Magasinet Bolius

8 gange om året udkommer vi med 76 sider spækket med viden og inspiration om hus og have.

Magasinet handler om hele boliglivet. Du kan både læse om mursten og møbler, penge og privatøkonomi, vand og varme og om byliv og landliv.

Læs magasinet Bolius digitalt

Du kan læse alle udgaver af magasinet Bolius digitalt på e-pages. Det er selvfølgelig helt gratis. Find gamle udgaver i linket herunder - og vælg udgave i menuen i e-pages.

Du kan også abonnere, så du får en mail med link til e-pages, når vi udgiver nyt nummer.

Læs her Abonnér digitalt

Få magasinet Bolius leveret hjem

Abonnement

Modtag 8 numre om året for 149 kr. To års abonnement koster 259 kr. Du betaler kun for porto.

Abonnér her

Bliv Realdania medlem

Realdania er en forening, som alle ejendomsejere gratis kan blive medlem af. Som medlem får du magasinet gratis direkte leveret til døren.

Bliv gratis medlem

Find magasinet Bolius i butikker nær dig

Videncentret Bolius arbejder sammen med relevante partnere rundt omkring i landet. Her kan du gratis hente det seneste magasin. Magasinet vil ofte stå i nærheden af kassen eller ind- og udgangen. Hvis du ikke kan finde magasinet, kan du altid spørge personalet, der vil pege dig i retning af magasinet. Det er selvfølgelig gratis at tage magasinet med hjem. God fornøjelse.

Nyt i det aktuelle nummer

Kan vi bruge energikrisen til noget godt?

Line Olsen tog drastiske skridt, da naturgaspriserne i efteråret begyndte deres himmelflugt. Hun havde simpelt hen ikke råd til at betale den regning, der ventede hende. Nu har hun slukket for gasfyret og prøver på forskellige måder at klare sig igennem uden. I temaet ”Spar på energien” giver vi gode råd om, hvordan vi kan spare på både gas og el, og vi ser nærmere på, om den nuværende energikrise også kan vendes til en fordel – måske. 

Læs mere her

Bolighandlen begyndte med et brev i postkassen

En dag fandt Tina Thordal fra Vejle en seddel i sin postkasse fra et ungt par, der gerne ville flytte til området og også gerne købe Tinas hus. Og da hun og manden et stykke tid efter faktisk skulle sælge huset, tog de kontakt til parret, som endte med at købe deres hus. Men er det o.k. uopfordret at tilbyde sig som køber af et hus, hvis det ikke er til salg? Og er privat salg uden om ejendomsmægler en god idé?

Læs mere her

Henning dyrker vin i sin egen have

I en ganske almindelig have i et villakvarter i Valby står 40 velvoksne vinstokke på rad og række. De er plantet af husets ejer, Henning Jensen, for næsten 20 år siden. Hvert år får han omkring 100 flasker vin ud af arbejdet med planterne, men det sker først efter omfattende arbejde. I år blev de sidste druer høstet 20. oktober. Herefter give arbejdet med at gøre druer til vin i gang, og det foregåer i Henning Jensens kælder.

Læs mere her

Har du en god idé til redaktionen?

Send din idé til, hvad magasinet Bolius kan skrive om til redaktionen på email redaktionen@bolius.dk