Ekspert i bygningsfysik og forsikring: Tine R. Sode

 

Tine R. Sode

Fagredaktør 

  • Uddannelse: Bygningskonstruktør fra Byggeteknisk Højskole i København (1991). Efteruddannelse inden for brandteknisk byggesagsbehandling på Beredskabsstyrelsens Højskole, forsikringsforhold på Forsikringsakademiet samt efteruddannelse indenfor bygningsfysik (energi, indeklima, lyd, lyd, brand, statik) 
  • Erfaring: 25 års erfaring. Har været ansat i rådgivende ingeniørfirma, arkitektvirksomhed, forsikringsselskab og arbejdet som selvstændig byggeteknisk rådgiver. Har igennem de sidste 15 år hovedsagelig arbejdet med og for private boligejere. 
  • Udtaler sig om:  Byggeteknik, indeklima, fugt, lys, varme, ventilation, huseftersynsordning, tilstandsrapport, forsikring, vedligeholdelse, boligrenovering, byggeteknik, byggeskader, byggetilladelse, byggetilsyn, byggestyring, tyveri, indbrud, tyverisikring, klimaskærm. 

Kontakt for medier

Disse kontaktinformationer er kun til brug for medier. Har du som privatperson spørgsmål om din bolig, bedes du bruge Spørg Bolius

LinkedIn Insta Mail 

Telefon: 53 73 06 01

 

Ekspert i Bygningsfysik og forsikring 

Bygningsfysik dækker over energi, fugt, indeklima, lyd, lys, brand og statik. Disse er alle forhold, man kommer til at skulle forholde sig til i sin bolig. Tine har mange års erfaring i at udrede de problemer, der kan være med indeklimaet, og komme med løsninger på problemerne. Tine er fagredaktør i Videncentret Bolius med hovedansvar for det faglige indhold på Videncentret Bolius’ platforme. 

Ekspert i husforsikring

Tine er ekspert i forsikring. Især husforsikringen har hun gennem sit arbejde i forsikringsbranchen fået erfaring indenfor, men også ejerskifteforsikring, bygningsforsikring og entrepriseforsikring kender Tine til.

Ekspert i brand

Tine er desuden fagekspert inden for brand og er fagkyndig i brandsikring af boliger. Hun har gennemført uddannelsen i brandteknisk byggesagsbehandling på Beredskabsstyrelsens Højskole og er desuden uddannet brandinspektør.

Ekspert i indeklima

Tine er også specialist i indeklima. Hun ved bl.a., hvordan man sørger for, at luftfugtighed og temperatur holdes på et optimalt niveau i boligen.

Tines uddannelse

I 1992 blev Tine bygningskonstruktør fra byggeteknisk højskole i København. Tine har gennemført uddannelsen i brandteknisk byggesagsbehandling, svarende til brandinspektør, har gennemført kurser i skadesforsikring og skadesbehandling fra forsikringsakademiet. Har deltaget i og bestået flere kurser i bygningsfysik som led i bygningsfysik uddannelsen fra Molio.

 

Vi gør dig klogere på at eje eller leje

Tema om ejere og lejere

På nogle punkter minder boligejere og -lejere meget om hinanden, på andre punkter ikke. Med en ny, stor undersøgelse fra Realdania og Videncentret Bolius, er vi dykket ned i emnet og ser på de mange forskellige og lighedstræk der er mellem de to mest almindelige boligformer.

Stort tema i magasinet Bolius

I magasinet Bolius kan du læse et stort tema om ejere, lejere og andelshavere. Læs om forskellene, udviklingen og om fire familier, der bor på hver deres måde. 

Læs magasinet gratis

Vi gør dig klogere på haven netop nu

Gør haven vinterklar

Podcast: Mig og min have

Episode 8: Hæk og busk

Hækken er ærkedansk. De findes i stort set alle danske haver og varierer i form, farve og funktion. Vi tager temperaturen på danskernes hække og buske anno 2019 og giver tips til, hvordan du kan tænke ud af boksen, når du skal vælge nyt, hvordan du plejer det eksisterende, og hvordan du kan bruge hække og buske til mere end bare at omkranse din have.

Hør alle afsnit samt få de nyeste via Apple Podcasts eller TuneIn.

Alle afsnit

Nyhedsbrev om haven

Nyhedsbrevet om have udkommer hver anden uge i havesæsonen og sjældnere i vinterperioden. Det er fyldt med aktuel og relevant ekspertviden om, hvad du skal lave i haven netop nu.

Nyhedsbrevet er gratis og laves i samarbejde mellem vores uvildige fageksperter og journalister.

Når du tilmelder dig nyhedsbrevet om have, accepterer du vores retningslinjer.

Hvis du fortryder din tilmelding til nyhedsbrevet, kan du afmelde det via afmeld-linket i bunden af nyhedsbrevet.

 

Vis resten af forsiden