QUIZ: Hvor god er du til at bekæmpe dræbersnegle?

Er du ekspert i at bekæmpe dræbersnegle? Test dig selv med 6 spørgsmål, og bliv klogere på, hvor god du egentlig er til at bekæmpe dræbersnegle.

De fleste haveejere kender til udfordringen med dræbersnegle, der indtager haven i havesæsonen. Og selvom de er forholdsvis lettere at slå ihjel, kommer de i massevis, da de formerer sig let. 

Der findes flere måder at bekæmpe og dræbe dræbersnegle på. Men ved du, hvordan du gør det bedst og mest hensigtsmæssigt? Tag quizzen herunder og bliv klogere.

Stort tema om dræbersnegle

Har du brug for mere viden eller gode råd til at genkende og bekæmpe dræbersnegle og deres æg, så læs hele vores tema om dræbersnegle her - og bliv klogere på, hvordan du bekæmper dem - og hvad du ikke må gøre.

Prøv flere quizzer

QUIZ: Sorterer du dit affald korrekt?

QUIZ: Sorterer du dit affald korrekt?

Quiz

Ajourførtdato: mandag 6. november 2017

Hver dansker producerer årligt mere end et halvt ton affald, hvoraf halvdelen bliver genanvendt. Tag quizzen og find ud af, hvor god du er til at sortere dit affald.

QUIZ: Har du en haveekspert gemt i maven?

QUIZ: Har du en haveekspert gemt i maven?

Quiz

Ajourførtdato: torsdag 22. februar 2018

Hvor godt kender du din have? Test din viden med disse 6 spørgsmål, og få svar på, om du ved ligeså meget om haven som Bolius' egen haveekspert, Jesper Carl Corfitzen.

QUIZ: Har du styr på dit ukrudt?

QUIZ: Har du styr på dit ukrudt?

Quiz

Ajourførtdato: onsdag 2. maj 2018

De fleste haveejere døjer hvert år med ukrudtet. Men hvor meget ved du egentlig om de irriterende planter? Test dig selv her - og se om du er klogere end flertallet.

Vi kan desværre ikke nå at svare alle kommentarer. Hvis du har et konkret spørgsmål, er du velkommen til at bruge vores gratis brevkasse Spørg Bolius. Hvis vi dog besvarer spørgsmål, er det bedst muligt ud fra generel viden og ud fra de oplysninger, du giver os, men husk, at et generelt svar aldrig kan erstattes af konkret rådgivning på stedet. Derfor kan Bolius ikke påtage sig ansvar for eventuelle konsekvenser ved at anvende svaret.

Bolius - et helejet Realdania selskab