Brugerpanel

Alt, vi gør, har til formål at gøre dig klogere på din bolig. Derfor vil vi gerne gå i dialog med dig og andre som dig, så vi selv kan blive klogere på jeres tanker, bekymringer og planer for boligen.

Vi har brug for dig

Videncentret Bolius er til for dig, og derfor er det naturligt for os, at du har en stemme. Du kan få indflydelse på vores indhold gennem vores brugerpanel, og det er også her, du kan være den afgørende stemme på nye idéer. 

Hvad synes du om vores hjemmeside? Er der emner, du gerne vil høre mere om? Hvordan kan vi ramme dig på de platforme, hvor du rent faktisk befinder dig?

Du behøver ikke være teknisk anlagt for at være med i panelet. Vi vil gerne bare høre, hvordan din oplevelse med Videncentret Bolius er. Det kan fx foregå gennem online spørgeskemaer, telefoninterviews eller brugertests.

Du kan tilmelde dig brugerpanelet nederst på siden.

Sådan tilmelder du dig

Din deltagelse foregår på frivillig basis. Du kan selvfølgelig, til enhver tid, vælge at sige ja eller nej tak til at deltage i brugerpanelets tests, interviews og undersøgelser. Og har du ikke længere tid til at deltage, er det også nemt at melde helt fra.

For at få mest mulig gavn af din feedback, har vi brug for lidt baggrundsviden om dig, når du tilmelder dig. Alle dine oplysninger vil dog blive behandlet anonymt, og Videncentret Bolius videregiver ikke dine oplysninger til andre. 

Du kan blive en del af brugerpanelet ved at udfylde formularen herunder. 

Tilmeld dig brugerpanelet