Magasinet Bolius

8 gange om året udkommer vi med 76 sider spækket med viden og inspiration om hus og have.

Magasinet handler om hele boliglivet. Du kan både læse om mursten og møbler, penge og privatøkonomi, vand og varme og om byliv og landliv.

Læs magasinet Bolius digitalt

Du kan læse alle udgaver af magasinet Bolius digitalt på e-pages. Det er selvfølgelig helt gratis. Find gamle udgaver i linket herunder - og vælg udgave i menuen i e-pages.

Du kan også abonnere, så du får en mail med link til e-pages, når vi udgiver nyt nummer.

Læs her Abonnér digitalt

Få magasinet Bolius leveret hjem

Abonnement

Modtag 8 numre om året for 149 kr. To års abonnement koster 259 kr. Du betaler kun for porto.

Abonnér her

Bliv Realdania medlem

Realdania er en forening, som alle ejendomsejere gratis kan blive medlem af. Som medlem får du magasinet gratis direkte leveret til døren.

Bliv gratis medlem

Find magasinet Bolius i butikker nær dig

Videncentret Bolius arbejder sammen med relevante partnere rundt omkring i landet. Her kan du gratis hente det seneste magasin. Magasinet vil ofte stå i nærheden af kassen eller ind- og udgangen. Hvis du ikke kan finde magasinet, kan du altid spørge personalet, der vil pege dig i retning af magasinet. Det er selvfølgelig gratis at tage magasinet med hjem. God fornøjelse.

Nyt i det aktuelle nummer

Skal vi leje eller eje?

Lejeboliger er ikke kun for dem, der ikke har råd til at købe bolig. Lejeboligen giver fleksibilitet og frihed fra spekulationer om realkreditlån og vedligeholdelse. Men er der god økonomi i at leje? I temaet ”Skal vi leje” får du både gode råd og viden om reglerne på lejemarkedet, og du møder parret, der efter mange år som ejere besluttede at blive lejere. Vi har også besøgt Generationernes Hus, som er en ny type almene boliger, hvor unge og gamle bor side om side.

Læs mere her

Nye beboere skal løfte bydel

Nogle steder river de boligblokke ned for på den måde at ændre udviklingen i kvarterer med sociale problemer. I Tingbjerg i det nordvestlige København har man valgt en anden løsning. Her bygges nye ejerboliger, som ejerne mod visse betingelser har købt til rimelige priser. På den måde vil man gøre området mere attraktivt. Mød parret Ida og Waqas Soll Zar, der sendte en ansøgning ind og blev udvalgt til at købe et rækkehus.

Læs mere her

Et blomsterbed, der kan klare vejret

I år var juli meget våd, mens maj og juni var ekstremt tørre. Samtidig er vintrene blevet både varmere og vådere. Havejournalist og ejer af en stor have Kenn Römer-Bruhn oplevede, at hans haveplanter klarerede sig dårligere og dårligere i det omskiftelige og klimakriseramte vejrlig. Derfor besluttede han at gå nye veje, da bedene i haven skulle omlægges. Her skulle der arbejdes med jorden. Læs, hvordan han gjorde og få inspiration til din egen have.

Læs mere her

Har du en god idé til redaktionen?

Send din idé til, hvad magasinet Bolius kan skrive om til redaktionen på email redaktionen@bolius.dk