Klummer

Bolius er boligejernes videncenter. Det kommer til udtryk i alt, hvad vi laver. For også at vise, at vi har en holdning og tør sætte fokus på væsentlige emner, udgiver vi klummer, hvor vores meninger og holdninger kommer til udtryk.

Alle indlæg

Sarah på 15: Sådan ser min drømmebolig ud

Sarah på 15: Sådan ser min drømmebolig ud

tirsdag 7. november 2017

Lyst, åbent, hyggeligt og moderne. Det er nogle af de ord, der beskriver min drømmebolig. Selvom jeg kun er 15 år og går i 9. klasse, har jeg haft lidt overvejelser omkring, hvad der skal...

Den første gang

Den første gang

onsdag 16. august 2017

”Det er mor – jeg har lige noget du skal læse.” Sådan lød en besked fra mig til min ældste datter. Vi havde netop her på BEDRE HJEM-redaktionen lagt sidste hånd på dette nummers tema ”Den første...

Lær at elske dit mos

Lær at elske dit mos

onsdag 5. april 2017

Mos er for de fleste haveejere en pestilens, der skal bekæmpes, og det gør vi med stor ihærdighed. Men du kan også bruge mos aktivt.

Vi elsker udelivet

Vi elsker udelivet

fredag 31. marts 2017

Har du også ventet længe på, at foråret endelig skal komme? Formidlingschef Kristine Virén sætter fokus på terrasser i forbindelse med temaet om terrasser i BEDRE HJEM. Læ s mere her

Rengøring i 4 generationer

Rengøring i 4 generationer

tirsdag 28. februar 2017

Hvor vigtig er rengøring af hjemmet for dig? I forbindelse med temaet om danskernes rengøringsvaner i BEDRE HJEM, fortæller formidlingschef Kristine Virén om rengøringens betydning i sin egen familie....

Bander, ballade og tryghed

Bander, ballade og tryghed

fredag 13. januar 2017

Er I okay?, spurgte min mor altid, når hun ringede til os. Det var i midten af 90’erne, og vi havde købt lejlighed på Ydre Nørrebro.

Kom med på sorteringsbølgen

Kom med på sorteringsbølgen

torsdag 6. oktober 2016

Sorterer du dit affald? Danmark vil øge genanvendelsen af affald til 50 procent inden år 2022. I det nye nummer af BEDRE HJEM giver vi et grundigt indblik i affald – læs mere hér.

Den søde høstetid

Den søde høstetid

mandag 19. september 2016

Det er rigtig sjovt at hente mad ind fra eget drivhus og sjovest er det jo, når en stor del af måltidet er egenavl. Men men men, det er naturligvis ikke alt, der er gået lige godt.

Skærp dine sanser – mærk lyset

Skærp dine sanser – mærk lyset

fredag 3. juni 2016

Lys, lys, lys – kan man få for meget? Dagslysets variation og solens bevægelse, se det ske, og brug oplevelserne som inspiration til lyssætningen af boligen i den mørke tid.

Vild med huse - og historier

Vild med huse - og historier

tirsdag 15. marts 2016

Jeg har altid været nærmest besat af huse. Fra jeg var helt lille, har jeg altid elsket at sidde på hug på bagsædet for at få det bedste udsyn til de huse og villa, vi kørte forbi.

Mine rosa minder om et bad

Mine rosa minder om et bad

tirsdag 23. februar 2016

På gulvet lå et tykt rosa væg til væg-tæppe, og for at gøre det ekstra blødt og rart var der frottémåtter foran toilet, toiletmøbel og håndvask.

Det virkelige liv i børneværelset

Det virkelige liv i børneværelset

torsdag 3. december 2015

Jeg har aldrig haft ammestol og pusleplads i et decideret babyværelset. Det foregik på stuegulvet med larm og liv omkring.

Portvin med Svend Erik

Portvin med Svend Erik

søndag 1. november 2015

Hvordan skal du bo når du bliver gammel? Læs her, hvordan Kristines 90-årige genbo selv passer alt, både ude inde, i sin villa. Med lidt hjælp fra naboerne.

Viden gør tryg

Viden gør tryg

torsdag 1. oktober 2015

Jeg kan tydeligt huske det gib, der gik igennem kroppen på mig. Jeg var vel seks år, sad på gulvet en aften og så TV med min familie. Pludselig stod der en mand i en lang mørk frakke i vores stue.

Leder: Når regnen regner

Leder: Når regnen regner

tirsdag 1. september 2015

Så var den gal igen. Efter en dejlig, lang sommerferierejse kommer jeg hjem og må konstatere, at der igen er vand i min og naboernes kældre.

Hjem med kreativitet og skabervilje

Hjem med kreativitet og skabervilje

mandag 15. juni 2015

Hvilke hjem har gjort størst indtryk på dig gennem tiden? For chefredaktør Kristine Virén er det, udover imponerende villaer/landsteder, hjem med et særligt personligt præg. Læs her hvorfor.

Den første gang …

Den første gang …

mandag 15. juni 2015

Hvem husker ikke den første gang? Det romantiske øjeblik. Suget i maven. Følelsen af evig kærlighed. Christian Degn henviser selvfølgelig til livets første bolighandel.

KLUMME: Mit hjem er mit slot

KLUMME: Mit hjem er mit slot

mandag 15. september 2014

Byg en borg eller mal huset turkis. Danskernes byggestil er alt for anonym og moderne, mener Johannes Langkilde, DR's USA-korespondent. I stedet kunne danskerne lære noget af amerikanernes tradition...

KLUMME: Så trak jeg hammeren

KLUMME: Så trak jeg hammeren

mandag 25. august 2014

DR's Hammerslag-vært, Christian Degn, mindes her sine mindre vellykkede håndværkskompetencer i 4. klasse – og hans voksne succes som Kongen af Rawlplugs. Det handler om at turde, mener han.

KLUMME: Jeg lavede mad i går

mandag 28. juli 2014

Det er for så vidt bare sandheden, og ikke en af de dér statusopdateringer, der får en til at overveje at slette folk på facebook. Men ikke alene lavede jeg mad, jeg gjorde det i mit dertil indrettede...

KLUMME: Forhave med fordele

KLUMME: Forhave med fordele

mandag 28. april 2014

Fæld hækken og fjern hegnet. Vi danskere er lige så lukkede, som vores matrikler, men burde i stedet gøre som amerikanerne, råder DR's USA-korrespondent, Johannes Langkilde: Rykke livet ud i forhaven.

KLUMME: Besværlige, smarte hjem

KLUMME: Besværlige, smarte hjem

mandag 17. marts 2014

Elektronisk smarte hjem er smarte – eller er de? Digital trendekspert på TV2, David Guldager, er vild med elektronik, men savner enkelheden ved VHS og billedrør, når han jonglerer med alle sine...

KLUMME: Sebastian Dorset lægger op til hundeslagsmål

KLUMME: Sebastian Dorset lægger op til hundeslagsmål

fredag 31. januar 2014

Det står i vedtægterne, at man ikke må holde hund i den ejendom, hvor Sebastian Dorset bor. Men er det rimeligt? Og larmer hunde egentlig mere end musikelskere eller børn? Læs Sebastian Dorsets klumme...

Bolius - et helejet Realdania selskab