Magasinet Bolius

8 gange om året udkommer vi med 76 sider spækket med viden og inspiration om hus og have.

Magasinet handler om hele boliglivet. Du kan både læse om mursten og møbler, penge og privatøkonomi, vand og varme og om byliv og landliv.

Læs magasinet Bolius digitalt

Du kan læse alle udgaver af magasinet Bolius digitalt på e-pages. Det er selvfølgelig helt gratis. Find gamle udgaver i linket herunder - og vælg udgave i menuen i e-pages.

Du kan også abonnere, så du får en mail med link til e-pages, når vi udgiver nyt nummer.

Læs her Abonnér digitalt

Få magasinet Bolius leveret hjem

Abonnement

Modtag 8 numre om året for 149 kr. To års abonnement koster 259 kr. Du betaler kun for porto.

Abonnér her

Bliv Realdania medlem

Realdania er en forening, som alle ejendomsejere gratis kan blive medlem af. Som medlem får du magasinet gratis direkte leveret til døren.

Bliv gratis medlem

Find magasinet Bolius i butikker nær dig

Videncentret Bolius arbejder sammen med relevante partnere rundt omkring i landet. Her kan du gratis hente det seneste magasin. Magasinet vil ofte stå i nærheden af kassen eller ind- og udgangen. Hvis du ikke kan finde magasinet, kan du altid spørge personalet, der vil pege dig i retning af magasinet. Det er selvfølgelig gratis at tage magasinet med hjem. God fornøjelse.

Nyt i det aktuelle nummer

Er du helt rundt på gulvet, så …

… var det måske en idé at kaste dig over vores store tema om gulve. Her får du blandt andet en guide til 12 forskellige gulvtyper, du får idéer til et gulv med betonlook, og du får at vide, hvordan du kan reparere skader på dit gamle gulv. Endelige kan du møde Signe Lindkvist, der selv har malet flotte striber på gulvet i sit arbejdsanneks.

Læs mere her

De har kastet sig ud i et stort projekt

Stephanie Strarup Høj og Daniel Maimann er vendt tilbage til fødebyen Odense med deres lille søn Carl-Emil. Her har de købt en forfalden villa i et af byens populære kvarterer, som nu skal totalrenoveres. Mens byggeriet står på har de indrettet sig midlertidigt i kælderen. Bolius følger parret gennem den omfattende renovering.

Læs mere her

Garager er til andet end biler

Garager kan også bruges til andet end at parkere bilen. Vi har besøgt Kenneth Jørgensen og hans hustru, der er vilde med oktoberfester i Sydtyskland. Derfor ligner deres gamle carport nu en tysk ølstue. Henriette Kinnunen har indrettet sin gamle garage til et kombineret orangeri og afslapningsrum.

Læs mere her

Har du en god idé til redaktionen?

Send din idé til, hvad magasinet Bolius kan skrive om til redaktionen på email redaktionen@bolius.dk