Kristine Virén

Jeg hedder Kristine Virén og jeg er formidlingschef i Bolius har jeg det redaktionelle ansvar for alle vores platforme. Jeg er uddannet arkitekt, så bloggen her vil være mit fristed til at skrive om alt fra spær til tagkonstruktioner – og andre vinkler af arkitektur. Jeg håber, du vil læse med.

Bander, ballade og tryghed

Bander, ballade og tryghed

fredag 13. januar 2017

Er I okay?, spurgte min mor altid, når hun ringede til os. Det var i midten af 90’erne, og vi havde købt lejlighed på Ydre Nørrebro.

Intelligente intentioner

Intelligente intentioner

fredag 2. december 2016

Jeg var barn og ung i 1970’erne og 1980’erne, og for mig er den markante forskel på de to årtier, at i 1980’erne begyndte teknikken for alvor at flytte ind i mit hjem.

Leder: Kom med på sorteringsbølgen

Leder: Kom med på sorteringsbølgen

torsdag 6. oktober 2016

Sorterer du dit affald? Danmark vil øge genanvendelsen af affald til 50 procent inden år 2022 - Vi giver i vores nye nummer af BEDRE HJEM et grundigt indblik i affald - Læs mere hér

Den søde høstetid

Den søde høstetid

mandag 19. september 2016

Det er rigtig sjovt at hente mad ind fra eget drivhus og sjovest er det jo, når en stor del af måltidet er egenavl. Men men men, det er naturligvis ikke alt, der er gået lige godt.

Leder: Vild med huse - og historier

Leder: Vild med huse - og historier

tirsdag 15. marts 2016

Jeg har altid været nærmest besat af huse. Fra jeg var helt lille har jeg altid elsket at sidde på hug på bagsædet for at få det bedste udsyn til de huse og villa, vi kørte forbi.

Leder: Mine rosa minder om et bad

Leder: Mine rosa minder om et bad

tirsdag 23. februar 2016

På gulvet lå et tykt rosa væg til væg-tæppe, og for at gøre det ekstra blødt og rart var der frottémåtter foran toilet, toiletmøbel og håndvask.

Leder: Portvin med Svend Erik

Leder: Portvin med Svend Erik

søndag 1. november 2015

Hvordan skal du bo når du bliver gammel? Læs her, hvordan Kristines 90-årige genbo selv passer alt, både ude inde, i sin villa. Med lidt hjælp fra naboerne.

Leder: Viden gør tryg

Leder: Viden gør tryg

torsdag 1. oktober 2015

Jeg kan tydeligt huske det gib, der gik igennem kroppen på mig. Jeg var vel 6 år, sad på gulvet en aften og så TV med min familie. Pludselig stod der en mand i en lang mørk frakke i vores stue.

Hjem med kreativitet og skabervilje

Hjem med kreativitet og skabervilje

mandag 15. juni 2015

Hvilke hjem har gjort størst indtryk på dig gennem tiden? For chefredaktør Kristine Virén er det, udover imponerende villaer/landsteder, hjem med et særligt personligt præg. Læs her hvorfor.

Bolius - et helejet Realdania selskab