Magasinet Bolius

8 gange om året udkommer vi med 76 sider spækket med viden og inspiration om hus og have.

Magasinet handler om hele boliglivet. Du kan både læse om mursten og møbler, penge og privatøkonomi, vand og varme og om byliv og landliv.

Læs magasinet Bolius digitalt

Du kan læse alle udgaver af magasinet digitalt på e-pages. Det er selvfølgelig helt gratis.

Læs magasinet digitalt her

 

Få Magasinet Bolius leveret hjem

Abonnement

Modtag 8 numre om året for 149 kr. To års abonnement koster 259 kr. Du betaler kun for porto.

Abonnér her

Bliv Realdania medlem

Realdania er en forening, som alle ejendomsejere gratis kan blive medlem af. Som medlem får du magasinet gratis direkte leveret til døren.

Bliv gratis medlem

Abonnementservice

Har du henvendelser vedrørende manglende modtagelse af magasin, adresseændring, afmelding af abonnement mv., kan du bruge vores selvbetjente medlemsservice. Husk dit abonnementsnummer.

Hvis du får Magasinet Bolius via dit Realdania medlemskab, beder vi dig tage fat i Realdania direkte

Find Magasinet Bolius i butikker nær dig

Videncentret Bolius arbejder sammen med relevante partnere rundt omkring i landet. Her kan du gratis hente det seneste magasin. Magasinet vil ofte stå i nærheden af kassen eller ind- og udgangen. Hvis du ikke kan finde magasinet, kan du altid spørge personalet, der vil pege dig i retning af magasinet. Det er selvfølgelig gratis at tage magasinet med hjem. God fornøjelse.

Nyt i det aktuelle nummer

Fra sort til grøn energi

Gert installerede et af Danmarks første solcelletage. Metha og Henning valgte varmepumpe og jordvarme, da de byggede hus. Og Mark er så heldig, at han og familien får strøm fra egen vindmølle. Danmark bevæger sig med hastige skridt fra sort til grøn energi i disse år, men der er stadig et stykke vej, før vi kan slippe for olie, kul og gas. I temaet om grøn energi møder vi de heldige boligejere, som får strøm og varme fra grønne energikilder, og vi undersøger, hvor grøn vores fjernvarme og strøm er i dag. 

Læs temaet om udviklingen fra sort til grøn energi

Den hullede villavej blev til en klimavej

Følte du også, at efteråret 2019 var én lang regnbyge. På en privat fællesvej i den nordlige del af København har villaejerne for første gang i mange år oplevet et år uden oversvømmede kældre. Det var nemlig almindeligt før. Men sammen med kommunen slog de to fluer med ét smæk. De fik repareret deres hullede vej for egen regning, men fik samtidig kommunen til at anlægge klimabede, som nu optager det regnvand, der før havnede i kældrene.

s om klimatilpasningen her

Højhusene breder sig

Der er pladsmangel i de store byer, og det har gjort højhusbyggeri mere almindeligt. Ikke alle er lige begejstrede for udviklingen, men Anders Hansen og Holger Jensen nyder deres udsigt fra 25. etage i det nye højhus Nordbro på det ydre Nørrebro.

Mød parret, og læs om de mange nye højhusprojekter i landet

Har du en god idé til redaktionen?

Send din idé til, hvad magasinet Bolius kan skrive om til redaktionen på email redaktionen@bolius.dk