QUIZ: Hvor god er du til at bekæmpe dræbersnegle?

Er du ekspert i at bekæmpe dræbersnegle? Test dig selv med 6 spørgsmål, og bliv klogere på, hvor god du egentlig er til at bekæmpe dræbersnegle.

Stort tema

Læs hele vores tema om dræbersnegle her - og bliv klogere på, hvordan du bekæmper dem - og hvad du ikke må gøre.

Prøv flere quizzer

QUIZ: Sorterer du dit affald korrekt?

QUIZ: Sorterer du dit affald korrekt?

Quiz

Ajourførtdato: mandag 6. november 2017

Hver dansker producerer årligt mere end et halvt ton affald, hvoraf halvdelen bliver genanvendt. Tag quizzen og find ud af, hvor god du er til at sortere dit affald.

QUIZ: Har du en haveekspert gemt i maven?

QUIZ: Har du en haveekspert gemt i maven?

Quiz

Ajourførtdato: søndag 19. februar 2017

Hvor godt kender du din have? Test din viden med disse 6 spørgsmål, og få svar på, om du ved ligeså meget om haven som Bolius' egen haveekspert, Jesper Carl Corfitzen.

QUIZ: Har du styr på dit ukrudt?

QUIZ: Har du styr på dit ukrudt?

Quiz

Ajourførtdato: mandag 20. marts 2017

De fleste haveejere døjer hvert år med ukrudtet. Men hvor meget ved du egentlig om de irriterende planter? Test dig selv her - og se om du er klogere end flertallet.

Vi kan desværre ikke nå at svare alle kommentarer. Hvis du har et konkret spørgsmål, er du velkommen til at bruge vores gratis brevkasse Spørg Bolius. Hvis vi dog besvarer spørgsmål, er det bedst muligt ud fra generel viden og ud fra de oplysninger, du giver os, men husk, at et generelt svar aldrig kan erstattes af konkret rådgivning på stedet. Derfor kan Bolius ikke påtage sig ansvar for eventuelle konsekvenser ved at anvende svaret.

Bolius - et helejet Realdania selskab