Magasinet Bolius

8 gange om året udkommer vi med 76 sider spækket med viden og inspiration om hus og have.

Magasinet handler om hele boliglivet. Du kan både læse om mursten og møbler, penge og privatøkonomi, vand og varme og om byliv og landliv.

Læs magasinet Bolius digitalt

Du kan læse alle udgaver af magasinet Bolius digitalt på e-pages. Det er selvfølgelig helt gratis. Find gamle udgaver i linket herunder - og vælg udgave i menuen i e-pages.

Du kan også abonnere, så du får en mail med link til e-pages, når vi udgiver nyt nummer.

Læs her Abonnér digitalt

Få magasinet Bolius leveret hjem

Abonnement

Modtag 8 numre om året for 149 kr. To års abonnement koster 259 kr. Du betaler kun for porto.

Abonnér her

Bliv Realdania medlem

Realdania er en forening, som alle ejendomsejere gratis kan blive medlem af. Som medlem får du magasinet gratis direkte leveret til døren.

Bliv gratis medlem

Find magasinet Bolius i butikker nær dig

Videncentret Bolius arbejder sammen med relevante partnere rundt omkring i landet. Her kan du gratis hente det seneste magasin. Magasinet vil ofte stå i nærheden af kassen eller ind- og udgangen. Hvis du ikke kan finde magasinet, kan du altid spørge personalet, der vil pege dig i retning af magasinet. Det er selvfølgelig gratis at tage magasinet med hjem. God fornøjelse.

Nyt i det aktuelle nummer

Mursten midt i en klimatid

Tusindvis af danske bygninger har facader af mursten. Men når fremtiden kræver mindre klimabelastende byggeri, er det naturligt at stille spørgsmålet: Hvad betyder det for mursten, som er udfordret af en CO2-tung produktion? I temaet ser vi nærmere på murstens rolle i dagens byggeri.

Læs mere her

Landsby gik sammen om minivarmeværk

I landsbyen Føns på Vestfyn får omkring 50 huse varmen leveret fra et lille ”nærvarmeanlæg” i udkanten af byen. Frivillige kræfter har drevet projektet frem fra en løs idé, da en række oliefyr skulle udskiftes, til i dag, hvor det tiltrækker opmærksomhed som eksempel på succesfuld grøn omstilling.

Læs mere her

Her skal der være farver på væggene

Malerpenslerne kom i den grad i sving da Caroline Bircow og hendes familie i sommeren 2019 overtog en gammel villa i Helsingør. De bryder sig nemlig ikke om hvide vægge, hvorfor alle rum har fået farver på væggene. Familien har derimod besluttet, at det godt må gå lidt langsommere, når det handler om den øvrige renovering.

Læs mere her

Har du en god idé til redaktionen?

Send din idé til, hvad magasinet Bolius kan skrive om til redaktionen på email redaktionen@bolius.dk