Magasinet Bolius

8 gange om året udkommer vi med 76 sider spækket med viden og inspiration om hus og have.

Magasinet handler om hele boliglivet. Du kan både læse om mursten og møbler, penge og privatøkonomi, vand og varme og om byliv og landliv.

Læs magasinet Bolius digitalt

Du kan læse alle udgaver af magasinet Bolius digitalt på e-pages. Det er selvfølgelig helt gratis. Find gamle udgaver i linket herunder - og vælg udgave i menuen i e-pages.

Du kan også abonnere, så du får en mail med link til e-pages, når vi udgiver nyt nummer.

Læs her Abonnér digitalt

Få magasinet Bolius leveret hjem

Abonnement

Modtag 8 numre om året for 149 kr. To års abonnement koster 259 kr. Du betaler kun for porto.

Abonnér her

Bliv Realdania medlem

Realdania er en forening, som alle ejendomsejere gratis kan blive medlem af. Som medlem får du magasinet gratis direkte leveret til døren.

Bliv gratis medlem

Find magasinet Bolius i butikker nær dig

Videncentret Bolius arbejder sammen med relevante partnere rundt omkring i landet. Her kan du gratis hente det seneste magasin. Magasinet vil ofte stå i nærheden af kassen eller ind- og udgangen. Hvis du ikke kan finde magasinet, kan du altid spørge personalet, der vil pege dig i retning af magasinet. Det er selvfølgelig gratis at tage magasinet med hjem. God fornøjelse.

Nyt i det aktuelle nummer

Er du parat til en vildere have?

Naturen er i krise. Insekter og fugle mangler levesteder, men her kan haveejere gøre en forskel. Det handler om at få mere natur ind i haverne – med andre ord: gøre din have mere vild. I vores store tema ”Vilde haver” kan du både læse om andre haveejeres erfaringer og få idéer til, hvordan du kan gøre i din egen have – eller altan – mere vild.

Læs mere her

I første række ved Vejle Fjord

Trelde Næs ved Vejle Fjord er et af de 15 steder, som nævnes i Danmarks naturkanon. Her var Elin Engelsen og Max Pedersen heldige at få fingrene i et ældre sommerhus i første række. De har bygget det om til et helårshus og kan nu nyde udsigten året rundt. Læs mere om den store ombygning.

Læs mere her

Flexbolig – et alternativ til sommerhuset

Der er run på sommerhuse i øjeblikket, og prisniveauet slår nye rekorder. Men måske skulle du se dig om efter noget andet, hvis du er interessereret i at komme væk fra byen. Flexboliger er tidligere helårshuse, som kan benyttes som fritidsboliger. Mød parret, der synes, at sommerhusområder i dag minder for meget om parcelhuskvarterer. De fandt i stedet et lille hus med fin beliggenhed ved fjorden på Lolland.

Læs mere her

Har du en god idé til redaktionen?

Send din idé til, hvad magasinet Bolius kan skrive om til redaktionen på email redaktionen@bolius.dk