Sådan er livet uden for byerne

Med fotokonkurrencen #DetSerDuIkkeIByen har Realdania forsøgt at skabe positivt fokus på smuk natur og særlige øjeblikke i de danske yderområder. Billederne blev udstillet som en del af Copenhagen Photo Festival 2016.

Danmark er meget mere end de store byer, og du finder både smuk natur og store oplevelser, hvis du bevæger dig ud i det, der med en lidt negativ klang omtales som yderområder eller Udkantsdanmark. 

Med fotokonkurrencen #DetSerDuIkkeIByen har Realdania i samarbejde med Danmarks Radio forsøgt at sætte fokus på alt det gode ved yderområderne. Konkurrencen gav danskerne mulighed for med deres egne billeder at vise, hvad livet uden for byerne kan byde på.

10.000 billeder af livet i yderområderne

I alt blev det til mere end 10.000 billeder, og fra den pulje udvalgte en jury af fotografer og meningsdannere de bedste til en udstilling, der indgik i Copenhagen Photo Festival 2016. de udvalgte billeder blev i første gang udstillet i Rundetårn og kom senere på en turné rundt i landet.

Vi kan desværre ikke nå at svare alle kommentarer. Hvis du har et konkret spørgsmål, er du velkommen til at bruge vores gratis brevkasse Spørg Bolius. Hvis vi dog besvarer spørgsmål, er det bedst muligt ud fra generel viden og ud fra de oplysninger, du giver os, men husk, at et generelt svar aldrig kan erstattes af konkret rådgivning på stedet. Derfor kan Bolius ikke påtage sig ansvar for eventuelle konsekvenser ved at anvende svaret.

Bolius - et helejet Realdania selskab