Tømrerlærling borede sig ind til nabo

Ny borehammer skulle hjælpe venner og bekendte. Men den var lidt for fantastisk.

Den nye borehammer var fantastisk - lidt for fantastisk, syntes naboen.

Den nye borehammer var fantastisk - lidt for fantastisk, syntes naboen. Illustration: Lars Andersen

- Kort efter, at jeg som ung tømrerlærling havde anskaffet mig en fantastisk borehammer (kraftig boremaskine) tog jeg ud for at hjælpe venner og bekendte med diverse arbejde.

Andre gør det ikke selv-historier

Gør det IKKE selv-historierne er læsernes fortællinger om ting, de har lavet forkert, når de har forsøgt at gøre det selv. Historierne er sjove og må ikke ende med alvorlig personskade.

Læs flere eksempler på læsernes historier her:

Jeg var meget lidt erfaren, og da jeg en dag skulle bore en rækker huller til brug for hyldeknægte til nye hylder i en lejlighed, kunne jeg ikke forstå, at væggen var meget porøs! Boret fløj lige igennem, (og jeg var ét stort smil, for hold da op en fantastisk maskine)!

Borehammer lavede hul i nabos brusekabine

Der kom nogle alt for store rawplugs i væggen og nogle endnu større skruer, og så var der ellers hylder til den store guldmedalje.

Kort tid efter bankede naboen på, han ville gerne vise os sit badeværelse. Hos ham, på den anden side af væggen, var der nu en del huller i hans brusekabine, fliser var smadret og det hele! Det blev en dyr omgang. 

Vi kan desværre ikke nå at svare alle kommentarer. Hvis du har et konkret spørgsmål, er du velkommen til at bruge vores gratis brevkasse Spørg Bolius. Hvis vi dog besvarer spørgsmål, er det bedst muligt ud fra generel viden og ud fra de oplysninger, du giver os, men husk, at et generelt svar aldrig kan erstattes af konkret rådgivning på stedet. Derfor kan Bolius ikke påtage sig ansvar for eventuelle konsekvenser ved at anvende svaret.

Bolius - et helejet Realdania selskab