Welcome Home Om udstillingen

Dansk Arkitektur Center inviterer dig med udstillingen Welcome Home til at gå på opdagelse i danskernes bolig - fra de historiske nybrud, der har formet måden, vi bor på, over aktuelle problemstillinger, der stiller spørgsmål ved, hvordan vi bor i dag, til kunstneriske og teknologiske bud på, hvordan vi kan bygge og bo i fremtiden.

Udstillingen er lukket 

7. maj åbnede Dansk Arkitektur Center udstillingen Welcome Home i BLOX. I denne video kan du se noget af Welcome Homes bud på, hvordan fremtidens bolig kan se ud.

Se billeder fra udstillingen

Artikler om udstillingen

DAC i BLOX

DAC flytter i BLOX

Den 7. maj åbner Dansk Arkitektur Center i BLOX. 

Her, i hjertet af København, bliver DAC et internationalt mødested for arkitektur, design og bykultur. Vi glæder os til at invitere dig indenfor til små og store udstillinger i verdensklasse – og videre ud i byen for at se arkitektur og bykultur med nye øjne.

Foto: Rasmus Hjortshøj og BLOX

Læs mere om DAC i BLOX

Oplev byens arkitektur med DAC

Tag med DAC på guidede ture i København for at opleve arkitekturen i dens naturlige omgivelser – der, hvor den er mest vedkommende og spektakulær.

DAC's guidede ture

Begivenheder og events i DAC

I Dansk Arkitektur Center afholder vi events, talks og workshops om arkitektur. Uanset alder har DAC en begivenhed for dig med en interesse for arkitektur og design. 

Begivenheder i DAC

Bliv en del af DAC i BLOX

Vi inviterer alle til tankevækkende vidensoplevelser og giver friske perspektiver på arkitekturens evne til at skabe bedre livskvalitet for de mange.

Foto: Rasmus Hjortshøj og BLOX

Årskort til DAC