QUIZ: Har du styr på håndværkerfradraget?

Håndværkerfradraget er gjort permanent fra 2018 og frem. Du kan fortsat få fradrag for en række håndværksydelser og – som noget nyt – installation af tyverialarm. Men ved du fx, hvordan du skal sørge for at betale håndværkeren, så du er sikker på at kunne bruge fradraget? Test dig selv her.

Den første udgave af håndværkerfradraget så dagens lys helt tilbage i 2011. Formålet var at skabe flere job i håndværksbranchen og at få færre til at gøre brug af sort arbejdskraft. I årene siden da er ordningen både blevet aflivet og genindført med tilbagevirkende kraft, og fradragsberettigede ydelser er blevet føjet til, mens andre er taget af.

Håndværkerfradraget er blevet permanent

I 2018 er ordningen gjort permanent. Vi har lavet en lille quiz, som forhåbentlig kan gøre dig klogere på håndværkerfradraget. Hvis du ved det hele i forvejen, kan du glæde dig over det.

Vi kan desværre ikke nå at svare alle kommentarer. Hvis du har et konkret spørgsmål, er du velkommen til at bruge vores gratis brevkasse Spørg Bolius. Hvis vi dog besvarer spørgsmål, er det bedst muligt ud fra generel viden og ud fra de oplysninger, du giver os, men husk, at et generelt svar aldrig kan erstattes af konkret rådgivning på stedet. Derfor kan Bolius ikke påtage sig ansvar for eventuelle konsekvenser ved at anvende svaret.

Bolius - et helejet Realdania selskab