Magasinet Bolius

8 gange om året udkommer vi med 76 sider spækket med viden og inspiration om hus og have.

Magasinet handler om hele boliglivet. Du kan både læse om mursten og møbler, penge og privatøkonomi, vand og varme og om byliv og landliv.

Læs magasinet Bolius digitalt

Du kan læse alle udgaver af magasinet digitalt på e-pages. Det er selvfølgelig helt gratis. Du kan også abonnere, så du får en mail med link til e-pages, når vi udgiver nyt nummer.

Læs her Abonnér her

Få magasinet Bolius leveret hjem

Abonnement

Modtag 8 numre om året for 149 kr. To års abonnement koster 259 kr. Du betaler kun for porto.

Abonnér her

Bliv Realdania medlem

Realdania er en forening, som alle ejendomsejere gratis kan blive medlem af. Som medlem får du magasinet gratis direkte leveret til døren.

Bliv gratis medlem

Find magasinet Bolius i butikker nær dig

Videncentret Bolius arbejder sammen med relevante partnere rundt omkring i landet. Her kan du gratis hente det seneste magasin. Magasinet vil ofte stå i nærheden af kassen eller ind- og udgangen. Hvis du ikke kan finde magasinet, kan du altid spørge personalet, der vil pege dig i retning af magasinet. Det er selvfølgelig gratis at tage magasinet med hjem. God fornøjelse.

Nyt i det aktuelle nummer

Bo bæredygtigt – men hvordan?

Fra oliefyr til varmepumpe. Fra forbrug til mindre forbrug eller genbrug. Fra køb nyt til mere reparation. Fra ejerskab til mere deling. At bo bæredygtigt handler om mange ting, men mange af os er i tvivl om, hvordan vi lige griber det an. I det store tema ”Bo bæredygtigt” prøver vi at vise nogle veje til, hvordan du kan få både en mere bæredygtig bolig og en mere bæredygtig adfærd i boligen. 

Læs mere om det her

Fra rådhus og tandklinik til statelig bolig

En strøm af mennesker har haft deres gang i dette hus midt i den tidligere stationsby Otterup på Fyn. Først var her politistation, siden blev det rådhus og senest tandklinik. For tre år siden købte Birgitte og Egon Rasmussen huset og gik i gang med en stor restaurering, som mange af byens borgere fulgte interesseret med i på sidelinjen.

Se det flotte resultat

Historien om et hus i Aalborg

Da Lene Høg og hendes familie i 2004 overtog et hus fra 1923 i Aalborg, faldt hun over en papkasse, hvorpå der stod ”Berits julestel”. Det vækkede hendes  nysgerrighed. Hvem var Berit? Og hvem havde egentlig boet i deres hus gennem alle årene? Lene Høg kastede sig derfor ud i et kæmpeprojekt med at afdække både husets historie og det liv, der var blevet levet i det.

Læs, hvad hun fandt frem til, og hvordan hun greb det an
 

Har du en god idé til redaktionen?

Send din idé til, hvad magasinet Bolius kan skrive om til redaktionen på email redaktionen@bolius.dk