Formidlingschef i Bolius: Kristine Virén

Om Kristine Virén

Kristine er formidlingschef hos Videncentret Bolius. Her arbejder hun sammen med sit formidlingsteam for at øge boligejernes livskvalitet gennem fakta, fif og fortællinger på tværs af både traditionelle og nye sociale platforme og kanaler. 

Kristines uddannelse 

Med sig i bagagen har hun, foruden sin arkitektbaggrund, en master i cross-media communication – en uddannelse, hun som leder dagligt trækker på i krydsfeltet mellem enorme mængder viden om og til brugerne. For hvordan udvælger og bruger man som moderne videncenter al den viden, man efterhånden kan hente på sine brugere? Hvordan trænger man igennem, oplyser og ændrer adfærd hos en stadigt mere oplyst målgruppe – og hvordan flytter man en organisation hen imod at arbejde på tværs af platforme og teams, så kanalerne i højere grad spiller sammen? Det er nogle af de overvejelser, Kristine vil dele.

Eksempler på Kristines udtalelser i medier

Dr.dk: Arkitekt efter altankollaps: Frygt ikke for din altan
Dr.dk: Hammerslag, sæson 10, afsnit 5 
TV2.dk: Flere og flere generationer bor under samme tag: - Der er altid nogen at snakke med
BT.dk: Danskerne har ikke styr på vandregningen
B.dk: LLO: Tusindevis betaler for meget i husleje

Få uvildige nyheder og undersøgelser fra Bolius

Bolius skriver dagligt nyheder og laver løbende undersøgelser om emner inden for bolig og have relevant for boligejere. Vi deler gerne vores viden og historier med journalister. Du kan som journalist, blogger eller meningsdanner få dem i din indboks ved at udfylde formularen herunder. Du kan altid melde fra igen.

Bolius er Boligejernes Videncenter. Vi sælger ikke produkter eller tjenester og er derfor ikke farvet af kommercielle interesser. Vores primære mål er at øge boligejernes livskvalitet.

Kontakt

Tlf: 40 43 11 89

Mail Facebook Twitter Instagram LinkedIn


Ovenstående kontaktinformationer er forbeholdt pressen.
Vi vil dog stadig meget gerne hjælpe dig, så har du som boligejer brug for hjælp, kan du benytte vores ”Spørg Bolius”-brevkasse. Det er den hurtigste og mest effektive måde, vi kan hjælpe dig på.

Bolius - et helejet Realdania selskab