Ekspert i arkitektur og Bygningsreglementet: Tine Nielsen

Ekspert i Bygningsreglementet og arkitektur Tine Nielsen, Fagekspert i Bolius

Ekspert i Bygningsreglementet

Tine er ekspert i den del af Bygningsreglementet som omhandler den private bolig og har indgående kendskab til Byggeloven. I den forbindelse er Tine også specialist i lokalplaner, planloven og servitutter og anden lovgivning og regler, som har betydning for boligejere. Hun ved dermed alt om, hvad der skal til for at få byggetilladelse, eksempelvis ved nybyggeri, tilbygning eller renovering af boligen, samt alt om regler for hvad man må foretage sig på sin grund. Fx ved hun hvad man må og ikke må på fredede og bevaringsværdige bygninger.

Ekspert i arkitektur

Tine er uddannet arkitekt og har mange års erfaring som rådgiver om blandt andet nybyggeri, tilbygning og vedligeholdelse af private boliger. Hun har arbejdet på større tegnestuer med projektering af private boliger, skoler samt plejecentre og ældreboliger. Tine er ekspert i byggeskik, stilarter, og æstetik og ved hvilke karaktertræk, som kendetegner bygninger fra de forskellige stilperioder.

Ekspert i boligindretning

Som arkitekt har Tine også stor erfaring med stil og indretning og er god til at se mulighederne i de rum, man har, så man opnår den optimale rumudnyttelse.

Uddannelse

Tine er arkitekt MAA og er uddannet på Kunstakademiets Arkitektskole i København. Hun har en sideløbende efteruddannelse fra Arkitektskolen i Aarhus, Arkitektskolen København og hos SBi inden for Byggeteknik, Myndighedsforhold, Bygningsreglementet, digital projektering m.v.

Hun startede i Bolius i 2010 som arkitektrådgiver for private boligejere, og har siden beskæftiget sig med alt fra ide- og skitseforslag til myndighedsgodkendelse i forbindelse med til- og ombygninger. I dag er hun brevkasseredaktør i brevkassen Spørg Bolius, hvor hun dagligt besvarer spørgsmål fra boligejere.

Tines nyeste artikler på Bolius.dk

Byggetilladelse

Byggetilladelse

Ajourførtdato: torsdag 22. februar 2018

De fleste byggeprojekter kræver, at du søger byggetilladelse til kommunen. Det er meget forskelligt, hvad det koster, og hvor lang tid det tager at få en byggetilladelse.

Vedligeholdelse af murermestervillaen

Vedligeholdelse af murermestervillaen

Ajourførtdato: tirsdag 9. januar 2018

Hustypen er grundlæggende robust og velbygget, men den kan have enkelte svage punkter, ligesom arkitekturen gør, at du skal tænke dig grundigt om ved renovering og ombygning.

Statslånshuset

Statslånshuset

Ajourførtdato: tirsdag 9. januar 2018

Et statslånshus er et lille, billigt hus fra perioden 1938-1958. Huset er bygget efter den såkaldte statslånsordning, som stillede strenge krav til husets størrelse og pris.

Få uvildige nyheder og undersøgelser fra Bolius

Bolius skriver dagligt nyheder og laver løbende undersøgelser om emner inden for bolig og have relevant for boligejere. Vi deler gerne vores viden og historier med journalister. Du kan som journalist, blogger eller meningsdanner få dem i din indboks ved at udfylde formularen herunder. Du kan altid melde fra igen.

Bolius er Boligejernes Videncenter. Vi sælger ikke produkter eller tjenester og er derfor ikke farvet af kommercielle interesser. Vores primære mål er at øge boligejernes livskvalitet.

Kontakt for medier

Disse kontaktinformationer er kun til brug for medier. Boligejere bedes bruge Spørg Bolius. Vores eksperter vil henvise til Spørg Bolius ved direkte kontakt som boligejer.

Telefon: 21 84 40 06 

Mail Twitter LinkedIn

Bolius - et helejet Realdania selskab