Magasinet Bolius

8 gange om året udkommer vi med 76 sider spækket med viden og inspiration om hus og have.

Magasinet handler om hele boliglivet. Du kan både læse om mursten og møbler, penge og privatøkonomi, vand og varme og om byliv og landliv.

Læs magasinet Bolius digitalt

Du kan læse alle udgaver af magasinet digitalt på e-pages​​​​​​​. Det er selvfølgelig helt gratis.

Læs magasinet digitalt her

Få Magasinet Bolius leveret hjem

Abonnement

Modtag 8 numre om året for 149 kr. To års abonnement koster 259 kr. Du betaler kun for porto.

Abonnér her

Bliv Realdania medlem

Realdania er en forening, som alle ejendomsejere gratis kan blive medlem af. Som medlem får du magasinet gratis direkte leveret til døren.

Bliv gratis medlem

Find Magasinet Bolius i butikker nær dig

Videncentret Bolius arbejder sammen med relevante partnere rundt omkring i landet. Her kan du gratis hente det seneste magasin. Magasinet vil ofte stå i nærheden af kassen eller ind- og udgangen. Hvis du ikke kan finde magasinet, kan du altid spørge personalet, der vil pege dig i retning af magasinet. Det er selvfølgelig gratis at tage magasinet med hjem. God fornøjelse.

Nyt i det aktuelle nummer

Er du til by- eller landliv?

Bonderøv, jydetamp, caffe latte-drikker og speltmor. Fordommene trives godt, når by- og landboere omtaler hinanden. I temaet om land og by tester vi blandt andet nogle af de fordomme, der hersker på området? Flytter alle fx til storbyerne? Og er det sundere at bo på landet end i byen? Vi har også besøgt et lille landsbysamfund på Fyn, hvor byboerne gerne flytter til, og hvor der er langt imellem til salg- skiltene.

Læs om det lille landsbysamfund her

Sommervilla i klipperne

I en ny serie ”Langt fra bøgehækken” dykker vi ned i spændende boligbyggerier fra hele verden. Vi begynder på Mykonos i Det Græske Øhav, hvor en stor sommervilla nærmest er bygget ind den omgivne natur. Det er både vildt og storslået.

Se den flotte sommervilla her

Hold rotterne væk fra boligen

Rotter lever i kloakkerne, og der skulle de gerne blive boende. Men er kloakken på din grund utæt, risikerer du at få besøg af det upopulære dyr i boligen. Flere eksperter mener, at kloaknettets tilstand skal indgå som en del af tilstandsrapporten, når man handler hus, men det har tilsyneladende lange udsigter.

Læs mere om, hvordan du kan forebygge, at rotterne invaderer din bolig

Har du en god idé til redaktionen?

Send din idé til, hvad magasinet Bolius kan skrive om til redaktionen på email redaktionen@bolius.dk