Tøjopbevaring kan udsmykke din bolig

Tøj behøver ikke være gemt væk i et hvidt laminatskab – lad i stedet dit smukke tøj pynte på åbne stativer eller opbevar det i møbler, der æstetisk understreger din boligstil. Det behøver ikke koste kassen. Bliv inspireret her.

Garderobeplads er en nødvendighed. Det kan de fleste nok skriver under på. For uanset om du skal opbevare sko, tøj, eller sko og tøj, tasker eller noget fjerde, så har du brug for et sted at gøre af det". Men du behøver ikke nøjes med et trist, hvidt skab eller en sølle kommode - med lidt research eller fingersnilde kan du finde en løsning, der passer til netop dit hjem. 

Leg med materialer og former

Vi har samlet en række forskellige garderobeløsninger, så du kan lade dig inspirere – uanset om har mange eller få kvadratmeter, om du er til træ, metal, flet eller læder, og om du foretrækker krummelurer eller strømlinet design. Kig med!

Vi kan desværre ikke nå at svare alle kommentarer. Hvis du har et konkret spørgsmål, er du velkommen til at bruge vores gratis brevkasse Spørg Bolius. Hvis vi dog besvarer spørgsmål, er det bedst muligt ud fra generel viden og ud fra de oplysninger, du giver os, men husk, at et generelt svar aldrig kan erstattes af konkret rådgivning på stedet. Derfor kan Bolius ikke påtage sig ansvar for eventuelle konsekvenser ved at anvende svaret.

Bolius - et helejet Realdania selskab