Presse

Vores formål er at forbedre livskvaliteten for alle ved at gøre viden om boligen tilgængelig og anvendelig, og vi deler derfor gerne vores viden, indhold og ekspertise med medier og organisationer. Her finder du kontaktoplysninger på vores pressefolk og fageksperter og links til vores seneste undersøgelser.

Pressekontakt

Er du journalist, og mangler du ekspertviden, kan du læse mere om vores fageksperter, deres fagområder og finde kontaktinfo herunder. Og er du i tvivl om, hvilken ekspert der har den viden, der kan besvare dine spørgsmål, eller er den rigtige for dig, kan du tage fat i vores pressefolk. 

Morten Refsgaard

PR-manager og projektleder

Tlf: 22 30 65 94

Mail

Kristine Virén

Formidlingschef

Tlf: 40 43 11 89

Mail

Tue Patursson

Fagekspert og teamleder

Tlf: 28 38 93 39

Mail

Ulrik Heilmann

Adm. direktør

Tlf: 24 88 31 50

Mail

Fageksperter

Berit Rørbøl

Haveekspert

Ekspert indenfor haver, køkkenhaver og grønne områder og bynær natur. Berit har en baggrund som anlægsgartner og landskabsarkitekt.

Læs mere og find kontaktinfo her.

Christina Schjervig

Ekspert i byggeteknik og huseftersyn 

Christina har baggrund som bygningskonstruktør suppleret med en uddannelse som byggesagkyndig. Hun arbejder også som syn- og skønsmand for Sikkerhedsstyrelsen. 

Læs mere og find kontaktinfo her.

Henrik Bisp

Ekspert i bæredygtighed, arkitektur og byggeteknik

Henrik er uddannet arkitekt og tømrer, og er ekspert indenfor bæredygtighed, arkitektur og byggeteknik, herunder konstruktioner og materialer. 

Læs mere og find kontaktinfo her.

Louise Kastberg 

Ekspert i boligøkonomi

Louise har en baggrund som privatøkonomisk journalist, og har stor erfaring med økonomien ved køb og salg af andels- og ejerbolig. 

Læs mere og find kontaktinfo her.

Ole Vedsted-Jakobsen

Ekspert i byggerådgivning og boligkøb

Ekspert i byggestyring og bygherrerådgivning samt rådgivning i forbindelse med køb af bolig. Ole er desuden specialiseret i indeklima og fugt.

Læs mere og find kontaktinfo her

Tue Patursson

Ekspert i indeklima, klimatilpasning og energi 

Tue er ekspert i energirenoveringer og indeklima. Han har desuden stor erfaring med klimatilpasning af boligen og det byggetekniske område. 

Læs mere og find kontaktinfo her

Tine R. Sode

Ekspert i huseftersyn, forsikring og byggeteknik 

Ekspert i brandsikring, forsikring samt bygningsskader. Tine er desuden specialiseret i gennemgang af boliger, prisfastsættelse samt fejl og mangler.

Læs mere og find kontaktinfo her

Pressemateriale

Undersøgelser til pressebrug

Videncentret Bolius udfører, analyserer og formidler undersøgelser til pressebrug – om boligejere og -lejere, deres boliger, hverdagsudfordringer og meget mere. Brug gerne vores viden i din journalistik eller formidling.

Se undersøgelser og analyser

Samarbejde

Er din målgruppe også boligejere, andelshavere eller lejere? Vi samarbejder gerne med andre medier, organisationer og virksomheder, hvis vi vurderer, at der gennem samarbejdet er potentiale for at øge boligejernes livskvalitet. Især indholdssamarbejde gør Videncentret Bolius meget i, men vi er åbne for at samarbejde på mange måder.

Læs mere om mulighederne her

Anvendelse af Videncentret Bolius' indhold

Indholdet på Bolius.dk, nyhedsbrevet Bolius, Facebook, Instagram, Twitter, magasinet Bolius og vores andre medier er af generel karakter og søger ikke at løse individuelle eller konkrete rådgivningsbehov.

Videncentret Bolius er opretshaver på alt indhold på vores medier som magasinet Bolius, nyhedsbrevet Bolius, Bolius.dk, vores sociale medier mv. og stiller indholdet til rådighed til personligt brug. Du er velkommen til at linke såvel dybt som overordnet til Bolius.dk.

Du er velkommen til at printe og kopiere til personligt brug jf. ophavsretslovens § 12. Ligeledes kan du referere og bruge korte citater efter gældende regler for god citatskik. 

Bolius.dk må IKKE fremstå som en del af en anden hjemmeside eller i et fremmed websites frame.

Ved brug, som ligger udover ovennævnte; foto, direkte brug af tekster, grafik, illustrationer, længere citater m.v. samt indhold fra magasinet Bolius, SKAL der forud for brug, indhentes udtrykkelig skriftlig aftale med de indholdsansvarlige i Videncentret Bolius. Hvis du som medie eller journalist ønsker at samarbejde med Videncentret Bolius om indhold til boligejere, kan du læse mere om mulighederne her.

Bolius.dk er tilmeldt Pressenævnet. Læs mere om vores journalistiske etik her.