Magasinet Bolius

8 gange om året udkommer vi med 76 sider spækket med viden og inspiration om hus og have.

Magasinet handler om hele boliglivet. Du kan både læse om mursten og møbler, penge og privatøkonomi, vand og varme og om byliv og landliv.

Læs magasinet Bolius digitalt

Du kan læse alle udgaver af magasinet Bolius digitalt på e-pages. Det er selvfølgelig helt gratis. Find gamle udgaver i linket herunder - og vælg udgave i menuen i e-pages.

Du kan også abonnere, så du får en mail med link til e-pages, når vi udgiver nyt nummer.

Læs her Abonnér digitalt

Få magasinet Bolius leveret hjem

Abonnement

Modtag 8 numre om året for 149 kr. To års abonnement koster 259 kr. Du betaler kun for porto.

Abonnér her

Bliv Realdania medlem

Realdania er en forening, som alle ejendomsejere gratis kan blive medlem af. Som medlem får du magasinet gratis direkte leveret til døren.

Bliv gratis medlem

Find magasinet Bolius i butikker nær dig

Videncentret Bolius arbejder sammen med relevante partnere rundt omkring i landet. Her kan du gratis hente det seneste magasin. Magasinet vil ofte stå i nærheden af kassen eller ind- og udgangen. Hvis du ikke kan finde magasinet, kan du altid spørge personalet, der vil pege dig i retning af magasinet. Det er selvfølgelig gratis at tage magasinet med hjem. God fornøjelse.

Nyt i det aktuelle nummer

Højbede og krukker i haven

Højbede kan bruges på mange måder i både haven, på terrassen og på altanen, og især kan de give fordele i køkkenhaven. Få inspiration til at bruge højbede og krukker til at skabe mere planteliv. 

Læs mere her

Hvor blev gildestuen af?

I mange kældre blev der tidligere anlagt bar og sat lyskæder op, så der kunne holdes fest på matriklen. Men så forsvandt gildestuerne efterhånden, og i dag, er det ikke noget, man finder i mange huse, men hvorfor gik det sådan?

Læs mere her

Smart affaldssortering i hjemmet

Kravet om at affaldssortere, giver også udfordringer i hjemmet, hvor den klassiske affaldsspand og beholderen til bioaffald bliver udvidet med beholdere til plast, metal og flere andre typer affald. Bliv klogere på, hvordan du kan indrette affaldssorteringen derhjemme på en smart måde.

Læs mere her

Har du en god idé til redaktionen?

Send din idé til, hvad magasinet Bolius kan skrive om til redaktionen på email redaktionen@bolius.dk