TV-serien 'Lykke': Derfor boede Charlotte som hun gjorde

Kom med på besøg i Charlottes hjem i DR's populære tv-serie 'Lykke', der blev vist i 2011-2012. Se, hvilke ting hun havde, hvorfor hendes villa var indrettet, som den var - og hvorfor instruktøren syntes, det passede til hendes personlighed.

CHARLOTTE er tidligere souschef i kommunikationsafdelingen på SanaFortis og nu selvstændig, efter at hendes mand Claus smuttede med au pair-pigen. Charlotte bor stadig i deres fælles drøm af en forstadsvilla, hvor alt lader til at være perfekt. Foto: DR/ Agnete Schlichtkrul

Anders Assing havde afrikanske masker overalt, Maja og Thomas havde ikke 2 ens kopper, Lykke havde en fin gammel seng med satinbetrukket sengegærde, og Charlotte boede snehvidt og kvadratisk, men hvorfor?

Din bolig, møbler og ting, du har i den, afspejler, hvem du er. Og det gjorde lejlighederne og husene i DR's populære tv-serie 'Lykke' også.

Bolius.dk inviterede sig selv indenfor bag kulisserne for at finde ud af, hvorfor hovedpersonerne i 'Lykke' - en kontrolfreak, en boheme, en perfektionist og en potent psykiater, boede som de gjorde.

Charlottes perfekte facade

- Charlotte og Claus ægteskab var ligesom frosset fast i starten. Indretningen i deres villa skulle signalere, at det hele var gået op i flekslån og pæn facade - køleskab i stål, og det hele var så Arne Jacobsen'sk, kvadratisk og med lige flader, siger Kasper Gaardsøe.

Tv-holdet var heldige at finde en villa med et køkkenalrum, der stort set passede perfekt til Charlotte og Claus, som det var. Køkkenet var en skræddersyet løsning til huset, bygget i MDF og malet sort.

Spisebordet af egetræ fandt scenograferne brugt, og væggene var helt hvide.

Bonus info: Vinter blev til sommer

'Lykke' skulle forestille at foregå om sommeren, men meget af serien blev optaget om vinteren. Derfor måtte tv-holdet altid have en lastbil fuld af planter, træer og friske blomster med, når der skulle filmes i Charlotte og Claus villa.

Villaen havde nemlig nogle meget store vinduer med frit udsyn til haven, der ofte stod helt kold og med nøgne træer.

Se billederne af de lækre hjem i "Lykke"

Vi kan desværre ikke nå at svare alle kommentarer. Hvis du har et konkret spørgsmål, er du velkommen til at bruge vores gratis brevkasse Spørg Bolius. Hvis vi dog besvarer spørgsmål, er det bedst muligt ud fra generel viden og ud fra de oplysninger, du giver os, men husk, at et generelt svar aldrig kan erstattes af konkret rådgivning på stedet. Derfor kan Bolius ikke påtage sig ansvar for eventuelle konsekvenser ved at anvende svaret.

Bolius - et helejet Realdania selskab