Magasinet Bolius

8 gange om året udkommer vi med 76 sider spækket med viden og inspiration om hus og have.

Magasinet handler om hele boliglivet. Du kan både læse om mursten og møbler, penge og privatøkonomi, vand og varme og om byliv og landliv.

Læs magasinet Bolius digitalt

Du kan læse alle udgaver af magasinet digitalt på e-pages. Det er selvfølgelig helt gratis.

Læs magasinet digitalt her

 

Få Magasinet Bolius leveret hjem

Abonnement

Modtag 8 numre om året for 149 kr. To års abonnement koster 259 kr. Du betaler kun for porto.

Abonnér her

Bliv Realdania medlem

Realdania er en forening, som alle ejendomsejere gratis kan blive medlem af. Som medlem får du magasinet gratis direkte leveret til døren.

Bliv gratis medlem

Abonnementservice

Har du henvendelser vedrørende manglende modtagelse af magasin, adresseændring, afmelding af abonnement mv., kan du bruge vores selvbetjente medlemsservice. Husk dit abonnementsnummer.

Hvis du får Magasinet Bolius via dit Realdania medlemskab, beder vi dig tage fat i Realdania direkte

Find Magasinet Bolius i butikker nær dig

Videncentret Bolius arbejder sammen med relevante partnere rundt omkring i landet. Her kan du gratis hente det seneste magasin. Magasinet vil ofte stå i nærheden af kassen eller ind- og udgangen. Hvis du ikke kan finde magasinet, kan du altid spørge personalet, der vil pege dig i retning af magasinet. Det er selvfølgelig gratis at tage magasinet med hjem. God fornøjelse.

Nyt i det aktuelle nummer

Bolig og børneliv

Den mest børnevenlige bolig er et hus med have i en mindre by. Det er konklusionen på en ny undersøgelse, som Videncentret Bolius står bag, hvor lidt over 1.000 danskere med hjemmeboende børn er blevet interviewet. Tre ud af fire forældre svarede i samme undersøgelse, at børn har ret til deres eget værelse. Er du enig?

Læs det store tema om bolig og børneliv

Statslånshus med voldsomt vokseværk

75 m2 var engang en passende størrelse til en familiebolig, men det er længe siden. Allerede da Thomas og Cecilie Dybbroe Tang købte det lille statslånshus, vidste de derfor godt, at det en dag ville blive for lille til en familie med to børn. Efter nogle år som husejere fandt de med hjælp fra en arkitekt frem til, hvordan huset kunne vokse sig dobbelt så stort.

Se det store statslånshus i magasinet​​​​​​​

Rygere som naboer: Nej tak

Rygernes sidste domæne – deres egen bolig – ser ud til at være under pres. I en ny undersøgelse fra Videncentret Bolius støtter hver tredje beboer i etageejendomme et generelt rygeforbud i boligen. Og forbuddet skal også gælde rygning på altaner. Nogle vil gå så vidt, at forbuddet skal gælde både  kommende og nuværende beboere. 

Læs om undersøgelsen her

Har du en god idé til redaktionen?

Send din idé til, hvad magasinet Bolius kan skrive om til redaktionen på email redaktionen@bolius.dk