QUIZ: Hvad tænker boligejerne?

De danske boligejere udgør en kæmpe samfundsgruppe, der har vidt forskellige holdninger, tanker og ageren. Alligevel er der nogle ting, der binder dem sammen - og hvor de minder om hinanden. Tag quizzen, og bliv klogere på den danske boligejer.

Som boligejernes videncenter ved vi, hvad boligejerne tænker og gør. Og al vores viden er frit tilgængelig - til gavn for alle danske boligejere. 

Vi laver i løbet af året flere repræsentative undersøgelser, der afdækker specifikke områder, der interesserer boligejerne. Men én gang om året laver vi den omfattende Boligejeranalyse, der gør os klogere på præcis, hvad den enkelte boligejer har gjort i de seneste år - og hvad vedkommende vil gøre i fremtiden.

Hvor meget ved du om boligejerne?

Boligejeranalysen danner grundlag for denne quiz - hvor du kan teste din viden om boligejernes gøren og laden. 

Så tag quizzen, og bliv klogere end din nabo.

Du skal være logget ind for at deltage

For at deltage skal du være logget ind. Klik på knappen herunder for at logge ind.

Kilder og henvisninger

Kilder:

Vi kan desværre ikke nå at svare alle kommentarer. Hvis du har et konkret spørgsmål, er du velkommen til at bruge vores gratis brevkasse Spørg Bolius. Hvis vi dog besvarer spørgsmål, er det bedst muligt ud fra generel viden og ud fra de oplysninger, du giver os, men husk, at et generelt svar aldrig kan erstattes af konkret rådgivning på stedet. Derfor kan Bolius ikke påtage sig ansvar for eventuelle konsekvenser ved at anvende svaret.

Bolius - et helejet Realdania selskab