Magasinet Bolius

8 gange om året udkommer vi med 76 sider spækket med viden og inspiration om hus og have.

Magasinet handler om hele boliglivet. Du kan både læse om mursten og møbler, penge og privatøkonomi, vand og varme og om byliv og landliv.

Læs magasinet Bolius digitalt

Du kan læse alle udgaver af magasinet Bolius digitalt på e-pages. Det er selvfølgelig helt gratis. Find gamle udgaver i linket herunder - og vælg udgave i menuen i e-pages.

Du kan også abonnere, så du får en mail med link til e-pages, når vi udgiver nyt nummer.

Læs her Abonnér digitalt

Få magasinet Bolius leveret hjem

Abonnement

Modtag 8 numre om året for 149 kr. To års abonnement koster 259 kr. Du betaler kun for porto.

Abonnér her

Bliv Realdania medlem

Realdania er en forening, som alle ejendomsejere gratis kan blive medlem af. Som medlem får du magasinet gratis direkte leveret til døren.

Bliv gratis medlem

Find magasinet Bolius i butikker nær dig

Videncentret Bolius arbejder sammen med relevante partnere rundt omkring i landet. Her kan du gratis hente det seneste magasin. Magasinet vil ofte stå i nærheden af kassen eller ind- og udgangen. Hvis du ikke kan finde magasinet, kan du altid spørge personalet, der vil pege dig i retning af magasinet. Det er selvfølgelig gratis at tage magasinet med hjem. God fornøjelse.

Nyt i det aktuelle nummer

Den grønne bølge rykker indendørs

Der er gået mode i at have grønne planter indendørs. I temaet om indendørs planter får du gode råd om pleje af planter, og hvordan du kan tage stiklinger af dine planter, så du ikke skal købe nye planter hele tiden. Lær også, hvordan du kan dyrke planter i vand i stedet for jord, og mød Stinne Piotrowsky, som under en personlig krise begyndte at fylde sit hjem med planter.

Læs mere her

De går amok med julelys i haven

Julen er i den grad rykket ud i haverne og på altanerne. De fleste nøjes med en enkelt lyskæde eller to, men ikke de tre boligejere, som du kan møde i magasinet. På en villavej på Amager udviklede en hyggelig dyst på julelys mellem to naboer sig fx til et større lysshow. Bliv også klogere på, om det er o.k. i forhold til bæredygtighed at lade hele haven eller altanen lyse op.

Læs mere her

Mere plads i det smalle køkken

Ejerne af et lille, smalt køkken i en ældre ejendom måtte tage tilløb flere gange, før de kastede sig ud i en større renovering af rummet. For at skaffe lidt mere plads var det nemlig nødvendigt at rive vægge ned. I dag træder man direkte ind i køkkenet fra opgangen. Til gengæld er der blevet plads til en lille spiseplads i det nye køkken, hvor materialerne især er linoleum og egetræ.

Læs mere her

Har du en god idé til redaktionen?

Send din idé til, hvad magasinet Bolius kan skrive om til redaktionen på email redaktionen@bolius.dk