Magasinet Bolius

8 gange om året udkommer vi med 76 sider spækket med viden og inspiration om hus og have.

Magasinet handler om hele boliglivet. Du kan både læse om mursten og møbler, penge og privatøkonomi, vand og varme og om byliv og landliv.

Læs magasinet Bolius digitalt

Du kan læse alle udgaver af magasinet Bolius digitalt på e-pages. Det er selvfølgelig helt gratis. Find gamle udgaver i linket herunder - og vælg udgave i menuen i e-pages.

Du kan også abonnere, så du får en mail med link til e-pages, når vi udgiver nyt nummer.

Læs her Abonnér digitalt

Få magasinet Bolius leveret hjem

Abonnement

Modtag 8 numre om året for 149 kr. To års abonnement koster 259 kr. Du betaler kun for porto.

Abonnér her

Bliv Realdania medlem

Realdania er en forening, som alle ejendomsejere gratis kan blive medlem af. Som medlem får du magasinet gratis direkte leveret til døren.

Bliv gratis medlem

Find magasinet Bolius i butikker nær dig

Videncentret Bolius arbejder sammen med relevante partnere rundt omkring i landet. Her kan du gratis hente det seneste magasin. Magasinet vil ofte stå i nærheden af kassen eller ind- og udgangen. Hvis du ikke kan finde magasinet, kan du altid spørge personalet, der vil pege dig i retning af magasinet. Det er selvfølgelig gratis at tage magasinet med hjem. God fornøjelse.

Nyt i det aktuelle nummer

Fleksible boliger til fleksible liv

Familiemønstre ændrer sig, men boligerne ligner sig selv. I dag er skilsmisser dog omdrejningspunkt for nye eksperimenter, hvor der tages hensyn til skiftende behov for plads. Men også i vores nuværende boliger er der brug for fleksibilitet. I temaet ”Fleksible boliger” møder du familien, der venter tvillinger og derfor må ændre husets indretning, den enlige mor, der fik plads til et ekstra værelse i lejligheden og den sammenbragte familie, der både bor sammen og hver for sig.

Læs mere her

Altanen er en skov af planter

Molly Mullanes altan er beviset på, at man sagtens kan have en frodig have, selvom man bor på 6. sal. På hendes 12 kvadratmeter store altan i boligkomplekset 8 -TALLET på Amager vokser der ikke mindre en 90 forskellige planter. Her kan være temmelig stormomsust, og temperaturen kan skifte fra stegende hedt til køligt i løbet af en dag. Alligevel kan Molly Mullane få næsten alt til at gro her.

Læs mere her

Præstegården kan også være en moderne lejlighed

Sognepræst Jens Lose har boet i Danmarks smukkeste præstegård i hele sit præsteliv. Moseby Præstegård kan dateres helt tilbage til 1596 og er dermed Danmarks ældste. I Ørestad i København har sognepræst Rikke Weiss også fået en embedsbolig, men her er præstegården en lejlighed på 5. sal i et moderne højhus. Vi har besøgt de to meget forskellige præstegårde.

Læs mere her

Har du en god idé til redaktionen?

Send din idé til, hvad magasinet Bolius kan skrive om til redaktionen på email redaktionen@bolius.dk