Magasinet Bolius

8 gange om året udkommer vi med 76 sider spækket med viden og inspiration om hus og have.

Magasinet handler om hele boliglivet. Du kan både læse om mursten og møbler, penge og privatøkonomi, vand og varme og om byliv og landliv.

Læs magasinet Bolius digitalt

Du kan læse alle udgaver af magasinet digitalt på e-pages. Det er selvfølgelig helt gratis.

Læs magasinet digitalt her

 

Få Magasinet Bolius leveret hjem

Abonnement

Grundet opdateringen af vores systemer er det, i øjeblikket ikke muligt at tegne abonemment på magasinet Bolius via hjemmesiden.

Bliv Realdania medlem

Realdania er en forening, som alle ejendomsejere gratis kan blive medlem af. Som medlem får du magasinet gratis direkte leveret til døren.

Bliv gratis medlem

Find Magasinet Bolius i butikker nær dig

Videncentret Bolius arbejder sammen med relevante partnere rundt omkring i landet. Her kan du gratis hente det seneste magasin. Magasinet vil ofte stå i nærheden af kassen eller ind- og udgangen. Hvis du ikke kan finde magasinet, kan du altid spørge personalet, der vil pege dig i retning af magasinet. Det er selvfølgelig gratis at tage magasinet med hjem. God fornøjelse.

Nyt i det aktuelle nummer

Klimakrisen påvirker også din bolig

Oversvømmede kældre efter langvarig regn, faretruende havvandsstigning og lange perioder med tørke. Klimakrisen kan også få betydning for dit hus eller sommerhus. Mød husejeren, som må se Storå i Holstebro spise af grunden. Og i Skanderborg troede en ung familie, at de var godt beskyttet mod skybrud, men så satte regnen ind. 

Læs om klimakrisens indflydelse her

En hel ejendom kun for hundeejere

Mange lejere må hverken holde hund eller kat. Men Pia Olsen og pudlen Malthe er glade for at bo i det nye byggeri Hundehuset i Frederikssund. Her må nemlig kun bo hundeejere. Andre steder kan kæledyr og specielt hunde og katte ofte udløse nabostrid. Her er det ifølge eksperter vigtigt, at både dyreejere og dem uden dyr tager hensyn til hinanden.

Se det store hundehus her

Ridderborg på villavejen

Peter Hvid er ikke nogen helt almindelig husejer. På få år har han forvandlet en forholdsvis anonym villa fra 50’erne til noget, der mest af alt ligner en middelalderborg. Her er både borgmur, voldgrav og tårne med spir. Også indvendigt er der kælet for detaljerne med våbenskjold og ridderrustninger som nips. 

Læs om ridderborgen her

Har du en god idé til redaktionen?

Send din idé til, hvad magasinet Bolius kan skrive om til redaktionen på email redaktionen@bolius.dk