Magasinet Bolius

8 gange om året udkommer vi med 76 sider spækket med viden og inspiration om hus og have.

Magasinet handler om hele boliglivet. Du kan både læse om mursten og møbler, penge og privatøkonomi, vand og varme og om byliv og landliv.

Læs magasinet Bolius digitalt

Du kan læse alle udgaver af magasinet Bolius digitalt på e-pages. Det er selvfølgelig helt gratis. Find gamle udgaver i linket herunder - og vælg udgave i menuen i e-pages.

Du kan også abonnere, så du får en mail med link til e-pages, når vi udgiver nyt nummer.

Læs her Abonnér digitalt

Få magasinet Bolius leveret hjem

Abonnement

Modtag 8 numre om året for 149 kr. To års abonnement koster 259 kr. Du betaler kun for porto.

Abonnér her

Bliv Realdania medlem

Realdania er en forening, som alle ejendomsejere gratis kan blive medlem af. Som medlem får du magasinet gratis direkte leveret til døren.

Bliv gratis medlem

Find magasinet Bolius i butikker nær dig

Videncentret Bolius arbejder sammen med relevante partnere rundt omkring i landet. Her kan du gratis hente det seneste magasin. Magasinet vil ofte stå i nærheden af kassen eller ind- og udgangen. Hvis du ikke kan finde magasinet, kan du altid spørge personalet, der vil pege dig i retning af magasinet. Det er selvfølgelig gratis at tage magasinet med hjem. God fornøjelse.

Nyt i det aktuelle nummer

Giv plads til dyreliv i haven

Vores haver kan være med til at redde den kriseramte natur, hvor biodiversiteten er på vej ned. Der bliver simpelthen færre arter af både dyr og planter. I temaet ”Havens dyr” giver vi tips om, hvordan du ved ret små tiltag kan gøre haven til et bedre sted for fugle, insekter, padder og pattedyr. Selv på en altan kan du opleve et vildt fugleliv. Det beviser altanen hos forfatterparret Leonora Christina Skov og Annette K. Nielsen.

Læs mere her

Huset går altid videre til næste generation

I 1919 købte snedker William August Theisen en grund i Brønshøj og byggede her et hus, som han og familien flyttede ind i. I dag, 103 år senere, bor William Augusts oldebarn, Mette Bresson, i huset sammen med mand og datter. Hun overtog huset efter sin far, Theis Theisen, der ofte kommer forbi. Han er født og opvokset i huset, som hans forældre overtog i 1950. I dag er den unge generation i gang med at renovere huset.

Læs mere her

En nem og naturlig have

I havearkitekt Tony Skovsendes sommerhushave står blomstrende og farveafstemte stauder fuldstændig tæt, og mellem dem kan man gå rundt på fint anlagte græsstier. Det ser helt naturligt ud, og det er det også, for havejerens hemmelig er altid at gå efter velafprøvede sorter og også gerne vilde planter. Her bruges tiden ikke på lugning, for haven passer næsten sig selv, siger ejeren.

Læs mere her

Har du en god idé til redaktionen?

Send din idé til, hvad magasinet Bolius kan skrive om til redaktionen på email redaktionen@bolius.dk