Welcome Home Om udstillingen

Dansk Arkitektur Center inviterer dig med udstillingen Welcome Home til at gå på opdagelse i danskernes bolig - fra de historiske nybrud, der har formet måden, vi bor på, over aktuelle problemstillinger, der stiller spørgsmål ved, hvordan vi bor i dag, til kunstneriske og teknologiske bud på, hvordan vi kan bygge og bo i fremtiden.

Udstillingen er åben 

7. maj åbnede Dansk Arkitektur Center udstillingen Welcome Home i BLOX. I denne video kan du få en lille forsmag på noget af det, du kan opleve, når Welcome Home giver et bud på, hvordan fremtidens bolig kan se ud. Udstillingen er åben til 23. september, og åbningstiderne er alle dage 10-18 undtagen torsdag, hvor der er åbent 10-21.

Se billeder fra udstillingen

Artikler om udstillingen

DAC i BLOX

DAC flytter i BLOX

Den 7. maj åbner Dansk Arkitektur Center i BLOX. 

Her, i hjertet af København, bliver DAC et internationalt mødested for arkitektur, design og bykultur. Vi glæder os til at invitere dig indenfor til små og store udstillinger i verdensklasse – og videre ud i byen for at se arkitektur og bykultur med nye øjne.

Foto: Rasmus Hjortshøj og BLOX

Læs mere om DAC i BLOX

Oplev byens arkitektur med DAC

Tag med DAC på guidede ture i København for at opleve arkitekturen i dens naturlige omgivelser – der, hvor den er mest vedkommende og spektakulær.

DAC's guidede ture

Begivenheder og events i DAC

I Dansk Arkitektur Center afholder vi events, talks og workshops om arkitektur. Uanset alder har DAC en begivenhed for dig med en interesse for arkitektur og design. 

Begivenheder i DAC

Bliv en del af DAC i BLOX

Vi inviterer alle til tankevækkende vidensoplevelser og giver friske perspektiver på arkitekturens evne til at skabe bedre livskvalitet for de mange.

Foto: Rasmus Hjortshøj og BLOX

Årskort til DAC