Magasinet Bolius

8 gange om året udkommer vi med 76 sider spækket med viden og inspiration om hus og have.

Magasinet handler om hele boliglivet. Du kan både læse om mursten og møbler, penge og privatøkonomi, vand og varme og om byliv og landliv.

Læs magasinet Bolius digitalt

Du kan læse alle udgaver af magasinet digitalt på e-pages​​​​​​​. Det er selvfølgelig helt gratis.

Læs magasinet digitalt her

Få Magasinet Bolius leveret hjem

Abonnement

Modtag 8 numre om året for 149 kr. To års abonnement koster 259 kr. Du betaler kun for porto.

Abonnér her

Bliv Realdania medlem

Realdania er en forening, som alle ejendomsejere gratis kan blive medlem af. Som medlem får du magasinet gratis direkte leveret til døren.

Bliv gratis medlem

Find Magasinet Bolius i butikker nær dig

Videncentret Bolius arbejder sammen med relevante partnere rundt omkring i landet. Her kan du gratis hente det seneste magasin. Magasinet vil ofte stå i nærheden af kassen eller ind- og udgangen. Hvis du ikke kan finde magasinet, kan du altid spørge personalet, der vil pege dig i retning af magasinet. Det er selvfølgelig gratis at tage magasinet med hjem. God fornøjelse.

Nyt i det aktuelle nummer

Fra have til middagsbord

Parcelhushaver behøver ikke kun bestå af græs og pæne blomster – de kan også både smage godt og gøre os sundere. I temaet den spiselige have får du idéer til, hvordan du kommer godt i gang med køkkenhaven, og hvordan du indretter den. Mød også to familier, der får masser af mad ud af deres egen have.

Læs temaet om den spiselige have

Coronakrisen kickstartede nyt bofællesskab

Boligselskabet Mageløse var stort set kun nogle streger på et papir, da vi skrev om det i 2017. Nu er beboerne for længst flyttet ind i de 29 nye huse, som er opført på den tidligere Flyvestation Værløses område. Hvordan er det så gået? Lever drømmene om et fællesskab på tværs af generationer op til forventningerne? Det tyder det på. For eksempel gik fordelene ved at bo på denne måde i den grad op for beboerne, da coronakrisen ramte Danmark.

Læs mere om bofællesskabet her

Væggelus skabte panik

Julie Vöge boede på hotel i New York med væggelus, så da hun vendte hjem til familien tog hun alle mulige sikkerhedsforanstaltninger for ikke at bringe de små kryb ind i huset. For at være hele sikker tilkaldte hun også hjælp fra væggelushunden Buster. Læs hendes personlige beretning og få samtidig gode råd om, hvad du gør, hvis du får væggelus ind i din bolig.

Få gode råd om, hvad du går, hvis du får væggelus

Har du en god idé til redaktionen?

Send din idé til, hvad magasinet Bolius kan skrive om til redaktionen på email redaktionen@bolius.dk