Oldfruens fif til helt rene glasvaser

Få skinnende rene glasvaser med dette lille fif, der er testet gennem mange år på både Gråsten Slot og Marienborg. Se oldfruens fif her.

Få din glasvase til at skinne igen ved at følge oldfruens fif.
Foto: Jesper Elgaard

Få din glasvase til at skinne igen ved at følge oldfruens fif.

Foto: Jesper Elgaard

Glasvaser bliver hurtigt brune af kalk og snavs. Grethe Henriksen har gennem mange år som oldfrue erfaret, at glasvaser nemmest bliver skinnende rene på denne måde.

Sådan får du glasvasen skinnende ren

  • Skyl først vasen i varmt vand.
  • Fyld vasen med denne effektive blanding:

    • 2 dele vand
    • 1 del husholdningseddike.

  • Lad blandingen stå i vasen en times tid.
  • Vask vasen efter i almindeligt opvaskevand.

Oldfruens rengøringsfilosofi

Tidligere oldfrue Grethe Henriksen har i 19 år sørget for, at Marienborg og siden hen Gråsten Slot har været skinnende rene til glæde for en lang række kongelige og toppolitikere som Dronning Ingrid, Dronning Margrethe, Hillary Clinton, Poul Schlüter og Poul Nyrup.

Grethes filosofi er: - Hvorfor bruge masser af penge på dyre, opreklamerede rengøringsmidler, når du kan bruge de gammeldags fif og samtidig tage hensyn til miljøet.

Kilder og henvisninger

Kilder:

  • Grethe Henriksen, tidligere oldfrue, fagekspert

Vi kan desværre ikke nå at svare alle kommentarer. Hvis du har et konkret spørgsmål, er du velkommen til at bruge vores gratis brevkasse Spørg Bolius. Hvis vi dog besvarer spørgsmål, er det bedst muligt ud fra generel viden og ud fra de oplysninger, du giver os, men husk, at et generelt svar aldrig kan erstattes af konkret rådgivning på stedet. Derfor kan Bolius ikke påtage sig ansvar for eventuelle konsekvenser ved at anvende svaret.

Bolius - et helejet Realdania selskab