spontan anledning til kage aldrig får lov at fare forbi. I løbet af ugen har du mulighed for at deltage på spinning-, yoga- og gymnastiskhold. Flere gange årligt er der fælles arrangementer, og hvert år afholdes der mesterskaber i Wordfeud, bordfodbold og bordtennis.   

Vi lægger stor vægt på, at der skal være plads til fleksibilitet. Fleksible arbejdstider, der sikrer ro på arbejdet og i privatlivet, og muligheden for hjemmearbejdsdage. Vi arbejder og udvikler os i et højt tempo, og derfor prioriterer vi også den enkelte medarbejders udvikling og uddannelse højt.  

Vil du være med på holdet?

Du vil blive ansat i formidlingsafdelingen i teamet for teamledere og projektledere og referere til formidlingschef, Kristine Virén. Hvis du har spørgsmål til stillingen, kan du kontakte Kristine på kv@bolius.dk eller 40431189.  

Hvis du ønsker at søge stillingen, så send ansøgning og CV. Husk at udfylde spørgsmålene via Elvium-ansøgningssystemet, hvor du først skal oprette dig. Det gør du via her

Tiltrædelse: Maj  

Ansøgningsfrist:  Der vil løbende blive læst ansøgninger og afholdt ansættelsessamtaler.