Sådan opbevarer du dine ting til terrassen om vinteren

Hvad gør du ved havemøbler og hynder, hvis du ikke har et skur eller plads til dem indenfor? Få 3 gode råd her.

Du kan dække dine havemøbler til med et vandtæt betræk.
Foto: Cane-line

Du kan dække dine havemøbler til med et vandtæt betræk.

Foto: Cane-line

Om vinteren har de fleste havemøbler og hynder bedst af at komme indenfor. Men har du ikke plads i skuret, er her nogle alternative løsninger.

  • Put presenning over havemøblerne
    Saml havemøblerne og læg en stor presenning over. Køb én der kan snøres for neden, så den ikke blæser væk. Du kan også købe overtræk, der er lavet specielt til formålet. Du kan evt. sørge for, at havebordet bliver hævet 10-15 cm i den ene enden, så regnvandet løber af presenningen i stedet for at samle sig i små søer i presenningens fordybninger. 
  • Brug drivhuset Når de sidste afgrøder er høstet i drivhuset, kan du bruge det som læsted for havemøbler, hynder og grill.
  • Brug en hyndeboks
    Brug hyndeboksen vinteren igennem. Vælg én, der kan holde regn og slud ude. Stil den evt. under carporten eller et andet halvtag.

LÆS OGSÅ: Terrasser af træ

Vi kan desværre ikke nå at svare alle kommentarer. Hvis du har et konkret spørgsmål, er du velkommen til at bruge vores gratis brevkasse Spørg Bolius. Hvis vi dog besvarer spørgsmål, er det bedst muligt ud fra generel viden og ud fra de oplysninger, du giver os, men husk, at et generelt svar aldrig kan erstattes af konkret rådgivning på stedet. Derfor kan Bolius ikke påtage sig ansvar for eventuelle konsekvenser ved at anvende svaret.

Bolius - et helejet Realdania selskab