Prydgræsser giver haven nyt liv

Græs er ikke bare det, der ligger på plænen. Der findes masser af prydgræsser, der kan forskønne dit staudebed og give din have nyt liv. Prydgræsser har forskellige farver gennem de fire årstider og er oftest pænest om efteråret. Se billeder af fantastiske prydgræsser her.

Når du anlægger et staudebed er det en god idé at planterne kombineres, så farverne og tonerne komplementerer hinanden. Foto: iStock

Prydgræsset findes i mange forskellige udgaver. Planterne varierer i størrelse, form og farve, så der er gode chancer for, at du kan finde frem til en type prydgræs, der passer til lige netop din have og smag. 

Her har vi samlet en række forskellige sorter af prydgræs, så du kan bruges som inspiration.

LÆS OGSÅ: Ny græsplæne

Vi kan desværre ikke nå at svare alle kommentarer. Hvis du har et konkret spørgsmål, er du velkommen til at bruge vores gratis brevkasse Spørg Bolius. Hvis vi dog besvarer spørgsmål, er det bedst muligt ud fra generel viden og ud fra de oplysninger, du giver os, men husk, at et generelt svar aldrig kan erstattes af konkret rådgivning på stedet. Derfor kan Bolius ikke påtage sig ansvar for eventuelle konsekvenser ved at anvende svaret.

Bolius - et helejet Realdania selskab