Vind præmier for 50.000 kr. i Bolius Julekalender

Deltag gratis i Bolius Julekalender og vind præmier for 50.000 kr. i december. Vind fx Sonos højtaler, Kitchen Aid køkkenmixer og Bosch boremaskine.

En Sonos højtaler, robotstøvsuger, Bosch boremaskine og sodastream. 

Det er blot nogle af de gaver, som vi sætter på spil i Bolius Julekalender. Du kan tage forskud på julen og vinde dem fra 1. december til og med 24. december.

Sådan deltager du i konkurrencen

Det er både nemt og gratis at deltage i årets hyggelige julekalender.

Gå ind på bolius.dk/vind fra den 1. december. Skriv din mail og så får du tre spørgsmål om jul og boligen. Når du har svaret på alle spørgsmål, deltager du automatisk i lodtrækningen om præmierne.

Du kan kun deltage én gang pr. dag frem til og med 24. december. Når du deltager, accepterer du automatisk Bolius' retningslinjer.

Du kan tilmelde dig Bolius' konkurrenceliste, så får du automatisk besked om at deltage i konkurrencen hver dag.

Tilmeld dig her

Vi kan desværre ikke nå at svare alle kommentarer. Hvis du har et konkret spørgsmål, er du velkommen til at bruge vores gratis brevkasse Spørg Bolius. Hvis vi dog besvarer spørgsmål, er det bedst muligt ud fra generel viden og ud fra de oplysninger, du giver os, men husk, at et generelt svar aldrig kan erstattes af konkret rådgivning på stedet. Derfor kan Bolius ikke påtage sig ansvar for eventuelle konsekvenser ved at anvende svaret.

Bolius - et helejet Realdania selskab