• 1 x Træpillegrill Traeger Pro 575 inkl. betræk - værdi 8.250 kr.
  • Vinder Ulla Sarauw
 • 1 x Dyson ledningsfri støvsuger V8 - værdi 3.000 kr.
  • Vinder Henning Hansen
 • 1 x Robotgulvvask - værdi 2.000 kr.
  • Vinder Kirsten Guldager
 • 3 x OBH vejrstation á 700 kr.
  • Vindere Jørgen Larsen, Birthe Farsø, Dorte Dalsgaard
 • 3 x Bosch excentersliber á 550 kr.
  • Vindere Christian Andersen, Per Sørensen, Thomas Hartung
 • 5 x Gavekort plantorama á 500 kr.
  • Vindere Kurt Hansen, Brian Pedersen, Bente Larsen, Lizzie Møller, Michael Hogrefe
 • 5 x Gavekort Bauhaus á 500 kr.
  • Vindere Allen Kirkegaard, Mikael Wille, Preben Uldum, Bente Rasmussen, Arne Pedersen
 • 5 x Gavekort krukkeshop.dk á 500 kr.
  • Vindere Bery Dybgaard, Bidget Ogle, Peter Sørensen, Morten Madsen, Ellen Friis
 • 1 x Påskeæg á 500 kr.
  • Vinder Morten Landor

Når du deltager i Bolius Påskequiz, accepterer du samtidig retningslinjerne på Bolius’ platforme.

Ved deltagelse forbeholder Bolius sig retten til at tage kontakt til dig, via den e-mail du har angivet, ved fejl eller andre servicemeddelelser, der kan have betydning for din deltagelse i Bolius Påskequiz.

Du deltager ved at besvare alle spørgsmål i quizmodulet for hver dag – du behøver ikke svare rigtigt på spørgsmålene for at deltage i lodtrækningen. Du behøver heller ikke tilmelde dig Bolius’ produkter for at kunne deltage.

Du får ét lod til lodtrækningen om præmierne for hver dag, du deltager. Det er tilladt at deltage i tidligere dage, så du kan øge dine vinderchancer. Fx kan du deltage i quizzen den 5. april fra den 5. april, hvor lågen åbner, til og med 13. april, hvor konkurrencen stopper.

Derudover kan du vinde en ekstra præmie, hvis du finder det hemmelige påskeæg. Det gemmer sig et sted på konkurrencesiden, og når du trykker på det, deltager du automatisk i lodtrækningen af den hemmelige præmie.

Fristen for deltagelse i Bolius Påskequiz er ved midnat den 13. april 2020.

Vinderne bliver trukket via tilfældig lodtrækning blandt deltagerne. Lodtrækningen vil ske i umiddelbar forlængelse af påsken, og vinderne får direkte besked via mail og efterfølgende blive offentliggjort med navn her på siden. Derfor har vi brug for din e-mail for, at du kan deltage.

Vinderen skal besvare vores e-mail inden én måned fra modtagelse, ellers bortfalder præmien. Præmien bliver tilsendt hurtigst muligt, men vi kan ikke garantere hvornår eller hvordan, da det bliver klaret af eksterne virksomheder. Der kan kun leveres præmier til danske adresser og kun til brofaste øer (ellers finder vi en løsning). Præmierne kan ikke ombyttes til kontanter. Bolius betaler præmieskatten og fragt.

Vinderne vil få direkte besked via e-mail.

Vinderne er ikke trukket endnu.

Hovsa..

Der er opstået en fejl. Forsøg eventuelt at genindlæse siden eller i en anden browser.

For at deltage i Bolius Påskequiz skal vi benytte nogle funktioner, som kan være blokeret i din browser, hvis den er sat til Inkognito, Privat eller lign.

Bemærk, at der kan være nogle udvidelser til din browser som kan være skyld i blokeringen.

Hvis du, gentagne gange oplever fejlen bedes du kontakte support@bolius.dk.

Vil du gerne vinde præmier for 25.000 kroner?

Påskekyllingen har været på spil på bolius.dk. Og den har præmier med. Hver dag fra palmesøndag til 2. påskedag kommer påskekyllingen med en ny quiz. Og efter påske udlodder den flotte præmier til de mest flittige deltagere.

Så har du lyst til masser af hygge og dejlige præmier, så vær med i Bolius Påskequiz. Indtast din mail herunder, så får du automatisk besked, når jagten skydes i gang.

Indtast din mail herunder, så får du automatisk besked, når Bolius Påskequiz starter.

Tak for din tilmelding

Når du tilmelder dig med din e-mail, tilmeldes du automatisk Bolius Konkurrenceliste, der udsendes ifm. med konkurrencer på bolius.dk, samt Bolius Nyhedsbrev, der udkommer to gange om ugen. Du kan altid framelde dig dem igen. Ved tilmeldingen accepterer du samtidig Cookiepolitik og retningslinjer på Bolius' platforme

Velkommen

Pip pip, påsken er over os. Udover påskeliljer og påskeæg byder højtiden i år også på Bolius Påskequiz. Og du kan være med – det bliver hyggeligt og du kan vinde præmier for 25.000 kr

Ved deltagelse accepterer du samtidig vores konkurrencebetingelser

Sådan deltager du

Du deltager ved at skrive din mail i feltet herover og derefter svare på tre spørgsmål i en eller flere af de åbne låger. De låger, der er lukkede, vil blive åbnet på den nævnte dag.

Har du tekniske udfordringer, kan du med fordel kontakte vores support på support@bolius.dk

Konkurrencen går i sin enkelthed ud på, at du skal besvare to spørgsmål for hver dag i påsken. Vi starter palmesøndag den 5. april og slutter 2. påskedag den 13. april.

Du kan deltage én gang pr. dag, og for hver dag du besvarer de to spørgsmål får du et lod i lodtrækningen om de flotte præmier. Da påsken for mange er en travl tid, kan du deltage i foregående dage og stadig få et lod.

Vi oplever i øjeblikket at deltagere fra sidste år kan ser deres score fra sidste år. Hvis du oplever det kan du roligt deltage igen. Vi arbejder på at rette fejlen.

Tak for denne gang

Bolius Påskequiz er forbi. Vinderne bliver fundet og kontaktet umiddelbart efter påske og vil blive vist på præmiesiden efterfølgende.

Vi takker alle for deres deltagelse og glæder os til at se jer igen.

Indtast din mail herunder, så får du automatisk besked, når vi starter næste konkurrence på bolius.dk.

Tak for din tilmelding

Når du tilmelder dig med din e-mail, tilmeldes du automatisk Bolius Konkurrenceliste, der udsendes ifm. med konkurrencer på bolius.dk, samt Bolius Nyhedsbrev, der udkommer to gange om ugen. Du kan altid framelde dig dem igen. Ved tilmeldingen accepterer du samtidig Cookiepolitik og retningslinjer på Bolius' platforme

Dev tools:

Known user: Unknown

Local Storrage status: Unknown

Simulering: