Magasinet Bolius

8 gange om året udkommer vi med 76 sider spækket med viden og inspiration om hus og have.

Magasinet handler om hele boliglivet. Du kan både læse om mursten og møbler, penge og privatøkonomi, vand og varme og om byliv og landliv.

Læs magasinet Bolius digitalt

Du kan læse alle udgaver af magasinet Bolius digitalt på e-pages. Det er selvfølgelig helt gratis. Find gamle udgaver i linket herunder - og vælg udgave i menuen i e-pages.

Du kan også abonnere, så du får en mail med link til e-pages, når vi udgiver nyt nummer.

Læs her Abonnér digitalt

Få magasinet Bolius leveret hjem

Abonnement

Modtag 8 numre om året for 149 kr. To års abonnement koster 259 kr. Du betaler kun for porto.

Abonnér her

Bliv Realdania medlem

Realdania er en forening, som alle ejendomsejere gratis kan blive medlem af. Som medlem får du magasinet gratis direkte leveret til døren.

Bliv gratis medlem

Find magasinet Bolius i butikker nær dig

Videncentret Bolius arbejder sammen med relevante partnere rundt omkring i landet. Her kan du gratis hente det seneste magasin. Magasinet vil ofte stå i nærheden af kassen eller ind- og udgangen. Hvis du ikke kan finde magasinet, kan du altid spørge personalet, der vil pege dig i retning af magasinet. Det er selvfølgelig gratis at tage magasinet med hjem. God fornøjelse.

Nyt i det aktuelle nummer

Solceller – et nødvendigt onde eller?

Alle har en mening om solceller, og de færreste synes de pynter på hverken hustage eller marker. Men de er nødvendige i den grønne omstilling, og med de stigende energikriser er interessen hos private også taget til. I temaet viser vi nogle af de nye løsninger på markedet og kigger på økonomien bag solceller. Vi har også besøgt et hus, hvor solcellerne blev tænkt ind fra starten og derfor langtfra skæmmer huset.

Læs mere her

Det gode liv på tagterrasserne

Mange drømmer om det, og flere springer også ud i det og får dem. Vi taler om tagterrasser. Vi har besøgt tre meget forskellige tagterrasser i København. Ved en kirke på Vesterbro har Lars sin helt egen private terrasse, på Østerbro har en andelsforening med små lejlighed fået et stort uderum på taget med både køkken og udebad, og i Valby er der også drivhuse på taget, så beboerne kan hente friske grøntsager. 

Læs mere her

Hjemme hos et havemenneske

Malene Lei Raben elsker haven. Sidst år udgav hun bogen 
”Havemenneske”, hvor hun giver gode råd fra sig, sætter haver i et større kulturelt perspektiv og viser alt det gode, som de kan gøre for og med os. Hendes egen have i Valby er et godt eksempel. Her finder vi  staudebede i lige rækker, en lidt vildere skovhave og masser af spiselige afgrøder i højbede.

Læs mere her

Har du en god idé til redaktionen?

Send din idé til, hvad magasinet Bolius kan skrive om til redaktionen på email redaktionen@bolius.dk