Magasinet Bolius

8 gange om året udkommer vi med 76 sider spækket med viden og inspiration om hus og have.

Magasinet handler om hele boliglivet. Du kan både læse om mursten og møbler, penge og privatøkonomi, vand og varme og om byliv og landliv.

Læs magasinet Bolius digitalt

Du kan læse alle udgaver af magasinet Bolius digitalt på e-pages. Det er selvfølgelig helt gratis. Find gamle udgaver i linket herunder - og vælg udgave i menuen i e-pages.

Du kan også abonnere, så du får en mail med link til e-pages, når vi udgiver nyt nummer.

Læs her Abonnér digitalt

Få magasinet Bolius leveret hjem

Abonnement

Modtag 8 numre om året for 149 kr. To års abonnement koster 259 kr. Du betaler kun for porto.

Abonnér her

Bliv Realdania medlem

Realdania er en forening, som alle ejendomsejere gratis kan blive medlem af. Som medlem får du magasinet gratis direkte leveret til døren.

Bliv gratis medlem

Find magasinet Bolius i butikker nær dig

Videncentret Bolius arbejder sammen med relevante partnere rundt omkring i landet. Her kan du gratis hente det seneste magasin. Magasinet vil ofte stå i nærheden af kassen eller ind- og udgangen. Hvis du ikke kan finde magasinet, kan du altid spørge personalet, der vil pege dig i retning af magasinet. Det er selvfølgelig gratis at tage magasinet med hjem. God fornøjelse.

Nyt i det aktuelle nummer

Tema: Nyt badeværelse

Mange af os drømmer om et nyt badeværelse, men ofte bliver det ved drømmen, når vi finder ud af, hvor komplekst og dyrt det er at renovere boligens dyreste rum. I temaet om badeværelser giver vi dig både en køreplan for processen, når håndværkerne skal i gang, og svar på 20 spørgsmål om badeværelser. Desuden får du inspiration fra fire hjem, hvor badeværelset er bygget om i stor stil.

Læs mere her

Arbejderboliger er blevet lidt luksus

Gitte og Bent Hansens bolig i Raadvad i Dyrehaven nord for København vækker ofte misundelse. De bor nemlig i et af de gamle huse fra 1700-tallet, som blev bygget til arbejderne på knivfabrikken Raadvad. Rundt om i landet blev der tidligere bygget specielle boliger til arbejdere, som i dag er eftertragtede for andre end arbejdere. Vi har også besøgt Jernbanebyen i København og Stærekasserne i Frederiksværk.

Læs mere her

Smukke buketter direkte fra haven

Liv Nørgaard Meinert behøver ikke at købe blomsterbuketter i supermarkedet. Hendes egen parcelhushave består nemlig primært af 11 højbede med omkring 60 forskellige sorter og arter af snitblomster. Intet er bedre end at sammensætte en buket af egne blomster fra haven, lyder det fra haveejeren. Få gode råd om, hvordan du kan anlægge en skærehave, og hvilke planter du især skal vælge for at få succes med projektet. 

Læs mere her

Har du en god idé til redaktionen?

Send din idé til, hvad magasinet Bolius kan skrive om til redaktionen på email redaktionen@bolius.dk