Magasinet Bolius

8 gange om året udkommer vi med 76 sider spækket med viden og inspiration om hus og have.

Magasinet handler om hele boliglivet. Du kan både læse om mursten og møbler, penge og privatøkonomi, vand og varme og om byliv og landliv.

Læs magasinet Bolius digitalt

Du kan læse alle udgaver af magasinet Bolius digitalt på e-pages. Det er selvfølgelig helt gratis. Find gamle udgaver i linket herunder - og vælg udgave i menuen i e-pages.

Du kan også abonnere, så du får en mail med link til e-pages, når vi udgiver nyt nummer.

Læs her Abonnér digitalt

Få magasinet Bolius leveret hjem

Abonnement

Modtag 8 numre om året for 149 kr. To års abonnement koster 259 kr. Du betaler kun for porto.

Abonnér her

Bliv Realdania medlem

Realdania er en forening, som alle ejendomsejere gratis kan blive medlem af. Som medlem får du magasinet gratis direkte leveret til døren.

Bliv gratis medlem

Find magasinet Bolius i butikker nær dig

Videncentret Bolius arbejder sammen med relevante partnere rundt omkring i landet. Her kan du gratis hente det seneste magasin. Magasinet vil ofte stå i nærheden af kassen eller ind- og udgangen. Hvis du ikke kan finde magasinet, kan du altid spørge personalet, der vil pege dig i retning af magasinet. Det er selvfølgelig gratis at tage magasinet med hjem. God fornøjelse.

Nyt i det aktuelle nummer

Grundvand skabte problemer i andelsforening

En andelsforening i København oplevede, at stigende grundvand gjorde kælderen så fugtig, at fugten begyndte at stige op i lejlighederne gennem væggene.

Læs mere her

En naturalistisk og prisvindende have

Bæredygtighed og design er to ord, du ofte støder på hver for sig. Men hvad sker der, når de kombineres i havedesign? Mariann Gundersen har lavet en naturalistisk have med inspiration for en af de største, nulevende havdesignere.

Læs mere her

Kender du din hustype?

Hver af de 15 hustyper i Danmark har deres styrker, svagheder og særlige kendetegn. Fra bindingsværkhuset over murermestervillaen til de moderne typehuse gennemgår vi alle hustyper i Danmark, og fortæller om hvorfor det er en god idé, at kende til baggrunden for sin egen hustype.

Læs mere her

Har du en god idé til redaktionen?

Send din idé til, hvad magasinet Bolius kan skrive om til redaktionen på email redaktionen@bolius.dk