Formidlingschef i Videncentret Bolius: Kristine Virén

Om Kristine Virén

Kristine er formidlingschef hos Videncentret Bolius. Her arbejder hun sammen med sit formidlingsteam for at øge danskernes livskvalitet gennem fakta, fif og fortællinger på tværs af både traditionelle og nye, sociale platforme og kanaler. 

Kristine er ansvarshavende redaktør for alle Videncentret Bolius' platforme og kanaler, herunder bolius.dk, Bolius' nyhedsbreve, appen Boliusmagasinet Bolius og vores sociale medier, fx Facebook og YouTube.

Som arkitekt har Kristine god viden om danskernes bolighistorie, og hvordan vores hjem har ændret sig over tid. Hun kan derfor udtale sig til medierne om bl.a. tendenser og strømninger i den måde, vi bruger vores boliger på.

Kristines Viréns uddannelse 

Med sig i bagagen har hun, foruden sin arkitektbaggrund, en master i cross-media communication – en uddannelse, hun som leder dagligt trækker på i krydsfeltet mellem enorme mængder viden om og til brugerne. For hvordan udvælger og bruger man som moderne videncenter al den viden, man efterhånden kan hente på sine brugere? Hvordan trænger man igennem, oplyser og ændrer adfærd hos en stadigt mere oplyst målgruppe – og hvordan flytter man en organisation hen imod at arbejde på tværs af platforme og teams, så kanalerne i højere grad spiller sammen? Det er nogle af de overvejelser, Kristine vil dele.

Eksempler på Kristine Viréns udtalelser i medier

Kristine Virén bruges tit som ekspert - deriblandt som fast deltager i Hammerslag.

Dr.dk: Arkitekt efter altankollaps: Frygt ikke for din altan
Dr.dk: Hammerslag, sæson 10, afsnit 5 
TV2.dk: Flere og flere generationer bor under samme tag: - Der er altid nogen at snakke med
BT.dk: Danskerne har ikke styr på vandregningen
B.dk: LLO: Tusindevis betaler for meget i husleje

Kontakt

Tlf: 40 43 11 89

Mail Facebook Twitter Instagram LinkedIn

Se mere for pressen

Ovenstående kontaktinformationer er forbeholdt pressen.

Vi vil dog stadig meget gerne hjælpe dig, så har du som privatperson brug for hjælp, kan du benytte vores ”Spørg Bolius”-brevkasse. Det er den hurtigste og mest effektive måde, vi kan hjælpe dig på.