Sådan forebygger du oversvømmelse

Hvad er omfangsdræn, faskine og højvandslukke? Mulighederne for at forhindre og forebygge, at de hus bliver oversvømmet, er mange. I virkeligheden er det kun pengepungen, der sætter grænser. Se, hvilke løsninger, der findes, hvordan de fungerer og hvad prisniveauet er.

Oversvømmelse af din grund kan medføre vand i kælderen. Men der er en række løsninger, du kan få installeret for at undgå det. Priserne på løsningerne i denne artikel svinger meget. De er afhængige af, hvilken specifik løsning, dit hus har brug for. Sørg altid for at indhente flere tilbud, hvis du står for at skulle investere i en løsning, som kan forebygge oversvømmelse.

Vi kan desværre ikke nå at svare alle kommentarer. Hvis du har et konkret spørgsmål, er du velkommen til at bruge vores gratis brevkasse Spørg Bolius. Hvis vi dog besvarer spørgsmål, er det bedst muligt ud fra generel viden og ud fra de oplysninger, du giver os, men husk, at et generelt svar aldrig kan erstattes af konkret rådgivning på stedet. Derfor kan Bolius ikke påtage sig ansvar for eventuelle konsekvenser ved at anvende svaret.

Bolius - et helejet Realdania selskab