Magasinet Bolius

8 gange om året udkommer vi med 76 sider spækket med viden og inspiration om hus og have.

Magasinet handler om hele boliglivet. Du kan både læse om mursten og møbler, penge og privatøkonomi, vand og varme og om byliv og landliv.

Læs magasinet Bolius digitalt

Du kan læse alle udgaver af magasinet Bolius digitalt på e-pages. Det er selvfølgelig helt gratis. Find gamle udgaver i linket herunder - og vælg udgave i menuen i e-pages.

Du kan også abonnere, så du får en mail med link til e-pages, når vi udgiver nyt nummer.

Læs her Abonnér digitalt

Få magasinet Bolius leveret hjem

Abonnement

Modtag 8 numre om året for 149 kr. To års abonnement koster 259 kr. Du betaler kun for porto.

Abonnér her

Bliv Realdania medlem

Realdania er en forening, som alle ejendomsejere gratis kan blive medlem af. Som medlem får du magasinet gratis direkte leveret til døren.

Bliv gratis medlem

Find magasinet Bolius i butikker nær dig

Videncentret Bolius arbejder sammen med relevante partnere rundt omkring i landet. Her kan du gratis hente det seneste magasin. Magasinet vil ofte stå i nærheden af kassen eller ind- og udgangen. Hvis du ikke kan finde magasinet, kan du altid spørge personalet, der vil pege dig i retning af magasinet. Det er selvfølgelig gratis at tage magasinet med hjem. God fornøjelse.

Nyt i det aktuelle nummer

Du skal lufte ud – også når det er koldt

Luftkvaliteten i boligen forringes konstant, når vi laver mad, tænder stearinlys, går i bad eller bare ånder ud. Og dårlig luftkvalitet i boligen kan gøre os trætte og uoplagte og i værste fald syge. Den gode nyhed er, at de fleste gener kan undgås ved at følge meget simple råd. Se temaet om luftkvalitet og læs om, hvad der forringer luftkvaliteten, og hvordan du nemt og hurtigt sikrer frisk luft i din bolig. 

Læs mere her

Tag med på besøg i Fjordbyen

I det nordlige Aalborg ligger 122 små skure ud til Limfjorden, og de danner den alternative haveforening Fjordbyen, som er et farverigt alternativ til den moderne by. Skurene ligger tæt, for grundene er på blot 90 kvadratmeter, men der er alligevel masser af plads til udsmykning og kreative og alternative påfund, der er lige så forskellige som de mennesker, der om sommeren bor i Fjordbyen.

Læs mere her

Forbered dig, hvis du vil leve af din friværdi

Som pensionist skal du ikke længere spare op – så skal du spare ned. Det betyder, at du bruger flere penge, end du får udbetalt. Mange danskere har formuer gemt i deres bolig som friværdi, og det er muligt at bruge friværdien som tillæg til pensionen. Det kaldes populært sagt for "at spise mursten". Men der er forskel på at låne i sin bolig alt efter om du er i arbejde, eller om du er pensionist, så hvis du vil spise mursten, er det vigtigt at vide, hvad du går ind til.

Læs mere her

Har du en god idé til redaktionen?

Send din idé til, hvad magasinet Bolius kan skrive om til redaktionen på email redaktionen@bolius.dk