Magasinet Bedre Hjem skifter navn til Bolius

Bolius Boligejernes Videncenters gratis magasin om hus og have, Bedre Hjem, skifter fra februar 2018 navn til Bolius. Læs hvorfor her.

Alt er som det plejer. Og så alligevel ikke.

For hvis du er vant til at læse Bolius’ magasin, Bedre Hjem, vil du støde på en væsentlig forandring, når du læser den nye udgave, der udkommer 27. februar 2018. 

Magasinet har nemlig skiftet navn og hedder fremover Bolius. 

- Vi har valgt at ændre navnet, så det er tydeligt, at det kommer fra os i Bolius. Og for at sikre, at læserne i højere grad forbinder magasinet med vores andre produkter, fx hjemmesiden bolius.dk og Bolius Nyhedsbrev, siger direktør Ulrik Heilmann. 

Navneskift og ny forside

Udover navneskiftet fra Bedre Hjem til Bolius er eneste ændring en justering af forsiden, så den er mere moderne og med et enkelt design. 

Selve indholdet ændres der ikke på – det er stadig med fokus på hus og have. Den nye udgave har fokus på fliser i boligen, men du kan også se flotte boligreportager, læse om haven netop nu og om det svære valg mellem andels- og ejerbolig. 

Se og læs og magasinet Bolius

Vi kan desværre ikke nå at svare alle kommentarer. Hvis du har et konkret spørgsmål, er du velkommen til at bruge vores gratis brevkasse Spørg Bolius. Hvis vi dog besvarer spørgsmål, er det bedst muligt ud fra generel viden og ud fra de oplysninger, du giver os, men husk, at et generelt svar aldrig kan erstattes af konkret rådgivning på stedet. Derfor kan Bolius ikke påtage sig ansvar for eventuelle konsekvenser ved at anvende svaret.

Bolius - et helejet Realdania selskab