Spørg Bolius

Findes der hasper der kan holde vinduet på klem - som stadig er indbrudssikre?

Hej Bolius

Jeg bor i en bolig på 110 kvm med 25 kvm vidner mod syd. På grund af meget begrænset mulighed for at udlufte boligen gennem dagen, overopheder den kraftigt gennem sommeren.
Vinduer og døre, som kan åbnes ca 15 mm, kan sættes i et lille hak sådan de ikke svinger helt op. Der er ikke anden sikring end dette. Det gør at vi er meget utrykke ved at udlufte når vi ikke er i boligen fordi det er for nemt at begå indbrud.
Ved i om der findes tyverisikringer som er gode nok til at forsikringsselskaberne kan godkende at vinduerne og havedøre står på klem sådan der kan sikres udluftning, uden at der gåes på kompromis med sikkerheden og forsikringsdækningen?

mvh Niels

Hej Niels
 
Der er ikke mig bekendt hasper eller andre anordninger som kan monteres på vinduer og døre så de kan stå på klem, som er godkendt af forsikringsselskaberne. Desværre.
 
Men du kan også prøve at spørge dit forsikringsselskab om det.

Med venlig hilsen

Kilder, henvisninger og metode

Spørg Bolius: Dette er et brevkassesvar fra Videncentret Bolius’ gratis brevkasse. Her kan alle stille et spørgsmål om deres bolig. Emnet undersøges og besvares af en uvildig fagekspert med ekspertise på netop det emne. Spørg Bolius her.

Alle bidragsydere:

  • Tine R. Sode, fagekspert

Aktuelt på forsiden