Få gratis adgang til Forbrugerrådet Tænks test af værktøj og haveredskaber

Normalt skal du være medlem af Forbrugerrådet Tænk for at kunne se deres test. Men et særligt samarbejde mellem Videncentret Bolius og Forbrugerrådet Tænk betyder, at du gratis kan læse Tænks test af rystepudsere samt 4 andre test og gode råd om værktøj og haveredskaber.

Se testene gratis her

Du kan reparere din reol eller give den nyt liv i stedet for at smide den ud. Herunder finder du to trin for trin-guides. Den første guide viser, hvordan du reparerer din træreol eller et lignende møbel ved at lime det. Den anden viser, hvordan du giver nyt liv til din reol ved at slibe og male den. 

Sådan limer du hjørnet på din træreol

Er din træreol eller et andet møbel gået op i limningen, kan du let selv lime sider eller flader sammen igen – og få samlingen til at holde.

Sådan sliber og maler du dine træreoler

Selvom dine gamle reoler har flere års jævnt slid på bagen, kan de sagtens bruges mange år endnu – og se flotte ud, hvis du opfrisker dem med en grundig slibning og ny maling – uanset, om de har stået ubehandlede i årevis eller blot er blevet matte og ridsede i malingen.

Reparerer og vedligeholder du din reol, kan den holde i mange år, og du sparer både penge og råmaterialer til produktion af nye reoler.