Magasinet Bolius

8 gange om året udkommer vi med 76 sider spækket med viden og inspiration om hus og have.

Magasinet handler om hele boliglivet. Du kan både læse om mursten og møbler, penge og privatøkonomi, vand og varme og om byliv og landliv.

Læs magasinet Bolius digitalt

Du kan læse alle udgaver af magasinet Bolius digitalt på e-pages. Det er selvfølgelig helt gratis. Find gamle udgaver i linket herunder - og vælg udgave i menuen i e-pages.

Du kan også abonnere, så du får en mail med link til e-pages, når vi udgiver nyt nummer.

Læs her Abonnér digitalt

Få magasinet Bolius leveret hjem

Abonnement

Modtag 8 numre om året for 149 kr. To års abonnement koster 259 kr. Du betaler kun for porto.

Abonnér her

Bliv Realdania medlem

Realdania er en forening, som alle ejendomsejere gratis kan blive medlem af. Som medlem får du magasinet gratis direkte leveret til døren.

Bliv gratis medlem

Find magasinet Bolius i butikker nær dig

Videncentret Bolius arbejder sammen med relevante partnere rundt omkring i landet. Her kan du gratis hente det seneste magasin. Magasinet vil ofte stå i nærheden af kassen eller ind- og udgangen. Hvis du ikke kan finde magasinet, kan du altid spørge personalet, der vil pege dig i retning af magasinet. Det er selvfølgelig gratis at tage magasinet med hjem. God fornøjelse.

Nyt i det aktuelle nummer

Bolig for alle

Hvad gør man, hvis man har særlige krav til boligen, fordi man måske er kommet til skade, er følsom over for lys og lyd eller er særlig følsom over for skadelig kemi? Vi ser på, hvordan boligen kan indrettes og tænkes for dem, der har særlige behov.

Læs mere her

Hold øje med skjulte skader på vandrør

I forsikringsbranchen oplever man, at der anmeldes flere skader, der skyldes lækkende vandrør i huse, der er bygget i 60'erne og 70'erne. Sådanne vandskader kan være besværlige at rette op på, og jo hurtigere de opdages, desto mindre omfattende bliver skaderne.

Læs mere her

Jagten på husets sjæl

Tag med ud i tre vidt forskellige boliger, der har det til fælles, at deres ejere har købt dem, for at istandsætte og renovere dem i den ånd, de er bygget. Vi har besøgt en herskabslejlighed i København, et parcelhus fra 70'erne og en stor villa fra slutningen af 1800-tallet.

Læs mere her

Har du en god idé til redaktionen?

Send din idé til, hvad magasinet Bolius kan skrive om til redaktionen på email redaktionen@bolius.dk