Presse

Vores formål er at forbedre livskvaliteten for alle ved at gøre viden om boligen tilgængelig og anvendelig, og vi deler derfor gerne vores viden, indhold og ekspertise med medier og organisationer. Her finder du kontaktoplysninger på vores pressefolk og fageksperter og links til vores seneste undersøgelser.

Pressekontakt

Er du journalist, og mangler du ekspertviden, kan du læse mere om vores fageksperter, deres fagområder og finde kontaktinfo herunder. Og er du i tvivl om, hvilken ekspert der har den viden, der kan besvare dine spørgsmål, eller er den rigtige for dig, kan du tage fat i vores pressefolk. 

Morten Refsgaard

PR-manager og projektleder

Tlf: 22 30 65 94

Mail

Kristine Virén

Formidlingschef

Tlf: 40 43 11 89

Mail

Læs mere

Tue Patursson

Fagekspert og teamleder

Tlf: 28 38 93 39

Mail

Ulrik Heilmann

Adm. direktør

Tlf: 24 88 31 50

Mail

Fageksperter

Berit Rørbøl

Haveekspert

Ekspert indenfor haver, grønne områder og bynær natur. Berit har en baggrund som anlægsgartner og landskabsarkitekt.

Læs mere og find kontaktinfo her.

Christina Schjervig

Ekspert i byggeteknik og huseftersyn

Christina har en baggrund som bygningskonstruktør suppleret med en uddannelse som byggesagkyndig. Arbejder også som syn- og skønsmand for Sikkerhedsstyrelsen. 

Læs mere og find kontaktinfo her.

Henrik Bisp

Ekspert i arkitektur, byggeteknik og huseftersyn

Fagekspert inden for arkitektur, byggeteknik og huseftersyn. Henrik har en baggrund som tømrer, der er med til at styrke hans viden om konstruktioner og materialer.

Læs mere og find kontaktinfo her.

Ole Vedsted-Jakobsen

Ekspert i byggerådgivning og boligkøb

Ekspert i byggestyring og bygherrerådgivning samt rådgivning i forbindelse med køb af bolig. Ole er desuden specialiseret i indeklima og fugt.

Læs mere og find kontaktinfo her

Sarah Sonne Glatz

Ekspert i bæredygtighed

Ekspert indenfor bæredygtighed. Sarah er uddannet arkitekt og har i sit arbejde især haft fokus på cirkulær økonomi og bæredygtig udvikling i byggebranchen.

Læs mere og find kontaktinfo her.

Tine R. Sode

Ekspert i huseftersyn og forsikring

Ekspert i brand, brandsikring og forsikring. Tine er desuden specialiseret i gennemgang af boliger, fejl og mangler samt prisfastsættelse.

Læs mere og find kontaktinfo her

Tue Patursson

Ekspert i byggeteknik, klima og energi

Tue er fagekspert i byggetekniske løsninger. Han har stor erfaring med energirenoveringer, ligesom han har arbejdet på byggerier med minimalt energiforbrug som tema.

Læs mere og find kontaktinfo her

Pressemateriale

Undersøgelser til pressebrug

Videncentret Bolius udfører, analyserer og formidler undersøgelser til pressebrug – om boligejere og -lejere, deres boliger, hverdagsudfordringer og meget mere. Brug gerne vores viden i din journalistik eller formidling.

Se undersøgelser og analyser

Pressebilleder til download

Find materiale, som understøtter vores historier og relaterer sig til bolig og have. Her kan du frit downloade billeder, så længe du krediterer bolius.dk.

 

Find pressebilleder her

Samarbejde

Er din målgruppe også boligejere, andelshavere eller lejere? Vi samarbejder gerne med andre medier, organisationer og virksomheder, hvis vi vurderer, at der gennem samarbejdet er potentiale for at øge boligejernes livskvalitet. Især indholdssamarbejde gør Videncentret Bolius meget i, men vi er åbne for at samarbejde på mange måder.

Læs mere om mulighederne her

Anvendelse af Videncentret Bolius' indhold

Indholdet på Bolius.dk, nyhedsbrevet Bolius, Facebook, Instagram, Twitter, magasinet Bolius og vores andre medier er af generel karakter og søger ikke at løse individuelle eller konkrete rådgivningsbehov.

Videncentret Bolius er opretshaver på alt indhold på vores medier som magasinet Bolius, nyhedsbrevet Bolius, Bolius.dk, vores sociale medier mv. og stiller indholdet til rådighed til personligt brug. Du er velkommen til at linke såvel dybt som overordnet til Bolius.dk.

Du er velkommen til at printe og kopiere til personligt brug jf. ophavsretslovens § 12. Ligeledes kan du referere og bruge korte citater efter gældende regler for god citatskik. 

Bolius.dk må IKKE fremstå som en del af en anden hjemmeside eller i et fremmed websites frame.

Ved brug, som ligger udover ovennævnte; foto, direkte brug af tekster, grafik, illustrationer, længere citater m.v. samt indhold fra magasinet Bolius, SKAL der forud for brug, indhentes udtrykkelig skriftlig aftale med de indholdsansvarlige i Videncentret Bolius. Hvis du som medie eller journalist ønsker at samarbejde med Videncentret Bolius om indhold til boligejere, kan du læse mere om mulighederne her.

Bolius.dk er tilmeldt Pressenævnet. Læs mere om vores journalistiske etik her.