Magasinet Bolius

8 gange om året udkommer vi med 76 sider spækket med viden og inspiration om hus og have.

Magasinet handler om hele boliglivet. Du kan både læse om mursten og møbler, penge og privatøkonomi, vand og varme og om byliv og landliv.

Læs magasinet Bolius digitalt

Du kan læse alle udgaver af magasinet Bolius digitalt på e-pages. Det er selvfølgelig helt gratis. Find gamle udgaver i linket herunder - og vælg udgave i menuen i e-pages.

Du kan også abonnere, så du får en mail med link til e-pages, når vi udgiver nyt nummer.

Læs her Abonnér digitalt

Få magasinet Bolius leveret hjem

Abonnement

Modtag 8 numre om året for 149 kr. To års abonnement koster 259 kr. Du betaler kun for porto.

Abonnér her

Bliv Realdania medlem

Realdania er en forening, som alle ejendomsejere gratis kan blive medlem af. Som medlem får du magasinet gratis direkte leveret til døren.

Bliv gratis medlem

Find magasinet Bolius i butikker nær dig

Videncentret Bolius arbejder sammen med relevante partnere rundt omkring i landet. Her kan du gratis hente det seneste magasin. Magasinet vil ofte stå i nærheden af kassen eller ind- og udgangen. Hvis du ikke kan finde magasinet, kan du altid spørge personalet, der vil pege dig i retning af magasinet. Det er selvfølgelig gratis at tage magasinet med hjem. God fornøjelse.

Nyt i det aktuelle nummer

Kan vi hjælpe klimaet, når vi vælger byggematerialer?

Pris, æstetik og funktion. Mange forhold har indflydelse på, hvilket materiale vi vælger til vores byggeprojekter. Men er bæredygtighed et forhold, du tænker over? I teamet ”Bæredygtige byggematerialer” guider vi dig igennem junglen af materialer og klæder dig på til at træffe de for dig bedste valg.

Læs mere her

Gørtlere og møbelpolstrere har igen fået travlt

Messingvaske, gamle og originale håndtag og designermøbler, der skal have ny polstring. Gode, gamle håndværk er igen i vælten og bliver efterspurgt. Vi var med på arbejde hos en møbelpolstrer, en gørtler og en tømrer med speciale i bindingsværk.

Læs mere her

En have, der tåler både tørke og masser af regn

Har du også oplevet, at dine planter tørstede efter vand den ene sommer og druknede den næste? Det problem har Marianne Folling løst i sin have. Hun sørger for, at jorden altid er veldrænet og blander grus i jorden, når hun planter stauder og andre vækster.

Læs mere her

Har du en god idé til redaktionen?

Send din idé til, hvad magasinet Bolius kan skrive om til redaktionen på email redaktionen@bolius.dk