Magasinet Bolius

8 gange om året udkommer vi med 76 sider spækket med viden og inspiration om hus og have.

Magasinet handler om hele boliglivet. Du kan både læse om mursten og møbler, penge og privatøkonomi, vand og varme og om byliv og landliv.

Læs magasinet Bolius digitalt

Du kan læse alle udgaver af magasinet Bolius digitalt på e-pages. Det er selvfølgelig helt gratis. Find gamle udgaver i linket herunder - og vælg udgave i menuen i e-pages.

Du kan også abonnere, så du får en mail med link til e-pages, når vi udgiver nyt nummer.

Læs her Abonnér digitalt

Få magasinet Bolius leveret hjem

Abonnement

Modtag 8 numre om året for 149 kr. To års abonnement koster 259 kr. Du betaler kun for porto.

Abonnér her

Bliv Realdania medlem

Realdania er en forening, som alle ejendomsejere gratis kan blive medlem af. Som medlem får du magasinet gratis direkte leveret til døren.

Bliv gratis medlem

Find magasinet Bolius i butikker nær dig

Videncentret Bolius arbejder sammen med relevante partnere rundt omkring i landet. Her kan du gratis hente det seneste magasin. Magasinet vil ofte stå i nærheden af kassen eller ind- og udgangen. Hvis du ikke kan finde magasinet, kan du altid spørge personalet, der vil pege dig i retning af magasinet. Det er selvfølgelig gratis at tage magasinet med hjem. God fornøjelse.

Nyt i det aktuelle nummer

Nye veje til isolering

Gennem de sidste mange år er vores huse blevet pakket ind i mere og mere isolering. Men skal vi blive ved med det, når vi efterhånden går over til at varme op med grøn energi? Det spørgsmål stiller vi i et stort tema om isolering, hvor du også får en guide til de mange forskellige materialer, som du kan isolere med. På Mols har en arkitekt fx isoleret sit sommerhus med ålegræs.

Læs mere her

En skøn perle fra 1967

På en villavej i Randers ligger et hus, som de tidligere ejere har passet godt på. De nuværende ejere faldt pladask for den stringente og gennemførte stil fra 60’erne. De har derfor bevaret den oprindelige planløsning, men opdateret det med nyt køkken og nye gulve. Det er dog gjort med en nænsom hånd, så det stadig ligner et hus fra 1967.

Læs mere her

Carport blev til uderum

Hvad gør man ved en øjebæ af en carport, som ikke gør noget godt for huset? Rikke Berg og Casper Kjerumgaard valgte at lade bil være bil og byggede og indrettede i stedet et hyggeligt uderum. Kedelige betonfliser er nu skiftet ud med masser af træ. Og overalt, hvor det var muligt, er der benyttet genbrugsmaterialer.

Læs mere her

Har du en god idé til redaktionen?

Send din idé til, hvad magasinet Bolius kan skrive om til redaktionen på email redaktionen@bolius.dk