Magasinet Bolius

8 gange om året udkommer vi med 76 sider spækket med viden og inspiration om hus og have.

Magasinet handler om hele boliglivet. Du kan både læse om mursten og møbler, penge og privatøkonomi, vand og varme og om byliv og landliv.

Læs magasinet Bolius digitalt

Du kan læse alle udgaver af magasinet digitalt på e-pages. Det er selvfølgelig helt gratis.

Læs magasinet digitalt her

 

Få Magasinet Bolius leveret hjem

Abonnement

Modtag 8 numre om året for 149 kr. To års abonnement koster 259 kr. Du betaler kun for porto.

Abonnér her

Bliv Realdania medlem

Realdania er en forening, som alle ejendomsejere gratis kan blive medlem af. Som medlem får du magasinet gratis direkte leveret til døren.

Bliv gratis medlem

Abonnementservice

Har du henvendelser vedrørende manglende modtagelse af magasin, adresseændring, afmelding af abonnement mv., kan du bruge vores selvbetjente medlemsservice. Husk dit abonnementsnummer.

Hvis du får Magasinet Bolius via dit Realdania medlemskab, beder vi dig tage fat i Realdania direkte

Find Magasinet Bolius i butikker nær dig

Videncentret Bolius arbejder sammen med relevante partnere rundt omkring i landet. Her kan du gratis hente det seneste magasin. Magasinet vil ofte stå i nærheden af kassen eller ind- og udgangen. Hvis du ikke kan finde magasinet, kan du altid spørge personalet, der vil pege dig i retning af magasinet. Det er selvfølgelig gratis at tage magasinet med hjem. God fornøjelse.

Nyt i det aktuelle nummer

Plastik – både skidt og godt

Lige så fantastisk og uundværligt plastik er, lige så mange problemer skaber det, især når vi skal skaffe os af med det. I et stort tema går vi tæt på fordele og ulemper ved materialet og vores voldsomme forbrug af det. Vidste du fx, at din bolig er fyldt med plastik, som du vil få meget svært ved at undvære? I temaet giver vi også gode råd til, hvordan du trods alt kan mindske forbruget af plastik i hverdagen.

Læs temaet om plastik

Familiebolig med masser af trapper

Nogle gange ende jagten på en ny bolig et helt andet sted, end man havde regnet med. Sådan var det for Maria Damgaard og hendes familie. De var trætte af at gå på trapper med deres to små børn og overvejede at flytte i hus ligesom mange af deres venner. Men de endte i en gammel lejlighed med masser af trapper. 

Se familien hjem her

 

Hyggelys og flotte lamper

Rikke Frost syntes, at e kendte Le Klint-lamper var lidt mormoragtige. Derfor ville hun lave en mere moderne lampe, men med udgangspunkt i den gamle og smukke foldeteknik. Mød også parret, der lever af at sælge genbrugslamper og få gode råd om, hvordan du får det meste lys i din bolig.

Læs mere om parret og deres lamper her

Har du en god idé til redaktionen?

Send din idé til, hvad magasinet Bolius kan skrive om til redaktionen på email redaktionen@bolius.dk