Boligøkonomisk ekspert: Jørgen Munksgaard Rasmussen

 

Jørgen Munksgaard Rasmussen

Fagekspert indenfor boligøkonomi

  • Uddannelse: B.A. i sociologi fra Københavns Universitet, journalist fra Danmarks Journalisthøjskole i Aarhus (DjH), tillægsuddannelse i økonomi fra Københavns Universitet.
  • Erfaring: Journalistisk og analytisk arbejde ved bl.a. Politiken, Penge & Privatøkonomi, Forbrugerrådets blad Tænk Penge og Danske Capital.
  • Udtaler sig om: Boligfinansiering, boligmarkedet, andelsboliger, fritidshuse, sommerhuse, ejerlejligheder, enfamiliehuse, realkredit, banklån, konvertering, seniorboliger, bofællesskaber, sociale ydelser, boligskatter, boligpriser, bidragssatser, boliglån, samspilsproblemer, pension, boligkøb, forældrekøb, renovering, nybyggeri, varmeudgifter, driftsudgifter, lejebolig og udlejning.

Ekspert i boliglån og boligmarkedet

Jørgen er ekspert i boligøkonomi. Dermed har han indgående kendskab til de mange muligheder for finansiering af boligen og har et bredt overblik over sammensætningen af priser, gebyrer og øvrige omkostninger ved boliglån samt omlægning af boliglån.

Som ekspert i boligøkonomi er Jørgen også ekspert i både køb og salg af bolig. Jørgen kan derfor svare på spørgsmål om fx forældrekøb, ejendomsskatter, investering i bolig og boligmarkedet i al almindelighed.

Ekspert i privatøkonomi

Jørgen har gennem de seneste 15 år beskæftiget sig bredt med økonomi, herunder især privatøkonomi og boligfinansiering. Jørgen har hentet sine erfaringer gennem jobs inden for den finansielle sektor og har skrevet boligøkonomi hos medier som Politiken, Penge & Privatøkonomi samt Tænk og Tænk Penge.

Hos Bolius er Jørgen dagligt i kontakt med danske boligejere gennem sit arbejde i brevkassen Spørg Bolius, hvor han svarer på spørgsmål om alt fra tinglysning af boligen til ejendomsskatter til boligkøb.

Jørgens uddannelse

Jørgen har en bachelorgrad i sociologi, som er kombineret med en uddannelse som journalist og en tillægsuddannelse i økonomi. Han arbejder med fakta-artikler, brevkassen Spørg Bolius samt artikler om boligøkonomi i almindelighed.

Få uvildige nyheder og undersøgelser fra Bolius

Bolius skriver dagligt nyheder og laver løbende undersøgelser om emner inden for bolig og have relevant for boligejere. Vi deler gerne vores viden og historier med journalister. Du kan som journalist, blogger eller meningsdanner få dem i din indboks ved at udfylde formularen herunder. Du kan altid melde fra igen.

Bolius er Boligejernes Videncenter. Vi sælger ikke produkter eller tjenester og er derfor ikke farvet af kommercielle interesser. Vores primære mål er at øge boligejernes livskvalitet.

Kontakt for medier

Disse kontaktinformationer er kun til brug for medier. Boligejere bedes bruge Spørg Bolius. Vores eksperter vil henvise til Spørg Bolius ved direkte kontakt som boligejer.

LinkedIn Twitter Mail 

Telefon: 20 65 42 59

Bolius - et helejet Realdania selskab