Mit Bolius expand_more

Mine spørgsmål og svar

Herunder finder du de spørgsmål, du har stillet via Spørg Bolius. Når der står "Ikke besvaret" arbejder vi stadig på at finde svaret til dig. Du får en mail, når svaret er tilgængeligt - du skal regne med der går en uges tid. 

Uvildighed og det med småt

Bolius er sat i verden for at gøre det nemmere at være boligejer. Vi har ingen økonomiske interesser, der påvirker vores svar, og vi sælger ikke ydelser eller produkter til boligen eller haven. Husk, at tjenesten er gratis – så der er grænser for, hvor komplekse svar vi kan give. Vi har ikke mulighed for at være part i en sag, men vi svarer på, hvad du kan gøre for at komme videre, og vi henviser til relevante personer eller instanser.

Vi besvarer spørgsmål bedst muligt ud fra generel viden og ud fra de oplysninger, du giver os. Men husk, at et generelt svar aldrig kan erstattes af konkret rådgivning på stedet. Derfor kan Bolius ikke påtage sig ansvar for eventuelle konsekvenser ved at anvende svaret. Se regler og betingelserne her.

Hvis du ikke kan se listen med spørgsmål, prøv at klikke her. Oplever du stadigvæk problemer, bedes du sende en henvendelse til support@bolius.dk.