Magasinet Bolius

8 gange om året udkommer vi med 76 sider spækket med viden og inspiration om hus og have.

Magasinet handler om hele boliglivet. Du kan både læse om mursten og møbler, penge og privatøkonomi, vand og varme og om byliv og landliv.

Læs magasinet Bolius digitalt

Du kan læse alle udgaver af magasinet digitalt på e-pages. Det er selvfølgelig helt gratis.

Læs magasinet digitalt her

 

Få Magasinet Bolius leveret hjem

Abonnement

Modtag 8 numre om året for 149 kr. To års abonnement koster 259 kr. Du betaler kun for porto.

Abonnér her

Bliv Realdania medlem

Realdania er en forening, som alle ejendomsejere gratis kan blive medlem af. Som medlem får du magasinet gratis direkte leveret til døren.

Bliv gratis medlem

Abonnementservice

Har du henvendelser vedrørende manglende modtagelse af magasin, adresseændring, afmelding af abonnement mv., kan du bruge vores selvbetjente medlemsservice. Husk dit abonnementsnummer.

Hvis du får Magasinet Bolius via dit Realdania medlemskab, beder vi dig tage fat i Realdania direkte

Find Magasinet Bolius i butikker nær dig

Videncentret Bolius arbejder sammen med relevante partnere rundt omkring i landet. Her kan du gratis hente det seneste magasin. Magasinet vil ofte stå i nærheden af kassen eller ind- og udgangen. Hvis du ikke kan finde magasinet, kan du altid spørge personalet, der vil pege dig i retning af magasinet. Det er selvfølgelig gratis at tage magasinet med hjem. God fornøjelse.

Nyt i det aktuelle nummer

Sådan er vi ejere, lejere og andelshavere

Mathilde og Michael er lykkelige ejere af deres første hus. Den forhenværende boligejer, Mark, er ligeså lykkelig for sit nye liv som lejer. Og Brian sætter pris på sin andelsbolig i storbyen.

I temaet dykker vi ned i data og statistik omkring både ejere, lejere og andelshavere og ser på, hvor forskellene og lighederne er, men vi taler også med de ”rigtige” mennesker bag boligerne.

Læs temaet om ejere, lejere og andelshavere

Mor, datter og mormor deler hus

Ditte Heathcote så sig varm på et stort hus på Strandvejen ved Helsingør, som dog prismæssigt lå over, hvad hun kunne klare alene. Men så slog hun sig sammen med sin mor. De købte huset sammen, og en arkitekt foreslog at dele villaen over på midten. I den ene ende bor nu mormor June, mens Ditte og datteren Hannah har fået en lækker bolig i den anden ende.

Se deres hus her

Plant flere træer

Det er efterår og tid til træplantning, og træer kan man ikke få nok af i haven, mener haveekspert Jesper Carl Corfitzen. Ifølge ham skal man dog undgå de træer, der bliver kæmpestore, til gengæld skal de blomstre om foråret og også gerne have smukke høstfarver.

Få inspiration til dit næste træ i haven

Har du en god idé til redaktionen?

Send din idé til, hvad magasinet Bolius kan skrive om til redaktionen på email redaktionen@bolius.dk