Persilles Hjemmedyrk

Jeg hedder Persille og jeg er vild med planter. Jeg bor på Frederiksberg med min mand og katte, er passioneret planteaktivist og fortaler for genbrug, gendyrk og gennemsigtighed. Jeg eksperimenterer med hvad og hvor meget man kan dyrke selv på meget små arealer og på hvilke måder det kan skabe glæde både for øjet og maven.

Brug hybenrosebladene

Brug hybenrosebladene

tirsdag 28. juni 2016

Hybenroseblade giver både farve og parfumeret smag. De kan bruges til flere forskellige ting som for eksempel i en salat, og du kan lave rosen-eddike, rosen-saft eller kandiserede rosenblade.

At dele er at hele

At dele er at hele

torsdag 19. maj 2016

Lige nu har alle planter fart på og de vil rigtig gerne deles. Planterne kan godt klare en let beskæring og både du, dine venner og bekendte kan få glæde og gavn af stiklingeformerede nye vækster.

Plant, hvad du allerede har

Plant, hvad du allerede har

torsdag 17. marts 2016

Er du en af dem der får kriller i maven ved tanken om at det er ved at være tid til at plante? Og er du en af dem der ikke helt har økonomien til at købe alle de frø du har lyst til? Du har...

Gendyrk en rødbede

Gendyrk en rødbede

tirsdag 8. marts 2016

Når man køber en pose rødbeder hos supermarkedet, er der ofte en eller to for mange i posen. De ligger i grøntsagsskuffen og bliver rynkede og kedelige, hvorefter de bliver smidt ud. Men der er ingen...

Bolius - et helejet Realdania selskab