Magasinet Bolius

8 gange om året udkommer vi med 76 sider spækket med viden og inspiration om hus og have.

Magasinet handler om hele boliglivet. Du kan både læse om mursten og møbler, penge og privatøkonomi, vand og varme og om byliv og landliv.

Læs magasinet Bolius digitalt

Du kan læse alle udgaver af magasinet Bolius digitalt på e-pages. Det er selvfølgelig helt gratis. Find gamle udgaver i linket herunder - og vælg udgave i menuen i e-pages.

Du kan også abonnere, så du får en mail med link til e-pages, når vi udgiver nyt nummer.

Læs her Abonnér digitalt

Få magasinet Bolius leveret hjem

Abonnement

Modtag 8 numre om året for 149 kr. To års abonnement koster 259 kr. Du betaler kun for porto.

Abonnér her

Bliv Realdania medlem

Realdania er en forening, som alle ejendomsejere gratis kan blive medlem af. Som medlem får du magasinet gratis direkte leveret til døren.

Bliv gratis medlem

Find magasinet Bolius i butikker nær dig

Videncentret Bolius arbejder sammen med relevante partnere rundt omkring i landet. Her kan du gratis hente det seneste magasin. Magasinet vil ofte stå i nærheden af kassen eller ind- og udgangen. Hvis du ikke kan finde magasinet, kan du altid spørge personalet, der vil pege dig i retning af magasinet. Det er selvfølgelig gratis at tage magasinet med hjem. God fornøjelse.

Nyt i det aktuelle nummer

Er du parat til at dele mere?

Boremaskine, hækkeklipper, røremaskine, bil. Vi danskere ejer mange ting, som vi kun bruger i meget begrænset omfang. Alligevel mener næsten halvdelen af os, at vi godt kan blive bedre til at dele, viser en ny undersøgelse fra Videncentret Bolius. I temaet om deleøkonomi dykker vi ned i vores delevaner eller mangel på samme. Mød også tvillingebrødrene, der byggede to ens huse på fælles grund og i dag deler en masse i hverdagen.

Læs mere her

Vindmøller og solceller som nabo

Grøn energi er godt. Det kan de fleste skrive under på, men glæden er behersket, hvis solcelleanlægget eller de store landvindmøller skal stilles op i vores egen baghave. Liselotte Husted bor i Jammerbugten i Nordjylland og har fået 18 vindmøller som nabo. Det har ikke øget hendes livskvalitet. Larmen er så slem, at hun og hendes mand ikke ser anden udvej end at flytte – men hvem vil købe deres bolig?

Læs mere her

De har laaangt til nærmeste nabo

Familien Jensen tager båden, når børnene skal i skole eller der skal købes ind, de er nemlig den eneste børnefamilie på Eskilsø i Roskilde Fjord. Lars Møller finder roen i sit hus langt ude i skoven, mens familien Faurbjerg byggede nyt hus i en tidligere grusgrav. Under coronapandemien blev det vigtigt at holde afstand og pludselig var det ikke en fordel at bo for tæt. Vi har mødt nogle af de danskere, som har valgt at bo langt fra nærmeste nabo.

Læs mere her

Har du en god idé til redaktionen?

Send din idé til, hvad magasinet Bolius kan skrive om til redaktionen på email redaktionen@bolius.dk