Magasinet Bolius

8 gange om året udkommer vi med 76 sider spækket med viden og inspiration om hus og have.

Magasinet handler om hele boliglivet. Du kan både læse om mursten og møbler, penge og privatøkonomi, vand og varme og om byliv og landliv.

Læs magasinet Bolius digitalt

Du kan læse alle udgaver af magasinet digitalt på e-pages. Det er selvfølgelig helt gratis.

Abonnér her​​​​​​​

Få magasinet Bolius leveret hjem

Abonnement

Modtag 8 numre om året for 149 kr. To års abonnement koster 259 kr. Du betaler kun for porto.

Abonnér her

Bliv Realdania medlem

Realdania er en forening, som alle ejendomsejere gratis kan blive medlem af. Som medlem får du magasinet gratis direkte leveret til døren.

Bliv gratis medlem

Find magasinet Bolius i butikker nær dig

Videncentret Bolius arbejder sammen med relevante partnere rundt omkring i landet. Her kan du gratis hente det seneste magasin. Magasinet vil ofte stå i nærheden af kassen eller ind- og udgangen. Hvis du ikke kan finde magasinet, kan du altid spørge personalet, der vil pege dig i retning af magasinet. Det er selvfølgelig gratis at tage magasinet med hjem. God fornøjelse.

Nyt i det aktuelle nummer

Nu skal vi bygge mere i træ

Vi kan spare mange tusind tons CO₂, hvis vi bygger flere huse og etageejendomme i træ. Men både regler, traditioner og økonomi spænder ben for nye træbyggerier. Det ser vi nærmere på i temaet om træhuse, hvor du også kan hente inspiration hos husejere, som har bygget i træ.

Læs temaet om træhuse her

Nye familieformer smitter af på boligen

Josefine Køster har før boet med masser af plads, men nu prioriterer hun økonomisk frihed og bylivet højt. Derfor bor hun sammen med sine to sønner og hund i en toværelses lejlighed. Det giver udfordringer, men kan lade sig gøre.

Se, hvordan Josefine har indrettet sig og læs mere om, hvordan nye familieformer og ændret livsstil påvirker vores bolig

Rosa og de verdensberømte roser

Rosa Eskelund er et stort navn i den internationale roseverden. Og hvis du selv på et tidspunkt har købt roser i havecentret, er der en vis chance for, at de er er blevet født eller forædlet i Rosas drivhus på Fyn.

Mød damen med roserne

Har du en god idé til redaktionen?

Send din idé til, hvad magasinet Bolius kan skrive om til redaktionen på email redaktionen@bolius.dk